menu
zoek

Nieuws Koningsbosch

Aanrijding met gewonden in Koningsbosch

donderdag 31 augustus 2023, 11:25 uur

Op de Kerkstraat heeft op donderdagochtend rond 05:55 uur een eenzijdig ongeval plaatsgevonden. Een personenauto botste tegen de vangrail. Bij deze aanrijding raakte drie van de vier inzittenden gewond. Er waren geen andere auto's betrokken bij deze aanrijding.

Waar: Kerkstraat in Koningsbosch

Gewond Toen de hulpdiensten ter plaatse kwamen werd in de auto een persoon aangetroffen op de bijrijdersplaats. Deze persoon zat bekneld en werd door de brandweer bevrijd. Hij is met zware verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. Getuige Een ooggetuige wist te vertellen dat hij kort na de aanrijding drie personen had zien wegrennen. Terwijl de hulpdiensten bezig waren met de afhandeling van de aanrijding meldden zich op de plaats van de aanrijding twee personen. Een persoon gaf aan de bestuurder van de auto te zijn geweest. Van deze persoon is een alchol- en drugstest afgenomen De drugtest bleek positief waarop hij is aangehouden. Van hem is een bloedproef afgenomen. Ook de andere persoon is ter plaatse aangehouden. Later in de ochtend is ook de derde inzittende aangehouden. Verdachten De aangehouden verdachten zijn mannen van 19, 25 en 28 jaar oud en komen allemaal uit Rotterdam. Zij worden onder andere verdacht van het veroorzaken van een aanrijding met letsel,  danwel het verlaten van de plaats van de aanrijding en het rijden onder invloed.  Onderzoek De Forensische Opsporing Verkeer doet onderzoek naar de toedracht van de aanrijding.      


» Politie.nl

Kaart nieuws Koningsbosch. Locatie nieuws: 51.08292 / 5.93028 Kerkstraat
Kerkstraat in Koningsbosch


donderdag 31 augustus 2023, 13:02 uur
Politie pakt drie inzittenden verongelukte auto na vlucht op
1LimburgDe politie heeft donderdag drie Rotterdamse mannen aangehouden na een eenzijdig ongeval in Koningsbosch.
» 1Limburg
donderdag 31 augustus 2023, 12:27 uur
Drie Rotterdammers aangehouden na ongeluk met ernstig gewonde in Koningsbosch
De LimburgerDe politie heeft na het ernstige ongeval op de Kerkstraat in Koningsbosch donderdagochtend drie mannen aangehouden. Het gaat om inzittenden die na het ongeluk wegrenden. Een vierde man raakte bekneld en is met ernstige verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.
» De LimburgerFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: 1Limburg
Foto: De Limburger

Meer nieuws uit Koningsbosch

5 september 10:48Slachtoffer ernstig ongeluk Koningsbosch aan verwondingen overleden
31 augustus 13:02Politie pakt drie inzittenden verongelukte auto na vlucht op
19 maart 22:26Brand in woning Koningsbosch, geen gewonden
RSS.