menu
zoek

Nieuws Haaksbergen

Facebook delen

Turkse media melden dat politie familieleden Joey Hoffmann zoekt voor DNA-test

woensdag 16 augustus 2017, 17:41 uur

Turkse media maken melding van een zoektocht door de autoriteiten naar familieleden van Joey Hoffmann uit Haaksbergen. 


» RTV Oost

woensdag 16 augustus 2017, 15:43 uur
'Joey Hoffmann vermoedelijk dood door uitdroging'
de GelderlanderJoey Hoffmann uit Haaksbergen, die dood teruggevonden is in Turkije, lijkt te zijn overleden door uitdroging. Daar gaat de Turkse politie volgens RTV Oost van uit.
» de Gelderlander
dinsdag 15 augustus 2017, 21:10 uur
'Joey Hoffmann was geen vriend van ons'
RTV OostBjörn Breukers uit Haaksbergen zegt geen vriend te zijn van Joey Hoffmann, die maandagmorgen dood werd aangetroffen in onherbergzaam gebied in Turkije. Het AD sprak met Breukers voor een hotel waar hij met z'n vrouw Derya verblijft. Het echtpaar moet beschikbaar blijven voor verhoor.
» RTV Oost
dinsdag 15 augustus 2017, 20:30 uur
'Joey was geen vriend van ons'
de StentorBjörn Breukers – de reisgenoot van de in Turkije overleden Joey Hoffmann (21) uit Haaksbergen – reageert gelaten op de vondst van het lichaam van Joey. ,,Hij was geen vriend van ons.”
» de Stentor
dinsdag 15 augustus 2017, 11:33 uur
Nederlandse speurhonden niet meer ingezet bij vervolgacties vermissing Joey in Turkije
RTV OostDe Nederlandse speurhonden van de stichting Signi worden niet ingezet bij vervolgacties op de plek waar gisteren het lichaam is gevonden van Joey Hoffmann uit Haaksbergen. Hoffmann werd gisterochtend gevonden door de Turkse politie, vlak voordat de Nederlandse honden ingezet zouden worden.
» RTV Oost
dinsdag 15 augustus 2017, 10:29 uur
Vermiste Joey Hoffmann gevonden in Turkije
de StentorDe Turkse politie heeft het levenloze lichaam van de 21-jarige Joey Hoffmann uit Haaksbergen gevonden in een opgedroogde rivierbedding bij de Turkse plaats Narlikuyu. Op de vindplaats was nog niet eerder gezocht. De afgelegen plek ligt op een klein uur lopen van een hoofdweg met druk verkeer, in het gebied waar Joey voor het laatst werd gezien.
» de Stentor
maandag 14 augustus 2017, 16:56 uur
Lichaam Joey Hoffmann uit Haaksbergen herkend aan tatoeages (UPDATE)
RTV OostJoey Hoffmann uit Haaksbergen, die maandagmorgen dood werd aangetroffen in onherbergzaam gebied in de omgeving van de Turkse stad Silifke, is herkend aan de hand van de tatoeages op zijn arm. 
» RTV Oost
maandag 14 augustus 2017, 14:42 uur
Wat we weten over de zaak van het drietal uit Haaksbergen in Turkije
NOSNa een wekenlange zoektocht is deze ochtend het lichaam van de vermiste Joey Hoffmann gevonden. De Haaksbergenaar raakte begin juli vermist in het zuiden van Turkije. Sinds die tijd speelt de vraag wat er met hem is gebeurd.
» NOS
maandag 14 augustus 2017, 12:16 uur
Raadsels rond dood Joey Hoffman
Hart van NederlandIn deze Hart Update: Nadat hij ruim een maand vermist was is vanochtend het lichaam van Joey Hoffman uit Haaksbergen gevonden. Lang werd er gespeculeerd dat hij slachtoffer zou zijn geworden van een misdrijf, maar volgens Nederlandse medewerkers van Signi is er ook een ander scenario mogelijk; De moeder van Howick en Lili is vanmorgen, zonder […]
» Hart van Nederland
maandag 14 augustus 2017, 10:13 uur
‘Politiehond vond lichaam Hoffmann’
Hart van NederlandHet lichaam van de sinds begin juli in Turkije vermiste Joey Hoffmann uit Haaksbergen is maandagochtend ontdekt door een hond van de Turkse politie. Zijn familie en het Nederlandse zoekteam in Turkije werden direct op de hoogte gebracht. Het lichaam is in de loop van de ochtend geborgen en met een lijkwagen naar de kustplaats […]
» Hart van Nederland
