menu
zoek

Nieuws Ittervoort

Verdachte dodelijk verkeersongeval aangehouden

zaterdag 5 oktober 2019, 09:46 uur

Bij een verkeersongeval vrijdag rond 22.20 uur op de A2 is een automobiliste om het leven gekomen. Het slachtoffer werd gereanimeerd en per ambulance naar het ziekenhuis van Tilburg overgebracht waar zij aan naar verwondingen is overleden. De identiteit kan nog niet bekend worden gemaakt.

Bij het verkeersongeval was een tweede auto betrokken waarvan de bestuurder was gevlucht. De politie heeft een Burgernetbericht verspreid met het signalament van de gezochte verdachte. Ook is er door een speurhondengeleider en met warmtecamera‘s gezocht naar de man. De verdachte kon door de politie in Brabant zaterdag rond 2.30 uur worden aangehouden in zijn woning in Eindhoven. Van de 58-jarige verdachte is bloed afgenomen en hij is overgebracht naar het politiebureau waar hij is ingesloten. De auto bleek eerder op vrijdag te zijn gestolen in Nuth. TTOV stelt een onderzoek in naar de exacte toedracht van het ongeval. De beide auto‘s zijn voor onderzoek in beslag genomen. 

Verkeer in Ittervoort

» Politie.nl


Kaart nieuws Ittervoort. Locatie nieuws: 51.18022 / 5.84587


zaterdag 5 oktober 2019, 10:41 uur
Vrouw overleden na aanrijding op A2 bij Ittervoort, veroorzaker gevlucht
Hart van NederlandEen bestuurster van een auto is zaterdag in het ziekenhuis in Tilburg overleden aan de verwondingen die zij vrijdagavond opliep door een aanrijding op de A2 bij Ittervoort (Limburg). De veroorzaker vluchtte na het ongeval, maakte de politie bekend.
» Hart van Nederland
zaterdag 5 oktober 2019, 10:41 uur
Dodelijk ongeval A2 Limburg: Eindhovenaar (58) opgepakt
Brabants DagbladEINDHOVEN/ITTERVOORT - Een bestuurster van een auto is zaterdag in het ziekenhuis in Tilburg overleden aan de verwondingen die zij vrijdagavond rond 22.20 uur opliep door een aanrijding op de A2 bij het Limburgse Ittervoort. De veroorzaker, een 58-jarige Eindhovenaar, vluchtte na het ongeval, zo maakt de politie bekend.
» Brabants Dagblad
zaterdag 5 oktober 2019, 10:41 uur
58-jarige Eindhovenaar opgepakt voor doorrijden na dodelijk ongeval Limburg
PZCEen bestuurster van een auto is vandaag in het ziekenhuis in Tilburg overleden aan de verwondingen die zij vrijdagavond rond 22.20 uur opliep door een aanrijding op de A2 bij het Limburgse Ittervoort. De veroorzaker, een 58-jarige Eindhovenaar, vluchtte na het ongeval, zo maakt de politie bekend.
» PZCFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Hart van Nederland

Meer nieuws uit Ittervoort

5 oktober 10:41Vrouw overleden na aanrijding op A2 bij Ittervoort, veroorzaker gevlucht
28 april 14:48Onderzoek brandstichting bedrijfsgebouw
10 februari 16:03Distributiecentrum Plus Supermarkt in Haaksbergen in 2020 dicht
RSS.