menu
zoek

Nieuws Gronsveld

Op A2 in beslag genomen pantservoertuigen zijn verzamelobjecten

vrijdag 11 maart 2022, 14:48 uur

De militaire pantservoertuigen die donderdagmiddag door de marechaussee in beslag werden genomen op de A2 bij het Limburgse plaatsje Gronsveld zijn verzamelobjecten. Dat meldt een woordvoerder van de marechaussee vrijdag aan NU.nl.

» NU.nl
vrijdag 11 maart 2022, 14:24 uur
Aangetroffen munitie pantservoertuigen toch niet op scherp
1LimburgDe munitie die de Koninklijke Marechaussee donderdag aantrof op een trailer met pantservoertuigen in Gronsveld stond toch niet op scherp.
» 1Limburg
vrijdag 11 maart 2022, 13:27 uur
Van de weg gehaalde pantservoertuigen zijn Amerikaanse Greyhounds uit WO II
BN DeStemDe pantserwagens die gisteren op de A2 bij het Limburgse Gronsveld in beslag werden genomen, zijn Amerikaanse Greyhounds, ‘tanks’ met mitrailleur uit de Tweede Wereldoorlog. De politie nam het oude oorlogstuig in beslag omdat er scherpe munitie in de pantserwagens leek te liggen.
» BN DeStem
vrijdag 11 maart 2022, 13:27 uur
Van de weg gehaalde pantservoertuigen zijn Amerikaanse Greyhounds uit WO II
de GelderlanderDe pantserwagens die gisteren op de A2 bij het Limburgse Gronsveld in beslag werden genomen, zijn Amerikaanse Greyhounds, ‘tanks’ met mitrailleur uit de Tweede Wereldoorlog. De politie nam het oude oorlogstuig in beslag omdat er scherpe munitie in de pantserwagens leek te liggen.
» de Gelderlander
vrijdag 11 maart 2022, 13:27 uur
Van de weg gehaalde pantservoertuigen zijn Amerikaanse Greyhounds uit WO II
de StentorDe pantserwagens die gisteren op de A2 bij het Limburgse Gronsveld in beslag werden genomen, zijn Amerikaanse Greyhounds, ‘tanks’ met mitrailleur uit de Tweede Wereldoorlog. De politie nam het oude oorlogstuig in beslag omdat er scherpe munitie in de pantserwagens leek te liggen.
» de Stentor
vrijdag 11 maart 2022, 13:27 uur
Van de weg gehaalde pantservoertuigen zijn Amerikaanse Greyhounds uit WO II
Brabants DagbladDe pantserwagens die gisteren op de A2 bij het Limburgse Gronsveld in beslag werden genomen, zijn Amerikaanse Greyhounds, ‘tanks’ met mitrailleur uit de Tweede Wereldoorlog. De politie nam het oude oorlogstuig in beslag omdat er scherpe munitie in de pantserwagens leek te liggen.
» Brabants Dagblad
donderdag 10 maart 2022, 22:09 uur
Marechaussee neemt op A2 pantserwagens met munitie in beslag
de StentorDe marechaussee heeft donderdag op de A2 bij Gronsveld, ten zuiden van Maastricht, twee pantserwagens in beslag genomen. Ook de truck met trailer die de pantserwagens vervoerde is ingenomen. De bestuurder is aangehouden.
» de Stentor
donderdag 10 maart 2022, 21:18 uur
Transport met pantserwagens, wapens en munitie aan de kant gezet op A2
de TelegraafPolitie en marechaussee hebben donderdagmiddag een transport met twee pantserwagens stilgezet langs de A2 bij Gronsveld, ten zuiden van Maastricht. De Explosieven Opruimingsdienst Defensie (EOD) heeft onderzoek gedaan en trof wapens en munitie aan. De aangetroffen spullen zijn veiliggesteld.
» de Telegraaf
donderdag 10 maart 2022, 20:24 uur
KMar houdt trailer aan in Limburg met pantservoertuigen
Blik op NieuwsDe Koninklijke Marechaussee (KMar) heeft donderdagavond in Limburg op de A2 nabij Gronsveld een bestuurder van een vrachtwagen met trailer aangehouden. Dit meldt de KMar donderdagavond
» Blik op Nieuws
donderdag 10 maart 2022, 17:53 uur
Transport met pantserwagens aan de kant gezet op A2
de TelegraafPolitie en marechaussee hebben donderdagmiddag een transport met twee pantserwagens stilgezet langs de A2 bij Gronsveld, ten zuiden van Maastricht. De Explosieven Opruimingsdienst Defensie (EOD) is ter plaatse omdat er mogelijk munitie aan boord is.
» de Telegraaf
donderdag 10 maart 2022, 17:15 uur
Pantserwagens met munitie op trailer: bestuurder opgepakt
1LimburgDe politie heeft donderdag op de A2 in noordelijke richting ter hoogte van Gronsveld een vrachtwagen met daarop twee oude pantservoertuigen aan de kant gezet.
» 1LimburgFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: NU.nl
Foto: 1Limburg
Foto: de Telegraaf
Foto: de Stentor

Meer nieuws uit Gronsveld

18 april 21:29Twee gewonden bij frontale aanrijding tussen auto en bestelbus in Gronsveld
11 maart 14:48Op A2 in beslag genomen pantservoertuigen zijn verzamelobjecten
RSS.


Advertentie: Wat is vandaag de stroomprijs per uur?