maandag 14 augustus 2017, 08:57 uur
Lichaam vermiste Joey uit Haaksbergen gevonden in Turkije
RTV OostIn Turkije is het lichaam gevonden van de sinds vorige maand vermiste Joey Hoffmann uit Haaksbergen. Joey werd vanochtend gevonden door de Turkse politie in een droge rivierbedding in het dorp Narlikuyu, in de buurt van de kustplaats Silifke. Daar werd Joey voor het laatst gezien.
» RTV Oost
maandag 14 augustus 2017, 08:54 uur
Joey Hoffmann dood gevonden
Hart van NederlandJoey Hoffman (21), die op 8 juli in Turkije verdween, is volgens persbureau AP dood gevonden in een opgedroogde rivierbedding bij het Turkse stadje Narlikuyu. Hij was in Turkije samen met Björn en Derya, een echtpaar uit Haaksbergen. Volgens de eigenaar van een terrein waarop de drie enige tijd verbleven, had Joey ruzie met Derya op de […]
» Hart van Nederland
maandag 14 augustus 2017, 08:52 uur
Joey (21) dood gevonden
de TelegraafDe vermiste Joey Hoffmann (21) uit Haaksbergen is maandagmorgen in alle vroegte dood aangetroffen in Turkije. Dat meldt de Turkse politiechef aan De Telegraaf.
» de Telegraaf
maandag 14 augustus 2017, 08:50 uur
Vermiste Joey Hoffmann gevonden, geen sporen van geweld op lichaam
BN DeStemDe Turkse politie meldt dat het levenloze lichaam van de 21-jarige Joey Hoffmann uit Haaksbergen is gevonden in een opgedroogde rivierbedding bij de Turkse plaats Narlikuyu. Op de vindplaats was nog niet eerder gezocht.
» BN DeStem
maandag 14 augustus 2017, 08:50 uur
Vermiste Joey Hoffmann gevonden, geen sporen van geweld op lichaam
de GelderlanderDe Turkse politie meldt dat het levenloze lichaam van de 21-jarige Joey Hoffmann uit Haaksbergen is gevonden in een opgedroogde rivierbedding bij de Turkse plaats Narlikuyu. Op de vindplaats was nog niet eerder gezocht.
» de Gelderlander
zondag 13 augustus 2017, 19:36 uur
Zoektocht met honden naar vermiste Joey mogelijk uitgesteld
Hart van NederlandHet is nog onduidelijk of het team van de Nederlandse zoekhondenstichting Signi maandag in het gebied in Turkije kan gaan zoeken waar Joey Hofmann (21) uit Haaksbergen sinds 8 juli wordt vermist. De Turkse politie wil met een team van specialisten maandag eerst zelf nog een heuvelachtig terrein naspeuren waar nog niet eerder is gezocht […]
» Hart van Nederland
zondag 13 augustus 2017, 19:26 uur
Speurhonden moeten wachten op Turkse politie in zaak Joey
BN DeStemDe Nederlandse speurhonden van stichting Signi mogen pas in actie komen als de Turkse politie klaar is met hun eigen zoektocht naar de vermiste Joey Hoffmann (21) uit Haaksbergen. Dat heeft het team van Signi zondagmiddag te horen gekregen in Zuid-Turkije.
» BN DeStem
zondag 13 augustus 2017, 19:13 uur
Zoektocht vermiste Joey waarschijnlijk uitgesteld
de StentorHet is nog onduidelijk of het team van de Nederlandse zoekhondenstichting Signi maandag in het gebied in Turkije kan gaan zoeken waar Joey Hofmann (21) uit Haaksbergen sinds 8 juli wordt vermist.
» de Stentor
zondag 13 augustus 2017, 14:37 uur
Zoekhondenteam voelt zich welkom in Turkije: "Het contact is heel goed"
RTV OostDe Nederlandse speurhonden en begeleiders van Signi Zoekhonden, die in Turkije op zoek gaan naar de vermiste Joey Hoffmann uit Haaksbergen, voelen zich welkom in Turkije. "Het contact met de lokale autoriteiten is heel goed en het wordt zeer gewaardeerd dat wij hier zijn", vertelt Jeanette Kruit namens het team.
» RTV Oost
zaterdag 12 augustus 2017, 20:13 uur
Speurhonden in Turkije aangekomen om te zoeken naar Joey
BN DeStemEen team van de Nederlandse zoekhondenstichting Signi is aangekomen in Turkije. Het team is de komende week in het land om te helpen zoeken naar de vermiste Joey Hofmann uit Haaksbergen. Dat gebeurt op eigen initiatief maar wel in overleg met de familie en met de Turkse en Nederlandse politie.
