menu
zoek

Nieuws Grathem

Persoon overleden na botsing tegen boom op Napoleonsweg

zondag 30 mei 2021, 18:25 uur

Een inzittende van een busje op de Napoleonsweg is zondagmiddag overleden nadat het voertuig er van de weg raakte en frontaal tegen een boom reed.

Waar: Napoleonsweg in Grathem

De politie kreeg rond 16.30 uur een melding van een bestelbus die op de Napoleonsweg in zuidelijke richting tegen een boom was gereden. Na de frontale botsing vloog het voertuig in brand. Nadat het vuur was geblust door de brandweer bleek dat een inzittende is overleden. Onderzoek moet uitwijzen wie deze persoon is. De bestelbus heeft een Pools kenteken. Het voertuig is total loss. Het is om die reden en vanwege de brand nog niet duidelijk of deze persoon de enige inzittende was. Medewerkers van de teams Forensische Opsporing en Verkeersongevallenanalyse doen zondag nader onderzoek om een beter beeld te krijgen van het ongeval.


» Politie.nl

Kaart nieuws Grathem. Locatie nieuws: 51.19099 / 5.87025 Napoleonsweg
Napoleonsweg in Grathem


zondag 30 mei 2021, 19:09 uur
Persoon overleden na botsing tegen boom
Blik op NieuwsEen inzittende van een busje op de Napoleonsweg in Grathem is zondagmiddag overleden nadat het voertuig er van de weg raakte en frontaal tegen een boom reed.
» Blik op Nieuws
zondag 30 mei 2021, 18:41 uur
Busje rijdt tegen boom en vliegt in brand: één dode
de TelegraafEen inzittende van een busje op de Napoleonsweg in het Limburgse Grathem is zondagmiddag overleden nadat het voertuig van de weg raakte en frontaal tegen een boom reed.
» de Telegraaf
zondag 30 mei 2021, 17:33 uur
Busje botst tegen boom en brandt uit: inzittende overleden
1LimburgBij een ernstig ongeval op de Napoleonsweg bij Grathem is zondagmiddag een persoon overleden. Het gaat om een inzittende van een open bestelbusje.
» 1Limburg



Foto's bij dit nieuwsbericht
Foto: de Telegraaf
Foto: 1Limburg

Meer nieuws uit Grathem

31 augustus 14:19Vertraging op A2 door ongeluk bij Grathem
10 juni 12:43Alle rijstroken A2 rond Grathem weer open na kantelen veewagen met koeien
30 mei 19:09Persoon overleden na botsing tegen boom
RSS.