menu
zoek

Nieuws Honselersdijk

Man overleden na steekincident

vrijdag 18 februari 2022, 16:44 uur

De politie kreeg donderdagmiddag 17 februari rond 14.00 uur een melding van een steekincident in een woning aan het Regulierenpad. Hulpverleners troffen daar een neergestoken man aan. Hij bleek aan zijn verwondingen te zijn overleden.

Waar: Regulierenpad in Honselersdijk

Direct na de melding gingen hulpverleners naar de woning. Daarbij vloog ook het Mobiel Medisch Team mee. Echter bleek het slachtoffer al aan zijn verwondingen te zijn overleden. Agenten hielden in de woning de 22-jarige verdachte aan. Op dit moment is een onderzoek gaande naar de aanleiding van het steken en de connectie tussen het slachtoffer en de 22-jarige verdachte. Zowel het slachtoffer als de verdachte hebben de Poolse nationaliteit. Forensische rechercheurs stellen sporen in en rondom de woning veilig. Tactisch rechercheurs doen buurtonderzoek. De verdachte zal maandag 21 februari worden voorgeleid aan de rechter-commissaris.  Iets gezien of gehoord? De districtsrecherche Westland-Delft zoekt getuigen die donderdagmiddag 17 februari iets gehoord of gezien hebben rondom de woning aan het Regulierenpad. Ook komt de politie graag in contact met getuigen die iets weten over de aanleiding van dit dodelijke geweldsincident. Bel uw tips door via de opsporingstiplijn 0800-6070 of bel met Misdaad Anoniem via 0800-7000. Tippen kan ook via het onderstaande tipformulier.  


» Politie.nl

Kaart nieuws Honselersdijk. Locatie nieuws: 52.01741 / 4.21996 Regulierenpad
Regulierenpad in Honselersdijk


vrijdag 18 februari 2022, 17:15 uur
Poolse (22) aangehouden voor dodelijk steekincident Honselersdijk
de TelegraafIn een woning in Honselersdijk, bij Den Haag, is donderdag een Poolse vrouw van 22 aangehouden voor een dodelijk steekincident. Het slachtoffer, een Poolse man, lag dood in de woning. Hij bleek te zijn neergestoken en aan zijn verwondingen te zijn overleden.
» de Telegraaf
donderdag 17 februari 2022, 21:37 uur
Arbeidsmigrante steekt op klaarlichte dag haar partner dood: ‘Het is verschrikkelijk’
de GelderlanderBij een incident in een woning aan het Regulierenpad in Honselersdijk is vanmiddag een arbeidsmigrant uit Polen om het leven gekomen. De man werd het slachtoffer van een ruzie in de relationele sfeer, melden bekenden van het stel. Tijdens een heftige ruzie werd de man met een mes aangevallen door zijn vriendin.
» de Gelderlander
donderdag 17 februari 2022, 21:37 uur
Arbeidsmigrante steekt op klaarlichte dag haar partner dood: ‘Het is verschrikkelijk’
de StentorBij een incident in een woning aan het Regulierenpad in Honselersdijk is vanmiddag een arbeidsmigrant uit Polen om het leven gekomen. De man werd het slachtoffer van een ruzie in de relationele sfeer, melden bekenden van het stel. Tijdens een heftige ruzie werd de man met een mes aangevallen door zijn vriendin.
» de Stentor
donderdag 17 februari 2022, 15:06 uur
Dode na melding steekpartij in woning Honselersdijk, Zuid-Holland
de TelegraafNa een melding van een steekincident heeft de politie een dode gevonden in een woning aan het Regulierenpad in het dorp Honselersdijk in Zuid-Holland. „Inmiddels hebben wij een verdachte aangehouden”, aldus de politie donderdagmiddag.
» de Telegraaf



Foto's bij dit nieuwsbericht
Foto: de Telegraaf
Foto: de Telegraaf
Foto: de Stentor

Meer nieuws uit Honselersdijk

8 maart 14:07Twee verdachten van steekpartij in Honselersdijk melden zich
6 maart 13:36Getuigen gezocht na steekincident
5 maart 22:41Drie gewonden bij steekpartij in Honselersdijk, verdachten op de vlucht
22 oktober 12:23Man (50) neergestoken in woning
12 augustus 14:43Man op boot bedreigt kinderen met wapen
2 oktober 10:05Motorrijder (36) omgekomen bij zeer ernstig ongeval N222 Honselersdijk
20 mei 11:29Botsing met negen gewonden in Honselersdijk, auto breekt in tweeën
17 april 11:08Vier verdachten aangehouden na vechtpartij
18 februari 17:15Poolse (22) aangehouden voor dodelijk steekincident Honselersdijk
18 april 10:48Motorrijder overleden bij verkeersongeval
RSS.