menu
zoek

Nieuws Losser

Politie onderzoekt ernstig ongeval met huifkar

zondag 22 mei 2022, 11:35 uur

De politie is een onderzoek gestart naar het ernstige ongeval dat op zaterdagavond 21 mei plaatsvond op de Havezatensingel in Losser. Omstreeks 20.30 uur kantelde daar een door een tractor getrokken huifkar met daarop ongeveer twintig personen. Bij het ongeval raakten twintig personen gewond.

Waar: Havezatensingel in Losser

Onderzoek Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is nog onbekend. De politie is een onderzoek gestart om de toedracht te achterhalen. Zaterdagavond werd ter plaatse sporenonderzoek gedaan. De tractor en de huifkar zijn in beslag genomen voor technisch onderzoek. Daarnaast worden getuigen en betrokkenen gehoord, onder andere de bestuurder van de tractor, een minderjarige jongen uit Losser. Bij hem zijn ook een alcohol- en drugstest afgenomen. Die waren beide negatief. Tot slot wordt eventueel beeldmateriaal onderzocht omdat dat kan helpen om helder te krijgen wat er precies is gebeurd.

Getuigen Wat de politie kan helpen bij het onderzoek naar de toedracht zijn informatie en beelden van de situatie rond de rit met de huifkar. Mensen die informatie hebben kunnen bellen met 0900-8844. Informatie melden en beelden uploaden kan ook eenvoudig via onderstaand tipformulier. 2022224545FjB


» Politie.nl

Kaart nieuws Losser. Locatie nieuws: 52.26848 / 6.99843 Havezatensingel
Havezatensingel in Losser


