menu
zoek

Nieuws Leerbroek

Dodelijk ongeluk motorrijder in Leerbroek

maandag 26 juni 2023, 13:57 uur

Aan de Weverwijk is zondag 25 juni een ernstig ongeluk gebeurd. Iets voor 20:30 uur kwam een 42-jarige bestuurder met zijn motor tegen een woning aan. Hij overleed ter plaatse aan zijn verwondingen.

De man was op pad met een 53-jarige man uit Arnhem die voor hem op z’n motor reed toen het ongeluk gebeurde. De hulpdiensten waren snel ter plaatse, maar voor het 42-jarige slachtoffer uit Gorinchem was het helaas te laat. Door de klap van de aanrijding schrok de vriend. Hij remde hard en kwam toen in een sloot terecht, maar bleef ongedeerd. Onderzoek De politie is een onderzoek begonnen om te achterhalen wat er precies is gebeurd. De afdeling Opsporing Team Verkeer (OTV) en de experts van de FO Verkeer zijn meteen na de hulpverlening met het tactisch- en technisch onderzoek begonnen. Ook hebben we al verschillende getuigen gesproken. Slachtofferzorg Omdat wij begrijpen dat dit tragische ongeluk grote impact heeft, bieden wij slachtofferhulp aan ooggetuigen van het ongeluk of mensen die zich op andere wijze betrokken voelen bij dit incident. Heeft u behoefte aan slachtofferhulp? Neem dan contact op met de politie via nummer 0900-8844. U kunt bij het Regionaal Service Centrum (RSC) uw gegevens achterlaten, waarna slachtofferhulp Nederland contact met u opneemt.  


» Politie.nl

Kaart nieuws Leerbroek. Locatie nieuws: 51.91267 / 5.01655


maandag 26 juni 2023, 15:32 uur
42-jarige motorrijder uit Gorinchem omgekomen bij ongeluk in Leerbroek
RTV UtrechtEen 42-jarige man uit Gorinchem is gisteravond om het leven gekomen bij een motorongeluk in Leerbroek. In een eerder bericht schreef de politie dat het ging om een ongeluk in Meerkerk, dat blijkt onjuist. Het ongeluk gebeurde op de Weverwijk in Leerbroek.
» RTV UtrechtFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: RTV Utrecht

Meer nieuws uit Leerbroek

26 juni 15:3242-jarige motorrijder uit Gorinchem omgekomen bij ongeluk in Leerbroek
2 oktober 21:31Man (22) overleden na botsing tegen boom
RSS.