» BN DeStem
zaterdag 12 augustus 2017, 11:38 uur
Nederlandse speurhonden vertrokken naar Turkije om te zoeken naar vermiste Joey uit Haaksbergen
RTV OostDe speurhonden van stichting Signi Zoekhonden en hun begeleiders zijn vanochtend naar Turkije vertrokken, om te helpen zoeken naar de vermiste Joey Hoffmann uit Haaksbergen.
» RTV Oost
zaterdag 12 augustus 2017, 10:22 uur
Signi-zoekhonden vertrokken naar Turkije
Hart van NederlandEen team van zoekhondenstichting Signi is zaterdagochtend vanaf Schiphol naar Turkije vertrokken om te helpen zoeken naar de al wekenlang vermiste Joey Hoffmann uit Haaksbergen. Er zijn drie honden met drie begeleiders onderweg naar de badplaats Silifke, waar Hoffmann voor het laatst werd gezien. De speurhonden van Signi blijven een week in Turkije.
» Hart van Nederland
vrijdag 11 augustus 2017, 17:03 uur
Honden vonden 412 mensen
de TelegraafDe drie speurhonden van Signi die zaterdag van Schiphol vertrekken voor een zoektocht naar de in Turkije vermiste Joey Hoffmann (21) uit Haaksbergen, hebben veel buitenlandervaring en een uitstekende reputatie. Sinds 2004 hebben zij welgeteld 412 vermisten helpen terugvinden.
» de Telegraaf
vrijdag 11 augustus 2017, 16:44 uur
Nederlandse speurhonden gaan zoeken naar Joey Hoffmann
Hart van NederlandEen team van zoekhondenstichting Signi gaat zaterdag naar Turkije om te helpen zoeken naar, de al wekenlang, vermiste Joey Hoffmann uit Haaksbergen. Er gaan drie honden met drie begeleiders naar de badplaats Silifke, waar Hoffmann voor het laatst werd gezien. De speurhonden van Signi blijven een week in Turkije.
» Hart van Nederland
vrijdag 11 augustus 2017, 00:23 uur
Speurhonden van Signi uit De Rips naar Turkije voor vermiste Joey
Omroep BrabantDE RIPS - Medewerkers van Stichting Signi Zoekhonden in De Rips gaan zaterdag naar Turkije om te helpen zoeken naar de vermiste Joey Hofmann uit Haaksbergen.
» Omroep Brabant
donderdag 10 augustus 2017, 22:40 uur
Speurhonden gaan zoeken naar Joey
Hart van NederlandEen team van zoekhondenstichting Signi gaat zaterdag naar Turkije om te helpen zoeken naar de vermiste Joey Hofmann uit Haaksbergen. Dat gebeurt op eigen initiatief, aldus Esther van Neerbos van Signi, maar wel in overleg met de familie en met de Turkse en Nederlandse politie. Er gaan drie honden met drie begeleiders naar de badplaats […]
» Hart van Nederland
donderdag 10 augustus 2017, 22:01 uur
Nederlandse honden naar Turkije
de TelegraafEen team van zoekhondenstichting Signi gaat zaterdag naar Turkije om te helpen zoeken naar de vermiste Joey Hoffmann uit Haaksbergen. Dat gebeurt op eigen initiatief, aldus Esther van Neerbos van Signi, maar wel in overleg met de familie en met de Turkse en Nederlandse politie.
» de Telegraaf
donderdag 10 augustus 2017, 21:13 uur
Nederlandse speurhonden gaan Joey Hoffmann zoeken
NOSNederlandse speurhonden gaan in Turkije helpen zoeken naar Joey Hoffmann uit Haaksbergen. Die wordt al ruim een maand vermist in de buurt van de stad Silifke in het zuidenosten van het land.
» NOS
donderdag 10 augustus 2017, 20:27 uur
Nederlandse zoekhonden naar Turkije om te zoeken naar vermiste Joey uit Haaksbergen
RTV OostStichting Signi Honden vertrekt zaterdag met drie honden naar Turkije, om te helpen zoeken naar de vermiste Joey Hoffmann uit Haaksbergen. De honden van Signi zijn gespecialiseerd in het opsporen van vermiste mensen. "We hopen een bijdrage te kunnen leveren."
» RTV Oost
donderdag 10 augustus 2017, 19:43 uur
Brabantse speurhonden ingezet in zoektocht naar Joey Hoffmann
