menu
zoek

Nieuws Leveroy

Leveroy en Roggel - Twee mannen uit Limburg overleden bij verkeersongevallen

zondag 7 april 2024, 14:00 uur

Bij twee verkeersongevallen in Leveroy en Roggel zijn zaterdag 6 april twee mannen om het leven gekomen. Een 56-jarige motorrijder uit Heerlen kwam om bij een aanrijding in Leveroy en een 22-jarige man uit Heythuysen overleed na een eenzijdige aanrijding in Roggel. In tegenstelling tot eerdere berichtgeving is de familie in beide gevallen nog niet geïnformeerd.

Waar: Heldensedijk in Leveroy

Bij een aanrijding op de Houtsberg in Leveroy is zaterdagmorgen rond 11 uur een 56-jarige motorrijder om het leven gekomen. De motorrijder kwam in aanrijding met een auto die over dezelfde weg reed. Een gealarmeerde traumahelikopter kon niets meer betekenen. Op de Heldensedijk in Roggel is diezelfde morgen rond 12 uur een 22-jarige automobilist om het leven gekomen. De auto raakte van de weg en botste tegen een boom. De bestuurder is gereanimeerd. De gealarmeerde traumahelikopter is geland en de aanwezige traumaarts constateerde het overlijden. Politiemedewerkers van de Verkeers- en Ongevallen Analyse (VOA) onderzoeken beide aanrijdingen.    


» Politie.nl

Kaart nieuws Leveroy. Locatie nieuws: 51.24859 / 5.81095 Heldensedijk
Heldensedijk in Leveroy


zondag 7 april 2024, 18:39 uur
Twee mannen uit Limburg overleden bij verkeersongevallen
Blik op NieuwsBij twee verkeersongevallen in Leveroy en Roggel zijn zaterdag 6 april twee mannen om het leven gekomen. Een 56-jarige motorrijder uit Heerlen kwam om bij een aanrijding in Leveroy en een 22-jarige man uit Heythuysen overleed na een eenzijdige aanrijding in Roggel.
» Blik op Nieuws



Meer nieuws uit Leveroy

7 april 18:39Twee mannen uit Limburg overleden bij verkeersongevallen
5 mei 20:12Fietser gewond bij botsing in Leveroy
25 september 18:26L1mburg Centraal: een ontspoorde trein en Hadewych Minis
RSS.