menu
zoek

Nieuws Haarlemmerliede

Man stapt op kruising uit zijn auto en mishandelt vrouw

woensdag 15 maart 2023, 11:10 uur

Een 61-jarige vrouw uit Haarlem reed 14 maart rond 20.20 uur op de kruising Penningsveer met de Liedeweg toen zij door een rode auto werd afgesneden. Kort daarna wordt zij door de bestuurder mishandeld. De politie is op zoek naar getuigen.

Waar: Lageweg in Haarlemmerliede

Als de bestuurder op de kruising tot stilstand komt, stapt hij uit zijn auto, loopt richting de auto van de vrouw en mishandeld haar. De man gebruikt een voorwerp en slaat hiermee tegen de ruit van het bestuurdersportier. Het glas van de ruit breekt en het voorwerp raakt het hoofd van het slachtoffer. Zij raakt hierbij gewond. De vrouw kan zelf wegrijden en is later door de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Het is onbekend hoe en in welke richting de verdachte is vertrokken. Ook is het nog onduidelijk wat zich precies heeft afgespeeld op de kruising. De politie doet onderzoek naar de aanleiding van het incident. Getuigenoproep De politie is vooral op zoek naar getuigen van het incident en beeldmateriaal van de rode auto. Heeft u iets gezien op of in de omgeving van de kruising Penningsveer met de Liedeweg? Geef uw informatie dan door via telefoonnummer 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.  Of geef uw gegevens door via onderstaand tipformulier. Hier kunt eventueel ook beeldmateriaal uploaden. Vermeld voor een snelle afhandeling het dossiernummer: 2023052685  


» Politie.nl


Kaart nieuws Haarlemmerliede. Locatie nieuws: 52.39203 / 4.67644 Lageweg
Lageweg in Haarlemmerliede


woensdag 15 maart 2023, 15:54 uur
Automobilist met bivakmuts rijdt vrouw klem en slaat ruit in
RTV N-HEen vrouw is gisteravond gewond geraakt toen zij in Penningsveer (Haarlemmerliede) werd belaagd door een agressieve automobilist. Hij sneed haar af, stapte uit en vernielde haar auto. De politie is op zoek naar de dader.
» RTV N-HFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: RTV N-H

Meer nieuws uit Haarlemmerliede

15 maart 15:54Automobilist met bivakmuts rijdt vrouw klem en slaat ruit in
2 februari 15:00Broers voorkomen dat oma wordt bestolen in Haarlemmerliede
RSS.


Advertentie: Wat is vandaag de stroomprijs per uur?