menu
zoek

Nieuws Leimuiden

Schoonhoven / Leimuiden - Vermiste Jeroen de Wit na ruim vijf jaar aangetroffen

maandag 11 december 2023, 15:40 uur

In de rivier de Lek is zaterdag 9 december in een personenauto het stoffelijk overschot van de sinds 2018 vermiste Jeroen de Wit uit Leimuiden aangetroffen. De aangetroffen personenauto, een zwarte Suzuki Alto, bleek uit onderzoek van hem te zijn.

Waar: Lek bij Schoonhoven in Leimuiden

Duikers van de brandweer waren afgelopen zaterdagochtend bezig met een oefening in de Lek aan de Lekdijk-West ter hoogte van Schoonhoven, toen zij per toeval onder water het voertuig vonden. Direct is de politie geïnformeerd en is deze plek als plaats delict aangemerkt. Dit voertuig is op zondagochtend 10 december door Rijkswaterstaat uit het water gehaald onder toezicht van het Landelijk Team Onderwater Zoekingen (LTOZ). Na uitgebreid onderzoek bleek er een stoffelijk overschot in de auto aanwezig. Uit onderzoek is gebleken dat het gaat om de begin 2018 vermist geraakte Jeroen de Wit. Lange zoektocht ten einde Met de vondst van het lichaam van Jeroen de Wit komt een droevig einde aan een lange zoektocht van ruim vijf jaar. Diverse keren is zijn vermissing onder de aandacht gebracht bij verschillende opsporingsprogramma’s en zijn er zoekacties verricht. Aangezien is vastgesteld dat er geen sprake is van een misdrijf is de politie terughoudend met het geven van informatie. We wensen de familie veel sterkte met het verwerken van dit verlies.


» Politie.nl

Kaart nieuws Leimuiden. Locatie nieuws: 51.94207 / 4.84132 Lek bij Schoonhoven
Lek bij Schoonhoven in Leimuiden


maandag 11 december 2023, 16:03 uur
Brandweerduikers vinden per toeval lichaam ruim 5 jaar vermiste Jeroen de Wit
Blik op NieuwsDuikers van de brandweer hebben zaterdag tijdens een oefening in de rivier de Lek een personenauto met daarin het stoffelijk overschot van de sinds 2018 vermiste Jeroen de Wit uit Leimuiden aangetroffen.
» Blik op Nieuws
maandag 11 december 2023, 15:18 uur
Lichaam vermiste Jeroen de Wit na zes jaar per toeval gevonden tijdens oefening van brandweer
de GelderlanderDe auto en het lichaam van Jeroen de Wit uit het Zuid-Hollandse Leimuiden zijn zondag gevonden in de Lek bij Schoonhoven. Dit bevestigt de politie maandagmiddag. De Leimuidenaar was bijna zes jaar vermist. De brandweer kwam zijn zwarte Suzuki Alto zaterdag tijdens een oefening per toeval op het spoor.
» de Gelderlander
maandag 11 december 2023, 15:18 uur
Lichaam vermiste Jeroen de Wit na bijna zes jaar bij toeval gevonden tijdens oefening van brandweer
de StentorDe auto en het lichaam van Jeroen de Wit uit Leimuiden zijn zondag gevonden in de Lek bij Schoonhoven. Dit bevestigt de politie maandagmiddag. De Leimuidenaar was bijna zes jaar vermist. De brandweer kwam zijn zwarte Suzuki Alto zaterdag tijdens een oefening per toeval op het spoor.
» de Stentor
maandag 11 december 2023, 15:13 uur
Vermiste Jeroen de Wit na bijna zes jaar teruggevonden
Omroep WestDe al bijna zes jaar vermiste Jeroen de Wit uit Leimuiden is teruggevonden. Het lichaam van de man zat in de auto die afgelopen weekend bij toeval aangetroffen werd tijdens een duikoefening van de brandweer in de Lek bij Schoonhoven. Jeroen de Wit was vermist sinds 18 februari 2018.
» Omroep WestFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Omroep West
Foto: de Stentor

Meer nieuws uit Leimuiden

11 december 16:03Brandweerduikers vinden per toeval lichaam ruim 5 jaar vermiste Jeroen de Wit
RSS.