menu
zoek

Nieuws Hazerswoude-Rijndijk

Vluchtauto crasht tegen geparkeerde auto

donderdag 21 juli 2022, 12:18 uur

Op de Rijndijk is in de vroege ochtend van donderdag 21 juli een vluchtauto gecrasht tegen een geparkeerde auto. Hierbij raakte een inzittende van de vluchtauto gewond. De 21-jarige man uit Gouda is aangehouden voor gevaarlijk rijgedrag en wordt ook verdacht van betrokkenheid bij een woninginbraak diezelfde ochtend.

Waar: Rijndijk in Hazerswoude-Rijndijk

Rond 04.25 uur ontving de politie een melding dat drie mannen met een bivakmuts op straat liepen in Hazerswoude-Dorp. Niet veel later bleek dat er was ingebroken in een woning aan de Zuiddijklaan. Toen agenten in Hazerswoude-Dorp arriveerden, reed een auto met hoge snelheid weg in de richting van Hazerswoude-Rijndijk. De agenten gingen achter deze auto aan en troffen enige tijd later de auto gecrasht aan op de Rijndijk. In de auto zat een 21-jarige man bekneld, hij is door de brandweer uit de auto gehaald en naar het ziekenhuis vervoerd. Twee andere inzittenden van het voertuig konden uit de auto ontsnappen. Ondanks een zoektocht van agenten zijn zij niet meer gevonden. Team Verkeer doet onderzoek naar het ongeval. Signalement van de drie woninginbrekers  Drie mannen met een normaal postuur, allen in het zwart gekleed en rond de 1.75 meter lang, worden verdacht van de woninginbraak aan de Zuiddijklaan. De recherche onderzoekt of de inzittenden van de gecrashte auto in Hazerswoude-Rijndijk ook betrokken zijn geweest bij deze woninginbraak. Politie komt graag in contact met getuigen De politie komt graag in contact met mensen die iets gezien of gehoord hebben van de woninginbraak en/of het ongeval later in de ochtend. Was u getuige of beschikt u over videobeelden? Neem dan contact op met de politie via onderstaande telefoonnummers.   Op zoek een specifieke getuige Daarnaast is de politie op zoek naar een specifieke getuige. Die getuige reed in kleine witte auto rond 04.40 uur op de N209 ter hoogte van de Galgweg. Terwijl hij daar reed werd hij door de vluchtauto met hoge snelheid gepasseerd. Wij willen graag spreken met de bestuurder van deze witte auto.


» Politie.nl


Kaart nieuws Hazerswoude-Rijndijk. Locatie nieuws: 52.12944 / 4.58785 Rijndijk
Rijndijk in Hazerswoude-Rijndijk


donderdag 21 juli 2022, 15:26 uur
Bas schrikt wakker doordat achtervolging voor zijn huis eindigt met een crash: ‘Enorme klap’
de GelderlanderNog verbouwereerd en zichtbaar geschrokken kijkt de eigenaar van de woning aan de Rijndijk naar zijn volledig in elkaar gereden auto. Na een wilde politieachtervolging crashten drie verdachten in Hazerswoude-Rijndijk donderdagochtend tegen zijn wagen. Het resultaat is een ravage.
» de Gelderlander
donderdag 21 juli 2022, 04:45 uur
Vluchtauto crasht tijdens achtervolging
HardnieuwsHAZERSWOUDE-RIJNDIJK - Donderdagmorgen 21 juli tegen 04.45 uur heeft een ongeval plaatsgevonden aan de Rijndijk in Hazerswoude-Rijndijk.
» HardnieuwsFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Hardnieuws
Foto: de Gelderlander

Meer nieuws uit Hazerswoude-Rijndijk

21 juli 15:26Bas schrikt wakker doordat achtervolging voor zijn huis eindigt met een crash: ‘Enorme klap’
24 juni 10:42Verdachte in zaak rond dood veertienjarige Esmee had ook kinderporno in bezit
8 april 07:43Zaak tegen verdachte (32) ombrengen Esmee (14) start vandaag
30 maart 14:43OM: ‘Verdachte Olivier van de G. (32) wiste zijn sporen nadat hij Esmee (14) had gedood’
13 januari 15:36OM verdenkt verdachte moord Esmee van eerdere ontucht met meisje
12 januari 17:17Zoektocht naar bewijs in water de Nieuwe Rijn in zaak-Esmee afgerond
6 januari 11:29Dode en gewonde bij verkeersongeval
18 december 16:07Twee jongens neergestoken bij ruzie in woning
22 juli 11:54Vader eist IQ-test voor dochter na schooladvies: ‘Vmbo of gymnasium maakt mij niet uit’
15 april 16:13‘Wie bond zwarte kater aan stoeptegel en gooide hem in het water?’
RSS.