menu
zoek

Nieuws Kinderdijk

Groot geldbedrag ontdekt in woning overleden man

dinsdag 6 oktober 2020, 15:05 uur

Familie van een eerder overleden man vond in zijn woning aan de Lekkade in Kinderdijk een enorm geldbedrag. De politie onderzoekt of het gaat om rechtmatig verkregen geld. Daarvoor komt de politie graag in contact met mensen die hier mogelijk informatie over hebben.

Waar: Lekkade in Kinderdijk

Vrijdag 2 oktober werd de politie gealarmeerd door vrienden van een 66-jarige man uit Kinderdijk dat zij hem al enige tijd niet gezien en gesproken hadden. Zij kregen hem ook niet te pakken en thuis werd niet open gedaan. Agenten namen poolshoogte bij de man thuis en troffen hem overleden aan. Onderzoek wijst uit dat het gaat om een natuurlijk overlijden. Familie van de man is enkele dagen later in de woning van de overleden man als zij daar een enorm geldbedrag vinden. Zij waarschuwen de politie die de woning doorzoekt onder leiding van de rechter-commissaris. Uiteindelijk is ruim 330.000 euro en geld in een vreemde valuta gevonden. De politie doet onderzoek naar de herkomst van het geld. Informatie van betrokkenen of mensen die iets gehoord of gezien hebben, is binnen het onderzoek zeer welkom. U kunt hiervoor contact opnemen met de districtsrecherche van Zuid-Holland-Zuid via 0900-8844. Als u liever anoniem wilt melden kan dat via 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl. U kunt ook een vertrouwelijk gesprek aanvragen bij het Team Criminele Inlichtingen via 079 - 345 89 99. Foto's: bron Politie  

Aangetroffen dode in Kinderdijk

» Politie.nl


Kaart nieuws Kinderdijk. Locatie nieuws: Lekkade


woensdag 7 oktober 2020, 07:56 uur
Wat vind jij: breng je gevonden geld naar de politie?
Omroep GelderlandEen familie uit Kinderdijk (Zuid-Holland) heeft een enorm geldbedrag gevonden in het huis van een overleden familielid. Zij waarschuwden direct de politie. Wat vind jij, breng je gevonden geld naar de politie of houd je het zelf?
» Omroep Gelderland
dinsdag 6 oktober 2020, 16:46 uur
Familie vindt enorm geldbedrag in huis overleden man Kinderdijk
de TelegraafFamilie heeft in het huis van een overleden man in Kinderdijk (Zuid-Holland) een enorm geldbedrag gevonden. De politie onderzoekt of het geld rechtmatig is verkregen.
» de Telegraaf
dinsdag 6 oktober 2020, 16:21 uur
Voor ruim 330.000,- euro cash gevonden in woning overleden man
Blik op NieuwsNadat onlangs een 66-jarige man in Kinderdijk was overleden trof familie van de man in zijn woning een enorme hoeveelheid cash geld aan van ruim 330.000,- euro. Dit meldt de politie dinsdag die onderzoekt of het gaat om rechtmatig verkregen geld.
» Blik op NieuwsFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Omroep Gelderland
Foto: Politie.nl
Foto: de Telegraaf

Meer nieuws uit Kinderdijk

23 januari 09:22Feiten over Nederland
7 oktober 07:56Wat vind jij: breng je gevonden geld naar de politie?
6 oktober 16:54Familie vindt gigantisch geldbedrag in huis van overleden man (66)
21 oktober 15:29Oliespoor op de Lek opgeruimd
8 januari 20:08Maker filmpje Van der Staaij not amused
1 december 11:15Oefenen op hoogwater bij extreem lage waterstand
9 november 11:50Molenbewoners Kinderdijk in actie tegen massatoerisme
RSS.