maandag 23 mei 2022, 11:00 uur
Stelling | Stop helemaal met rondrit kampioenen op een kar
de StentorTwintig leden van een voetbalclub uit Losser raakten zaterdagavond gewond bij een ongeluk met een huifkar achter een tractor.
» de Stentor
zondag 22 mei 2022, 12:36 uur
Hier helpen hulpverleners gewonden ongeval Losser
de TelegraafBij een ernstig ongeluk in Losser (Overijssel) zijn zaterdagavond twintig mensen gewond geraakt door het omslaan van een platte wagen achter een tractor. Vier mensen moesten met de ambulance naar het ziekenhuis. Op de kar stonden leden van voetbalclub KVV Losser om een kampioensfeest te vieren. De oorzaak van het ongeval is nog onbekend.
» de Telegraaf
zondag 22 mei 2022, 11:27 uur
Video | Hulpdiensten helpen gewonden nadat kar is omgeslagen in Losser
NU.nlTwintig mensen zijn zaterdagavond gewond geraakt bij een ongeval met een tractor en een kar in het Overijsselse Losser.
» NU.nl
zondag 22 mei 2022, 08:49 uur
Platte kar met voetbalteam kantelt: 20 gewonden
NOSIn het plaatsje Losser, in de buurt van Enschede, is een platte kar met een groep mensen gekanteld. Daarbij raakten 20 mensen gewond.
» NOS
zondag 22 mei 2022, 08:44 uur
Twintig gewonden bij ongeval met platte kar in Losser
NU.nlTwintig mensen zijn zaterdagavond gewond geraakt bij een ongeval met een tractor en een platte kar in het Overijsselse Losser. Vier van hen zijn per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Zestien andere personen zijn met eigen vervoer naar het ziekenhuis of de huisartsenpost gegaan, meldt de politie. Hulpdiensten rukten massaal uit.
» NU.nl
zaterdag 21 mei 2022, 22:51 uur
Twintig gewonden na ongeval met platte kar in Overijsselse Losser
NU.nlTwintig mensen zijn zaterdagavond gewond geraakt na een ongeval met een tractor en een platte kar in het Overijsselse Losser. Vier van hen zijn per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Zestien andere personen zijn met eigen vervoer naar het ziekenhuis of de huisartsenpost gegaan, meldt de politie. Hulpdiensten rukten massaal uit.
» NU.nl
zaterdag 21 mei 2022, 22:50 uur
Kampioensfeestje in mineur: 20 gewonden bij ongeval met huifkar in Losser
de TelegraafTwintig mensen zijn gewond geraakt door het omslaan van een huifkar achter een tractor in de Overijsselse plaats Losser. Vier mensen moesten met de ambulance naar het ziekenhuis, de rest is volgens de politie zelf naar het ziekenhuis of de huisartsenpost gegaan.
» de Telegraaf
zaterdag 21 mei 2022, 22:04 uur
Huifkar kantelt in Losser: 20 gewonden
NOSIn Losser, in de buurt van Enschede, is een huifkar met een groep mensen gekanteld. Er zijn 20 gewonden, meldt de politie, van wie er vier met een ambulance zijn vervoerd. De ernst van de opgelopen verwondingen is niet bekend.
» NOS
zaterdag 21 mei 2022, 21:53 uur
Meerdere gewonden na ongeval met platte kar in Overijsselse Losser
NU.nlHulpdiensten zijn zaterdagavond massaal uitgerukt na een ongeval met een tractor en een platte kar in het Overijsselse Losser. Volgens de politie zijn er meerdere gewonden. Om hoeveel mensen het gaat en wat de aard is van het letsel van de slachtoffers, is nog niet bekend.
» NU.nl
zaterdag 21 mei 2022, 21:46 uur
Platte kar valt om: meerdere mensen gewond
de TelegraafMeerdere mensen zijn zaterdagavond gewond geraakt door een ongeluk met een platte wagen in Losser. De platte wagen hing achter een tractor en is omgevallen. Op de wagen stond een groep mensen, aldus de politie.
» de Telegraaf
zaterdag 21 mei 2022, 21:43 uur
Huifkar met kampioenselftal kantelt: 20 gewonden, 4 mensen met ambulance naar ziekenhuis
PZCEen huifkar achter een tractor is zaterdagavond gekanteld aan de Havezatensingel in Losser. Hierbij zijn meerdere slachtoffers gevallen, meldt de politie Overijssel. Het gaat om 20 gewonden van wie er 4 met de ambulance naar het ziekenhuis moesten.
» PZC
zaterdag 21 mei 2022, 21:43 uur
Huifkar met kampioenselftal kantelt: 20 gewonden, 4 mensen met ambulance naar ziekenhuis
BN DeStemEen huifkar achter een tractor is zaterdagavond gekanteld aan de Havezatensingel in Losser. Hierbij zijn meerdere slachtoffers gevallen, meldt de politie Overijssel. Het gaat om 20 gewonden van wie er 4 met de ambulance naar het ziekenhuis moesten.
» BN DeStem
zaterdag 21 mei 2022, 21:43 uur
Huifkar met kampioenselftal kantelt: 20 gewonden, 4 mensen met ambulance naar ziekenhuis
Brabants DagbladEen huifkar achter een tractor is zaterdagavond gekanteld aan de Havezatensingel in Losser. Hierbij zijn meerdere slachtoffers gevallen, meldt de politie Overijssel. De politie meldt nu dat het in totaal om 20 gewonden gaat, waarvan er 4 met de ambulance naar het ziekenhuis zijn gebracht.
» Brabants Dagblad
zaterdag 21 mei 2022, 21:26 uur
Huifkar met kampioenselftal kantelt: 20 gewonden, 4 mensen met ambulance naar ziekenhuis
de StentorEen huifkar achter een tractor is zaterdagavond gekanteld aan de Havezatensingel in Losser. Hierbij zijn meerdere slachtoffers gevallen, meldt de politie Overijssel. De politie meldt nu dat het in totaal om 20 gewonden gaat, waarvan er 4 met de ambulance naar het ziekenhuis zijn gebracht.
» de Stentor
zaterdag 21 mei 2022, 21:25 uur
20 gewonden als kar met kampioenselftal kantelt in bocht, ook Duitse hulpdiensten ingezet in Losser
de GelderlanderLOSSER - Een wagen achter een tractor is zaterdagavond gekanteld aan de Havezatensingel in Losser. Hierbij zijn 20 personen gewond geraakt. Van hen zijn er 16 met eigen vervoer naar het ziekenhuis gegaan en vier personen zijn per ambulance vervoerd.
» de Gelderlander
zaterdag 21 mei 2022, 21:24 uur
Meerdere gewonden nadat kampioenswagen kantelt
HardnieuwsLOSSER - Zaterdagavond 21 mei om 20.35 uur heeft een ernstig ongeval plaatsgevonden aan de Havezatensingel in Losser.
» HardnieuwsFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Hardnieuws
Foto: de Telegraaf
Foto: NU.nl
Foto: NOS
Foto: NU.nl
Foto: NU.nl
Foto: de Telegraaf
Foto: de Gelderlander

Meer nieuws uit Losser

6 mei 19:55’Amateurvoetballer in Losser opgezocht en met wapen bedreigd na afloop wedstrijd’
10 november 21:30Buurt in Losser hoopt dat rust snel terugkeert na vondst drugslab
15 september 13:44Carolien was slachtoffer van gehaaide truc op Instagram: ‘Ze kiezen juist doorsnee-accounts uit’
9 mei 14:05Man (31) uit Losser omgekomen bij ongeval in het Duitse Alstätte
11 maart 10:16Rob en Sophie moeten weg uit hun paradijsje: ‘Maar we hebben niets met de gemeente te maken’
9 februari 14:51Gezellig feestje eindigt in bloedige steekpartij: man (20) moet anderhalf jaar de cel in
11 augustus 09:14Ongeval kampioenswagen Losser: geen vergunning verleend, mogelijke strafvervolging
23 mei 11:00Stelling | Stop helemaal met rondrit kampioenen op een kar
4 november 17:01Politie ontdekt bijna 400 kilo illegaal vuurwerk in woning en bedrijfspand in Losser
10 september 18:03Kraanwater Noordoost-Twente weer drinkbaar
5 augustus 08:43Video | Tientallen ooievaars strijken neer in Losser
13 juli 12:26Nazi-sympathisanten plaatsen zwarte kruizen bij plaatsnaamborden en racistische leuzen op muur
RSS.