menu
zoek

Nieuws Haastrecht

Politiemedewerker aangehouden voor brandstichting Haastrecht

vrijdag 26 mei 2023, 16:30 uur

De politie heeft donderdag 25 mei een 61-jarige man aangehouden die ervan wordt verdacht betrokken te zijn geweest bij een brandstichting op woensdag 24 mei bij een bedrijf in Haastrecht. De aangehouden verdachte is een medewerker van de politie-eenheid Midden-Nederland. Deze medewerker is per direct buiten functie gesteld.

Waar: Hoenkoopse Buurtweg in Haastrecht

Rond 04.40 uur kreeg de politie melding van een brand bij een schuur aan de Hoenkoopse Buurtweg. Bij deze brand hebben meerdere auto’s en trekkers forse schade opgelopen. Rechercheurs van de Forensische Opsporing hebben uitgebreid onderzoek gedaan. Uit dat onderzoek bleek dat er sprake was van brandstichting en kwam de aangehouden politiemedewerker in beeld als verdachte. Hij wordt verdacht deze brand te hebben gesticht in privétijd. Aan hem zijn beperkingen opgelegd. Dat betekent dat hij voorlopig alleen contact mag hebben met zijn advocaat.


» Politie.nl

Kaart nieuws Haastrecht. Locatie nieuws: 52.00263 / 4.81503 Hoenkoopse Buurtweg
Hoenkoopse Buurtweg in Haastrecht


vrijdag 26 mei 2023, 16:58 uur
Politie arresteert collega voor brandstichting
Omroep WestEen medewerker van de politie zit nu zelf in de cel, omdat hij brand zou hebben gesticht in Haastrecht. Het vuur ontstond woensdagochtend vroeg bij een bedrijf aan de Hoenkoopse Buurtweg in het dorp. Meerdere tractoren en auto's raakten beschadigd door de brand.
» Omroep WestFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Omroep West

Meer nieuws uit Haastrecht

26 mei 16:58Politie arresteert collega voor brandstichting
21 mei 16:00Na 100 jaar mag het mysterieuze pakje van rijke dame eindelijk open
30 april 14:24'Enorme knal' bij woning Haastrecht blijkt vuurwerkbom
RSS.