menu
zoek

Nieuws Heenvliet

Politie houdt op heterdaad twee verdachten aan voor overval Heenvliet

donderdag 4 augustus 2022, 16:02 uur

Rond 12.00 uur werd een overval gemeld bij een autoverhuurbedrijf aan de Polyanderweg. Toegesnelde agenten hielden op heterdaad twee verdachten aan. Bij de aanhouding werd een waarschuwingsschot gelost.

Waar: Polyanderweg in Heenvliet

Twee inwoners uit Vlaardingen, een 30 en 43-jarige man, kwamen het pand uit op het moment dat agenten het terrein op kwamen. Omdat één van hen probeerde te vluchten, werd er een waarschuwingsschot gelost. Hierop konden beiden worden aangehouden. Tijdens zijn korte vlucht werd door één van de verdachten een vuurwapen in een nabijgelegen sloot gegooid. Dit is later aangetroffen en in beslag genomen. Omdat niet duidelijk was of er nog meer personen in het pand aanwezig waren, werd met de hulp van agenten van Team Parate Eenheid het pand doorzocht. Deze zoeking werd vanuit de lucht ondersteund door de politieheli. Er bleken geen verdachten meer in het pand aanwezig te zijn. Het onderzoek wordt door het rechercheteam voortgezet. Was u getuige, heeft u camerabeelden of andere relevante informatie voor ons? Meld het via onderstaande opties.


» Politie.nl


Kaart nieuws Heenvliet. Locatie nieuws: 51.86266 / 4.23474 Polyanderweg
Polyanderweg in Heenvliet


donderdag 4 augustus 2022, 12:00 uur
Twee aanhouden bij overval op bedrijfspand
HardnieuwsHEENVLIET - Donderdagmiddag 4 augustus om 12.00 uur heeft een overval plaatsgevonden op een bedrijfspand aan de Polyanderweg in Heenvliet.
» HardnieuwsFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Hardnieuws

Meer nieuws uit Heenvliet

5 augustus 12:55Getuigen gezocht na verkeersongeval Groene Kruisweg Oost in Heenvliet
4 augustus 16:02Politie houdt op heterdaad twee verdachten aan voor overval Heenvliet
RSS.