BN DeStemDE RIPS/HAAKSBERGEN - – In de zoektocht naar de vermiste Haaksbergenaar Joey Hoffmann worden Nederlandse speurhonden ingezet. Een team van Signi Zoekhonden uit De Rips, bij Gemert, reist zaterdag af naar Turkije. Zondag worden de viervoeters aan het werk gezet. De politie heeft hier toestemming voor gegeven.
» BN DeStem
donderdag 10 augustus 2017, 13:17 uur
Nieuwe zoekactie in Turkije naar Joey Hoffmann levert vooralsnog niets op
RTV OostDe zoektocht naar Joey Hoffmann (21) uit Haaksbergen in de heuvels rond het Turkse Silifke heeft vandaag niets opgeleverd. Dat meldt het AD.
» RTV Oost
donderdag 10 augustus 2017, 12:51 uur
Politie zet graafmachine in op zoek naar Joey Hoffmann
Hart van NederlandIn deze Hart Update: Bij een zoekactie naar de in Turkije vermiste Joey Hoffmann uit Haaksbergen, is donderdag mogelijk iets gevonden. De politie heeft een graafmachine ingezet nadat speurhonden aansloegen op een plek. Kinderboerderij De Bossche Hoeve is bestolen van twee duiven en heeft de beelden ervan online gezet; We leggen gemiddeld 23 kilometer af om […]
» Hart van Nederland
donderdag 10 augustus 2017, 10:23 uur
Nieuwe zoekactie gestart om vermiste Joey Hoffmann uit Haaksbergen te vinden
RTV OostDe Turkse politie is een nieuwe zoekactie gestart naar de vermiste Joey Hoffmann uit Haaksbergen.
» RTV Oost
donderdag 10 augustus 2017, 09:18 uur
'Mogelijk sporen van Joey Hoffmann (21) gevonden in Turkse bergen'
BN DeStemIn de Turkse heuvels rond Silifke waar gezocht wordt naar de vermiste Joey Hoffmann (21) uit Haaksbergen zijn sporen gevonden. Mogelijk gaat het om bloed. De lokale politiechef kan nog niets bevestigen of zeggen over de vondst in het gebied. 
» BN DeStem
donderdag 10 augustus 2017, 09:18 uur
'Mogelijk sporen van Joey Hoffmann (21) gevonden in Turkse bergen'
Brabants DagbladIn de Turkse heuvels rond Silifke waar gezocht wordt naar de vermiste Joey Hoffmann (21) uit Haaksbergen zijn sporen gevonden. Mogelijk gaat het om bloed. De lokale politiechef kan nog niets bevestigen of zeggen over de vondst in het gebied. 
» Brabants Dagblad
donderdag 10 augustus 2017, 09:18 uur
'Mogelijk sporen van Joey Hoffmann (21) gevonden in Turkse bergen'
de StentorIn de Turkse heuvels rond Silifke waar gezocht wordt naar de vermiste Joey Hoffmann (21) uit Haaksbergen zijn sporen gevonden. Mogelijk gaat het om bloed. De lokale politiechef kan nog niets bevestigen of zeggen over de vondst in het gebied. 
» de Stentor
donderdag 10 augustus 2017, 09:18 uur
Graafactie in Turkse bergen waar Joey Hoffmann (21) verdween levert niets op
PZCIn de Turkse heuvels rond Silifke waar gezocht wordt naar de vermiste Joey Hoffmann (21) uit Haaksbergen zijn sporen gevonden. Mogelijk gaat het om bloed. De lokale politiechef kan nog niets bevestigen of zeggen over de vondst in het gebied. 
» PZC
woensdag 9 augustus 2017, 16:58 uur
Speciale lijkenhond wordt ingezet in zoektocht naar vermiste Joey in Turkije
Hart van NederlandDe Turkse politie gaat een gespecialiseerde speurhond inzetten bij de zoektocht naar de vermiste Joey Hoffman uit Haaksbergen, meldt het AD. De hond in kwestie is gespecialiseerd in het opsporen van lichamen, bevestigt de politie aan de krant. Daarmee lijkt een vervolg op de zoekactie van afgelopen zaterdag 5 augustus ophanden te zijn.
» Hart van Nederland
woensdag 9 augustus 2017, 16:06 uur
Gespecialiseerde hond op zoek naar vermiste Haaksbergenaar Joey Hoffmann
RTV OostEen speurhond, gespecialiseerd in het opsporen van lichamen, gaat op zoek naar de vermiste Joey Hoffmann uit Haaksbergen. 
» RTV OostFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: RTV Oost
Foto: RTV Oost
Foto: RTV Oost
Foto: RTV Oost
Foto: RTV Oost
Foto: NOS
Foto: NOS
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland

