menu
zoek

Nieuws Heinenoord

Wie weet er meer over een beschieting aan de Mollekade?

maandag 24 juli 2023, 10:11 uur

De politie is op zoek naar getuigen die meer weten over een beschieting op een auto. Hierbij raakte een van de inzittenden gewond. Het slachtoffer is zwaargewond naar het ziekenhuis vervoerd.

Waar: Mollekade in Heinenoord

UPDATE: De politie heeft op dinsdag 29 augustus een 18-jarige verdachte aangehouden uit Dordrecht vanwege betrokkenheid bij dit incident. Op 4 september werd een tweede verdachte, een 21-jarige man uit Dordrecht, aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het schietincident. Begin deze week is er door de Raadkamer besloten om de voorlopige hechtenis van de man te verlengen met 90 dagen. Op 12 september werd een derde verdachte, een 23-jarige man uit Dordrecht, aangehouden. Hij wordt binnenkort voorgeleid aan de rechter-commissaris. Meer aanhoudingen worden niet uitgesloten.  Rond twee uur in de nacht van zondag 23 juli op maandag 24 juli kregen drie inzittenden van een auto die stilstond aan de Mollekade de schrik van hun leven toen twee mannen op ze afkwamen met vuurwapens. Een van de slachtoffers werd neergeschoten. De twee verdachten vluchtten vervolgens te voet weg. Het slachtoffer is zwaargewond naar het ziekenhuis vervoerd. Zijn toestand is stabiel. Getuigen gezocht De politie is op dit moment druk bezig met het onderzoek. Er worden getuigen gesproken en camerabeelden opgehaald. Alle informatie over dit incident is echter nog steeds welkom. Heeft u iets gezien of gehoord of camera/deurbel beelden? Geef het dan aan ons door via de onderstaande opties of Meld Misdaad Anoniem via 0800 – 7000.


» Politie.nl

Kaart nieuws Heinenoord. Locatie nieuws: 51.82332 / 4.51287 Mollekade
Mollekade in Heinenoord


maandag 24 juli 2023, 12:04 uur
Man zwaargewond na beschieting auto in Heinenoord
CrimesiteBij de beschieting van een auto aan de Mollekade in Heinenoord (bij Zwijndrecht) is zondagnacht een man zwaargewond geraakt. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis vervoerd. Zijn toestand is stabiel.
» Crimesite
maandag 24 juli 2023, 10:41 uur
Man zwaargewond als twee schutters vuur openen op auto in Heinenoord, daders op de vlucht
RTV RijnmondEen man is in de nacht van zondag op maandag neergeschoten in een auto aan de Mollekade in Heinenoord. Hij raakte hierbij zwaargewond. Een tweede inzittende is ter plekke nagekeken door ambulancepersoneel. In de auto zat ook een derde persoon, die is ongedeerd gebleven.
» RTV RijnmondFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: RTV Rijnmond

Meer nieuws uit Heinenoord

11 augustus 18:13Vrachtwagenchauffeur met openstaande celstraf opgepakt | Vermoedelijk cocaïnewasserij in Heinenoord
24 juli 12:04Man zwaargewond na beschieting auto in Heinenoord
24 juli 07:31Inzittende zwaargewond nadat auto wordt beschoten in Heinenoord
5 april 09:23Losgebroken pitbulls takelen hond en baasje toe: ‘Het was een nachtmerrie’
28 maart 19:29Dorp in rouw: Betty (3) ontsnapt heel even aan de aandacht en wordt gevonden in de vijver
17 april 11:40Groot gaslek veroorzaakt penetrante lucht
RSS.