menu
zoek

Nieuws Hoedekenskerke

Verkeerscontrole leidt naar twee pistolen en drugs

zondag 30 oktober 2022, 10:27 uur

In een woning in Hoedekenskerke nam de politie zaterdagavond 29 oktober twee pistolen en drugs in beslag. De bewoner werd eerder die avond bij een verkeerscontrole aangehouden.

Waar: Goesestraatweg in Hoedekenskerke

Agenten zagen rond 22.00 uur op de Goesestraatweg in 's Gravenpolder een auto slingerend rijden. Het voertuig werd aan de kant gezet. Agenten vonden op aanwijzing van de bestuurder, een 19-jarige man uit Hoekedenskerke, een flink mes. Toen de politie in de auto ook nog eens enkele vuurwapenpatronen vond, hielden ze de man aan. Hij zei dat bij hem thuis nog twee vuurwapens lagen. De automobilist werd voor verder onderzoek en verhoor naar een politiecellencomplex gebracht.

Het politieonderzoek zette zich daarna voort in de woning in Hoekekenskerke. Daar werden twee pistolen en munitie gevonden. Ook werd de nodige soft- en harddrugs aangetroffen. De wapens en drugs zijn voor verder onderzoek in beslag genomen. De man zit nog vast en wordt zondag verhoord.


» Politie.nl

Kaart nieuws Hoedekenskerke. Locatie nieuws: 51.42607 / 3.92491 Goesestraatweg
Goesestraatweg in Hoedekenskerke


zondag 30 oktober 2022, 10:44 uur
Politie vindt drugs en twee pistolen in huis Hoedekenskerke
PZCDe politie heeft in een woning in Hoedekenskerke drugs en twee pistolen in beslag genomen. De bewoner van het huis, een 19-jarige inwoner van Hoedekenskerke, werd eerder aangehouden bij een verkeerscontrole.
» PZC



Foto's bij dit nieuwsbericht
Foto: PZC

Meer nieuws uit Hoedekenskerke

30 oktober 10:44Politie vindt drugs en twee pistolen in huis Hoedekenskerke
29 september 22:49Gewonde bij botsing tussen quad en auto
RSS.