menu
zoek

Nieuws Maartensdijk

Politie zoekt getuigen van explosie in woning Maartensdijk

woensdag 28 december 2022, 10:24 uur

De politie zoekt getuigen van een explosie in een huis aan de Melkweg in Maartensdijk. De politie kreeg in de nacht van dinsdag 27 op woensdag 28 december rond 00.30 uur een melding van een mogelijke woningbrand. Bij aankomst bleek het te gaan om een explosie in de woning. De toedracht van de explosie is nog onbekend.

Waar: Melkweg in Maartensdijk

Op het moment van de explosie waren er mensen aanwezig in de woning. De bewoners bleven ongedeerd en werden elders opgevangen. De politie doet nader onderzoek naar de explosie. Getuigen en camerabeelden gezocht Heeft u iets gezien en/of gehoord rond het tijdstip van de explosie? Of heeft u camerabeelden uit de buurt? Dan komt de politie graag met u in contact. Heeft u tips en andere informatie die ons onderzoek kan helpen? U kunt u tips direct toesturen via onderstaand tipformulier of bel 0900 8844. Anoniem melding doen kan ook.


» Politie.nl

Kaart nieuws Maartensdijk. Locatie nieuws: 52.15166 / 5.17580 Melkweg
Melkweg in Maartensdijk


woensdag 28 december 2022, 11:39 uur
Ontploffing in een woning in Maartensdijk
CrimesiteDe politie zegt getuigen of camerabeelden te zoeken die meer kunnen vertellen over de dader of daders die mogelijk in Maartensdijk een ontploffing in een woonhuis hebben veroorzaakt. De politie kreeg in de nacht van dinsdag op woensdag rond 00.30 een melding van een mogelijke woningbrand aan de Melkweg in Maartensdijk. Bij aankomst bleek dat […] Het bericht Ontploffing in een woning in Maartensdijk verscheen eerst op Crimesite.
» Crimesite
woensdag 28 december 2022, 11:22 uur
Explosief gaat af in woning Maartensdijk, huis staat vol rook: 'We hoorden twee harde knallen'
RTV UtrechtIn een woning aan een huis aan de Melkweg in Maartensdijk is vannacht een explosie geweest. De bewoners waren op dat moment in de woning aanwezig, maar bleven ongedeerd. De getroffen bewoners zijn geschrokken, maar zeggen het onderzoek van de politie met vertrouwen af te wachten.
» RTV UtrechtFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: RTV Utrecht

Meer nieuws uit Maartensdijk

28 december 11:39Ontploffing in een woning in Maartensdijk
23 november 11:58A27 weer open na ongeluk bij wegwerkzaamheden
14 september 16:47Politie onderzoekt vondst mogelijk explosief
8 april 19:40Wildcamera filmt wolf die dode ree wegsleept: ‘Beelden zijn indrukwekkend’
16 november 21:00Familie van eierdief in Mercedes geeft zich aan: ‘Schaam me kapot, zal niet meer gebeuren’
29 mei 17:41Na koning en koningin helpt ook prinses Beatrix mee aan NLdoet
RSS.