menu
zoek

Nieuws Garyp

Vrouw overleden bij aanrijding Garyp

donderdag 5 oktober 2023, 15:24 uur

Woensdag 4 oktober vond er rond 19:50 uur een aanrijding plaats aan de Stinswei in Garyp. Twee voetgangers werden daar geraakt door een auto. Eén van hen, een 63-jarige vrouw uit Burgum, overleed ter plekke. Een 58-jarige vrouw uit Garyp raakte door de aanrijding zwaargewond. Zij is vervoerd naar het ziekenhuis.

Waar: Stinswei in Garyp

Politieagenten werden om 20:08 uur gealarmeerd. Toen zij drie minuten later arriveerden, waren de ambulancemedewerkers al bezig met de eerste en urgente hulpverlening aan het slachtoffer uit Garyp. Enige tijd later kon zij aangeven dat zij daar niet alleen aan het wandelen was geweest. Daarop zijn de agenten direct gaan zoeken. Rond 20:45 uur vonden zij het slachtoffer uit Burgum, zij was al overleden. De politie onderzoekt de toedracht van het ongeval. De bestuurder van de auto, een 53-jarige vrouw uit Garyp wordt gehoord over hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren.


» Politie.nl

Kaart nieuws Garyp. Locatie nieuws: 53.17430 / 5.95722 Stinswei
Stinswei in Garyp


woensdag 4 oktober 2023, 20:53 uur
Voetganger overlijdt na botsing met auto nabij Garyp, andere persoon zwaargewond
Leeuwarder CourantEen vrouwelijke voetganger is woensdagavond overleden na een botsing met een auto op de Stinswei nabij Garyp.
» Leeuwarder CourantFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Leeuwarder Courant

Meer nieuws uit Garyp

5 oktober 15:24Vrouw overleden bij aanrijding Garyp
20 juni 11:20Dodelijk ongeval op de Sigerswâld in Garyp
RSS.