zoek

Nieuws Heerenveen

Stokkers dolgelukkig met belangrijke treffer: "Valt een last van mijn schouders"

zaterdag 15 oktober 2022, 22:53 uur

Finn Stokkers kan zijn geluk niet op. Met enkele gemiste kansen leek de aanvaller de pechvogel van de avond te worden, maar in de blessuretijd schoot Stokkers Go Ahead Eagles op 1-1 tegen SC Heerenveen en werd hij juist het goudhaantje.

» RTV Oost

zaterdag 15 oktober 2022, 22:46 uur
Van Wonderen baalt van puntendeling in Deventer, maar ziet meer drang naar voren bij SC Heerenveen
Leeuwarder CourantSC Heerenveen incasseerde zaterdagavond in blessuretijd de gelijkmaker tegen Go Ahead Eagles (1-1). ,,Deze wedstrijd duurde een minuut te lang”, zei trainer Kees van Wonderen.
» Leeuwarder Courant
zaterdag 15 oktober 2022, 22:31 uur
Bas Kuipers breekt na duel Go Ahead: ‘De artsen kunnen niets meer voor mijn vader doen’
PZCTerwijl de hele Adelaarshorst een gewonnen punt vierde voor Go Ahead Eagles tegen SC Heerenveen, stonden bij linksback Bas Kuipers de tranen in de ogen. De aanvoerder vertelde een pittige, emotionele week achter de rug te hebben waarin zijn vader twee hersenbloedingen kreeg. ,,Hij vond het geweldig om te komen kijken en hield van de Eagles.”
» PZC
zaterdag 15 oktober 2022, 22:03 uur
SC Heerenveen breekt in blessuretijd en houdt punt over aan uitduel met Go Ahead Eagles
Leeuwarder CourantSC Heerenveen leek lange tijd op weg naar een marginale overwinning op Go Ahead Eagles. Het duel in de Adelaarhorst duurde echter een minuut te lang voor de ploeg van Kees van Wonderen: 1-1.
zaterdag 15 oktober 2022, 19:30 uur
Lees hier de wedstrijd Go Ahead Eagles tegen SC Heerenveen (1-1) in de eredivisie terug
Leeuwarder CourantIn Deventer trad Kees van Wonderen met zijn SC Heerenveen aan tegen Go Ahead Eagles zaterdagavond. Het werd uiteindelijk gelijkspel.
zaterdag 15 oktober 2022, 18:49 uur
Stokkers klopt Noppert in blessuretijd en redt punt voor GA Eagles
RTV OostGo Ahead Eagles heeft vanavond op de valreep een terecht punt gepakt tegen SC Heerenveen. Na vier wedstrijden op rij zonder nederlaag leek er een einde te komen aan deze fraaie reeks, maar in blessuretijd werd Andries Noppert alsnog geklopt en tekende Finn Stokkers voor de 1-1.
» RTV Oost
zaterdag 15 oktober 2022, 18:30 uur
Noppert is 90 minuten sta-in-de-weg, dan maakt GA Eagles toch gelijkmaker tegen Heerenveen
de StentorLang, heel lang leken Kees van Wonderen en Andries Noppert hun oude club pijn te doen. De oud-coach en de voormalig doelman van Heerenveen hadden het zaterdagavond goed voor elkaar in de Adelaarshorst en frustreerden na de 0-1 van Thom Haye Go Ahead Eagles. Pas diep in blessuretijd sloeg de thuisploeg een bres in de hechte Friese defensie en moest ook Noppert zich gewonnen geven op de inzet van Finn Stokkers: 1-1.
» de Stentor
zaterdag 15 oktober 2022, 11:00 uur
LIVE eredivisie | Trainer Kees van Wonderen met Heerenveen op bezoek bij oude club Go Ahead Eagles
de Gelderlander• Go Ahead Eagles - Heerenveen (aftrap 20.00 uur) • Thuisploeg heeft acht punten na negen duels • Bezoekers verzamelden dertien punten • Locatie: De Adelaarshorst, Deventer