menu
zoek

Nieuws Gameren

UPDATE Man aangehouden na vondst overleden vrouw in Gameren

woensdag 31 mei 2023, 16:03 uur

UPDATE: In het onderzoek naar de overleden vrouw in de woning in Gameren, is de aangehouden man vanmorgen in bewaring gegaan. Zowel de aangehouden man als overleden vrouw zijn bewoners van het pand; meer persoonsgegevens worden dan ook niet gedeeld. Het onderzoeksteam gaat vooralsnog uit van een geweldsincident in de relationele sfeer.

Waar: Beemstraat in Gameren

In het kader van het onderzoek dat momenteel uitgevoerd wordt in en om een woning aan de Beemstraat is een man aangehouden. Gistermiddag kregen agenten een melding dat er een overleden vrouw was aangetroffen in de woning. Nader onderzoek moet verder uitwijzen wat er precies in de woning gebeurd is en wat de betrokkenheid van de aangehouden man is geweest bij het overlijden van de vrouw. Het onderzoek is momenteel in volle gang. Op dit moment onderzoekt de politie wat de toedracht is van het overlijden van de vrouw. Gistermiddag is de straat afgezet om goed en nauwkeurig onderzoek te kunnen doen. Zo’n uitgebreid onderzoek kun je echter maar één keer goed doen. Het onderzoeksteam bekijkt momenteel diverse scenario’s. De man zit vast en zijn betrokkenheid bij het overlijden van de vrouw wordt verder onderzocht. Daarnaast staat er op dit moment ook een PD- unit in de straat, zodat diverse specialismen vanuit politie samen kunnen werken en onderzoek in en om de woning kunnen doen. De verwachting is dat de PD- unit er de komende dagen nog staat.

Heeft u informatie of weet u meer wat zich afspeelde in de woning? Het onderzoeksteam komt graag in contact met personen die wellicht de afgelopen dagen iets verdachts of iets opvallends hebben gezien rondom de woning in de Beemstraat. Ook komen zij graag in contact met personen die eventueel meer hebben gehoord hebben in de straat. Heeft u meer informatie, geef dat door aan de politie. Melding maken kan via 0900 8844 (onder vermelding van Gameren) of via onderstaand tipformulier. Daarnaast kunt u uiteraard ook geheel anoniem informatie delen. Dat kan via MeldMisdaadAnoniem via 0800 7000 of via Meldmisdaadanoniem.nl


» Politie.nl

Kaart nieuws Gameren. Locatie nieuws: 51.80508 / 5.21856 Beemstraat
Beemstraat in Gameren


woensdag 31 mei 2023, 20:00 uur
Man aangehouden na vondst overleden vrouw in Gameren
Blik op NieuwsIn het kader van het onderzoek dat momenteel uitgevoerd wordt in en om een woning aan de Beemstraat is een man aangehouden. Gistermiddag kregen agenten een melding dat er een overleden vrouw was aangetroffen in de woning.
» Blik op Nieuws
woensdag 31 mei 2023, 17:53 uur
Dode vrouw gevonden in huis Gameren: 'Hele lieve, goede vrouw'
Omroep GelderlandHet lichaam dat dinsdag werd aangetroffen in een huis aan de Beemstraat in Gameren, is van een vrouw. Een man is aangehouden als verdachte. Dat meldt de politie. Die onderzoekt nog welke betrokkenheid de man heeft bij de dood van de vrouw.
» Omroep Gelderland
woensdag 31 mei 2023, 12:16 uur
Lichaam gevonden, man zwaargewond: dit weten we tot nu toe over het drama in Gameren
Brabants DagbladGAMEREN - Onzekerheid over wat er is gebeurd blijft knagen bij de bewoners van de Beemstraat tussen Gameren en Zaltbommel. De politie rukte dinsdag uit na de melding dat er in een woning een lichaam was gevonden. Een dag later is het onderzoek nog in volle gang. De politie heeft nog niets laten weten, maar zegt later vandaag met nieuws te komen.
» Brabants Dagblad
dinsdag 30 mei 2023, 14:58 uur
Verdachte Gameren langer vast • motorrijders gewond
Omroep GelderlandHet actuele 112-nieuws uit Gelderland vind je in onderstaand liveblog. Je treft hier een overzicht van ongelukken, branden, vermissingen en misdrijven in onze provincie.
» Omroep Gelderland
dinsdag 30 mei 2023, 14:48 uur
Overleden persoon aangetroffen, politie doet onderzoek in Gameren
Gelre NieuwsGAMEREN – De politie is op dit moment aanwezig op de Beemstraat in Gameren naar aanleiding van een melding die de politie heeft ontvangen. De politie doet onderzoek in een woning omdat zij een overleden persoon heeft aangetroffen. Er is een PD-unit geplaatst en de politie gaat onderzoeken wat er precies is gebeurd. De politie […]
» Gelre Nieuws
dinsdag 30 mei 2023, 14:21 uur
Onderzoek naar aantreffen overleden persoon
HardnieuwsGAMEREN - Dinsdagmiddag 30 mei omstreeks 14.20 uur werd een overleden persoon aangetroffen in een woning aan de Beemstraat in Gameren.
» Hardnieuws
dinsdag 30 mei 2023, 14:16 uur
Lichaam gevonden in woning in Gameren: ‘We houden alle scenario’s open’
Brabants DagbladGAMEREN - In een huis aan de Beemstraat in Gameren is dinsdagmiddag een lichaam aangetroffen. De omgeving van de woning is afgezet. De politie doet onderzoek naar de doodsoorzaak: ,,We houden alle scenario’s nog open.”
» Brabants Dagblad
dinsdag 30 mei 2023, 14:16 uur
Lichaam gevonden in woning Gameren: ‘Hebben we dinsdagavond dan toch iets gehoord?
de GelderlanderGAMEREN - In een huis aan de Beemstraat in Gameren is dinsdag aan het eind van de ochtend een lichaam aangetroffen. Achter hoge blauwe schermen doet de politie al vele uren onderzoek. Buurtbewoners zijn ontdaan en treffen elkaar op straat. ,,Hebben we dinsdagavond dan toch iets gehoord?”
» de Gelderlander



Foto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Hardnieuws
Foto: Omroep Gelderland
Foto: Omroep Gelderland
Foto: de Gelderlander

Meer nieuws uit Gameren

13 december 19:33Bakker Gerhard van Keulen is extra scherp na sluiting bakkerij: ‘Onze aandacht was verslapt’
8 december 10:04'Acuut gevaar voor de volksgezondheid', veertien bakkerijen van Van Keulen per direct dicht
29 november 08:58Terminale man uit Gameren (75) die zijn vrouw doodde, moet 10 jaar cel in
1 augustus 13:45Man zit vast met hand in deegmachine van bakkerij, brandweer bevrijdt hem uit benarde positie
26 juni 13:06Man zwaargewond nadat hij met been onder freesmachine terechtkomt
31 mei 20:00Man aangehouden na vondst overleden vrouw in Gameren
15 maart 13:12Man zwaargewond na val van 6 meter hoog
15 juli 18:30Arnhemmer vast om wapendiefstal op voormalig adres van verwarde man Gameren
RSS.