menu
zoek

Nieuws Lievelde

ProRail en Arriva overwegen aangifte tegen boeren om spoorblokkade

woensdag 15 juni 2022, 14:24 uur

Spoorbeheerder ProRail en vervoersbedrijf Arriva overwegen woensdag aangifte te doen bij de politie wegens de blokkade van het spoor bij Lievelde in de Achterhoek. Actievoerende boeren stonden dinsdagavond korte tijd met trekkers stil op de spoorwegovergang bij station Lichtenvoorde-Groenlo. Dat is op grond van de Spoorwegwet verboden.

» NU.nlwoensdag 15 juni 2022, 12:32 uur
ProRail en Arriva doen aangifte tegen boeren om spoorblokkade in Achterhoek
NU.nlSpoorbeheerder ProRail en vervoersbedrijf Arriva doen woensdag aangifte bij de politie wegens de blokkade van het spoor bij Lievelde in de Achterhoek. Actievoerende boeren stonden dinsdagavond korte tijd met trekkers stil op de spoorwegovergang bij station Lichtenvoorde-Groenlo. Dat is op grond van de Spoorwegwet verboden.
» NU.nl
woensdag 15 juni 2022, 12:12 uur
Aangifte tegen boeren die spoor blokkeerden bij Lievelde
de StentorSpoorbeheerder ProRail en vervoersbedrijf Arriva doen woensdag aangifte bij de politie van het blokkeren van het spoor bij Lievelde in de Gelderse Achterhoek. Actievoerende boeren stonden dinsdagavond met trekkers korte tijd op de spoorwegovergang bij station Lichtenvoorde-Groenlo. Dat is op grond van de Spoorwegwet verboden.
» de Stentor
woensdag 15 juni 2022, 12:12 uur
Aangifte tegen boeren die spoor blokkeerden bij Lievelde
Brabants DagbladSpoorbeheerder ProRail doet woensdag aangifte bij de politie van het blokkeren van het spoor bij Lievelde in de Gelderse Achterhoek. Actievoerende boeren stonden dinsdagavond met trekkers korte tijd op de spoorwegovergang bij station Lichtenvoorde-Groenlo. Dat is op grond van de Spoorwegwet verboden.
» Brabants Dagblad
woensdag 15 juni 2022, 07:46 uur
Video | Boeren leggen uit protest treinverkeer plat in Achterhoek
NU.nlEen groep boeren heeft dinsdagavond het treinverkeer in het Gelderse Lievelde stilgelegd. Rond 20.30 uur werden twee treinen vastgeketend.
» NU.nl
dinsdag 14 juni 2022, 22:32 uur
Treinen rijden weer nadat boeren spoor bij Lievelde in de Achterhoek blokkeren
de Telegraaf
» de Telegraaf
dinsdag 14 juni 2022, 21:20 uur
Boeren blokkeren spoor bij Lievelde in de Achterhoek
de TelegraafEen aantal boeren blokkeert dinsdagavond met trekkers het spoor bij treinstation Lichtenvoorde-Groenlo in Lievelde (Gelderland). Met de actie willen de boeren protesteren tegen de kabinetsaanpak van het stikstofprobleem.
» de Telegraaf
dinsdag 14 juni 2022, 20:38 uur
Boeren blokkeren treinspoor in Achterhoek: ‘Wij minder stikstof, dan zij ook’
PZCBoeren hebben dinsdagavond het treinverkeer stilgelegd op de spoorlijn tussen Winterswijk en Zutphen in de Achterhoek. Bij het station van Lievelde werden twee treinen om 20.30 uur aan de ketting gelegd, onder het motto: ‘Als wij minder stikstof moeten uitstoten, dan zij ook’. De politie heeft een eind gemaakt aan de actie, de boeren gaven daar rustig gehoor aan.
» PZC
dinsdag 14 juni 2022, 20:38 uur
Boeren blokkeren treinspoor in Achterhoek: ‘Wij minder stikstof, dan zij ook’
BN DeStemBoeren hebben dinsdagavond het treinverkeer stilgelegd op de spoorlijn tussen Winterswijk en Zutphen in de Achterhoek. Bij het station van Lievelde werden twee treinen om 20.30 uur aan de ketting gelegd, onder het motto: ‘Als wij minder stikstof moeten uitstoten, dan zij ook’. De politie heeft een eind gemaakt aan de actie, de boeren gaven daar rustig gehoor aan.
» BN DeStem
dinsdag 14 juni 2022, 20:38 uur
Boeren blokkeren treinspoor in Achterhoek: ‘Wij minder stikstof, dan zij ook’
Brabants DagbladBoeren hebben dinsdagavond het treinverkeer stilgelegd op de spoorlijn tussen Winterswijk en Zutphen in de Achterhoek. Bij het station van Lievelde werden twee treinen om 20.30 uur aan de ketting gelegd, onder het motto: ‘Als wij minder stikstof moeten uitstoten, dan zij ook’. De politie heeft een eind gemaakt aan de actie, de boeren gaven daar rustig gehoor aan.
» Brabants Dagblad
dinsdag 14 juni 2022, 20:32 uur
Achterhoekse boeren beëindigen actie en gaan van spoor af, treinen rijden weer
de StentorLIEVELDE - Achterhoekse boeren hebben dinsdagavond het treinverkeer stilgelegd op de spoorlijn tussen Winterswijk en Zutphen. Bij het station van Lievelde werden de treinen richting Winterswijk en Zutphen om 20.30 uur aan de ketting gelegd, onder het motto: ‘Als wij minder stikstof moeten uitstoten, dan zij ook’. De politie heeft een eind gemaakt aan de actie, de boeren gaven daar rustig gehoor aan.
» de Stentor
dinsdag 14 juni 2022, 20:32 uur
Achterhoekse boeren beëindigen actie en gaan van spoor af, treinen rijden weer
de GelderlanderLIEVELDE - Achterhoekse boeren hebben dinsdagavond het treinverkeer stilgelegd op de spoorlijn tussen Winterswijk en Zutphen. Bij het station van Lievelde werden de treinen richting Winterswijk en Zutphen om 20.30 uur aan de ketting gelegd, onder het motto: ‘Als wij minder stikstof moeten uitstoten, dan zij ook’. De politie heeft een eind gemaakt aan de actie, de boeren gaven daar rustig gehoor aan.
» de GelderlanderFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: NU.nl
Foto: NU.nl
Foto: NU.nl
Foto: de Telegraaf
Foto: de Gelderlander

Meer nieuws uit Lievelde

29 maart 18:55Auto botst met vrachtwagen op N18, man overleden
1 december 15:35Man uit Oss (23) die honderden kazen stal uit boerderij moet zes weken de cel in
19 november 12:50Koe Toos heeft een beroerde avond: ‘Ze is niet zo slim’
11 juli 08:00Bermbrand langs de weg
15 juni 14:24ProRail en Arriva overwegen aangifte tegen boeren om spoorblokkade
RSS.