Meer nieuws uit Haaksbergen

28 september 09:37‘Haaksbergen herdenkt monstertruckdrama in stilte, en dat is goed’
13 september 17:21Slachtoffer monstertruckdrama over besluit Mario D: beter voor de slachtoffers én voor hemzelf
7 juni 19:51Legendarische discotheek voor Achterhoekers pas na zomer weer open
14 mei 21:00Ontsnapte wallaby is gevangen
3 mei 19:33Man uit Haaksbergen jaren de cel in voor verkoop van onder meer 32.500 xtc-pillen
5 april 07:00Twee jaar na de tragische thriller in Turkije: Derya steekt Björn neer en zit vast
21 januari 23:10Haaksbergen op z’n kop: eerste marathon op natuurijs groot succes
15 november 16:25OM eist werkstraf voor dodelijk ongeluk bij aanleg nieuwe N18
9 oktober 11:29Fietsster zwaargewond na aanrijding in Haaksbergen
3 september 11:5614.000 euro voor BMX'er Jelle van Gorkom bij veiling in Haaksbergen
10 juli 22:53Iedereen cum laude geslaagd? Toch niet.... school blundert met foute diploma's
12 juni 18:49Dimitri claimt de titel: ligt het kortste fietspad weer in Tuk?
23 mei 19:13Advocaat monstertruckbestuurder Mario D. overweegt cassatie
18 mei 07:49Eetcafé in Haaksbergen verwoest door grote brand
3 mei 15:20Dader overval tankstation Halfweg aangehouden
17 april 14:30Eis 15 maanden in hoger beroep monstertruckdrama Haaksbergen
17 april 13:56Experts over monstertruckdrama: 'Kans klein dat gas bleef hangen'
9 maart 12:35'Sollicitatielied' levert Bauke (31) droombaan op
1 maart 10:40Verslagenheid in buurt na fatale brand Haaksbergen: tragische achtergrond slachtoffer
28 februari 21:44Schouten en Kamminga snelste op natuurijs
RSS.