menu
zoek

Nieuws Monster

Lichaam vermiste jongen (15) gevonden

zondag 2 augustus 2020, 08:26 uur

Op zondagmorgen 2 augustus is het lichaam van de 15-jarige jongen uit Den Haag gevonden die sinds vrijdagavond 31 juli vermist werd vanaf strand De Zandmotor.

Op vrijdagavond 31 juli was de 15-jarige jongen samen met twee andere jongens aan het zwemmen bij De Zandmotor. Rond 19.30 uur kwamen zij in de problemen door de sterke stroming. Een passant sloeg direct alarm waarna een grote zoekactie werd opgestart met o.a. de Kustwacht, KNRM, Reddingsbrigade, brandweer, Landelijke Eenheid van de politie en vele vrijwilligers. De twee andere tieners konden direct uit het water worden gehaald. Naar de 15-jarige jongen werd de hele avond tevergeefs gezocht. Op zaterdag 1 augustus werd de zoekactie hervat maar helaas resulteerde dit niet in zijn vondst. Op zondagmorgen 2 augustus werd hij gevonden door wandelaars op het strand vlakbij De Zandmotor. Zijn familie is direct in kennis gesteld.

Aangetroffen dode in Monster

» Politie.nl


Kaart nieuws Monster. Locatie nieuws: 52.04194 / 4.18655


zondag 2 augustus 2020, 09:48 uur
Lichaam van vermiste jongen van 15 gevonden
NOSOp het strand van Monster is het lichaam gevonden van een jongen die sinds vrijdagavond vermist was. Vrijwilligers en hulpdiensten hebben de afgelopen dagen naar hem gezocht. Wandelaars vonden vanmorgen vroeg zijn lichaam. De jongen is niet meer in leven.
» NOS
zondag 2 augustus 2020, 08:51 uur
Lichaam vermiste tiener op strand bij Monster gevonden
de TelegraafHet lichaam van de 15-jarige jongen die sinds vrijdagavond vermist werd vanaf het strand op de Zandmotor bij Monster is zondagmorgen gevonden. Wandelaars vonden het stoffelijk overschot op het strand vlakbij de Zandmotor.
» de Telegraaf
zondag 2 augustus 2020, 08:41 uur
Lichaam 15-jarige jongen gevonden op het strand bij Monster
Hart van NederlandHet lichaam van de 15-jarige jongen die vrijdagavond vermist raakte tijdens het zwemmen is gevonden. Wandelaars zagen hem vlakbij strand De Zandmotor in Monster. Zijn familie is op de hoogte.
» Hart van Nederland
zondag 2 augustus 2020, 08:41 uur
Wandelaars vinden lichaam vermiste 15-jarige jongen op strand in Monster
Blik op NieuwsHet lichaam van de sinds vrijdagavond vermiste 15-jarige jongen is zondagochtend door wandelaars op het strand bij Monster gevonden. Dit meldt de politie zondag.
» Blik op Nieuws
zondag 2 augustus 2020, 08:37 uur
Lichaam van vermiste jongen (15) gevonden op strand bij Monster
de StentorVanochtend is het lichaam gevonden van de 15-jarige jongen uit Den Haag die sinds vrijdag werd vermist bij het strand de Zandmotor in Monster. Dat meldt de politie. De jongen werd door wandelaars op het strand vlakbij de Zandmotor gevonden.
» de Stentor
zondag 2 augustus 2020, 08:37 uur
Lichaam van vermiste jongen (15) gevonden op strand bij Monster
de GelderlanderVanochtend is het lichaam gevonden van de 15-jarige jongen uit Den Haag die sinds vrijdag werd vermist bij het strand de Zandmotor in Monster. Dat meldt de politie. De jongen werd door wandelaars op het strand vlakbij de Zandmotor gevonden.
» de Gelderlander
zondag 2 augustus 2020, 08:36 uur
Lichaam vermiste 15-jarige jongen gevonden op strand bij Monster
NOSHet lichaam van de 15-jarige Hagenaar, die vrijdagavond verdween in de zee bij Monster, is gevonden. Een zoekactie had gisteren nog niets opgeleverd. Het lichaam is vanmorgen rond 06.30 uur gevonden door wandelaars in de buurt van de Zandmotor, vlak bij de plek waar hij vermist raakte.
» NOS
zondag 2 augustus 2020, 08:36 uur
Lichaam vermiste zwemmer (15) gevonden bij de Zandmotor
Omroep WestWandelaars hebben zondagochtend op het strand het lichaam van de vermiste 15-jarige zwemmer gevonden. Dat meldt de politie. De Haagse tiener raakte vrijdagavond in de problemen voor de kust van Monster. Hij werd gevonden vlak bij de plek waar hij vermist raakte.
» Omroep West
zondag 2 augustus 2020, 08:30 uur
Lichaam van vermiste Haagse tiener (15) gevonden op het strand bij Monster
NU.nlWandelaars hebben zondag het lichaam van een sinds vrijdagavond vermiste vijftienjarige Haagse jongen gevonden. De tiener verdween vrijdagavond in zee voor de kust van Monster, een plaats ten zuiden van Den Haag.
» NU.nl
zaterdag 1 augustus 2020, 20:29 uur
Vermiste 15-jarige jongen in Monster niet gevonden, zoekactie gestopt
de TelegraafDe tiener die vrijdagavond vermist raakte in zee bij het strand de Zandmotor in het Zuid-Hollandse Monster is zaterdag nog niet gevonden. Dat zegt een woordvoerder van de KNRM. De zoekactie is gestaakt.
» de Telegraaf
zaterdag 1 augustus 2020, 16:10 uur
‘Zolang het mogelijk is, zoeken we door’
de TelegraafZaterdagochtend wordt er met man en macht in Monster gezocht naar het lichaam van een 15-jarige jongen uit Den Haag. De tiener is vermist geraakt nadat hij met twee vrienden aan het zwemmen was.
» de Telegraaf
zaterdag 1 augustus 2020, 12:16 uur
Zoektocht naar 15-jarige jongen bij strand van Monster
NOSOp het strand van Monster is een grote zoektocht bezig. Een jongen van 15 raakte daar gisteren vermist. Hij was met twee vrienden aan het zwemmen. De jongens zijn meegesleurd door de stroming.
» NOS
zaterdag 1 augustus 2020, 08:36 uur
Onderwaterteam zoekt verder naar vermiste tiener bij Monster
Hart van NederlandHet Landelijke Team Onderwater Zoekingen van de politie gaat zaterdagochtend samen met het dregteam SOAD uit Urk verder zoeken naar de vermiste tiener bij het strand de Zandmotor in het Zuid-Hollandse Monster. Naast de zoektocht onderwater zal een vliegtuig van de Kustwacht het gebied vanuit de lucht naspeuren.
» Hart van Nederland
zaterdag 1 augustus 2020, 08:33 uur
Zoektocht naar vermiste tiener in zee bij Monster hervat
NU.nlHulpdiensten hebben de zoektocht naar de sinds vrijdagavond vermiste tiener voor de kust van Monster zaterdagochtend bij het eerste daglicht hervat. Vrijdag staakten de reddingsdiensten de zoekactie rond 22.00 uur vanwege de invallende duisternis.
» NU.nl
zaterdag 1 augustus 2020, 07:49 uur
Zoekactie Monster: ’Lichaam vermiste tiener kan ver zijn afgedreven’
de TelegraafMet man en macht wordt op de Zandmotor bij Monster gezocht naar het lichaam van de tiener die vrijdagavond in de zee vermist raakte. De zoekactie werd zaterdagochtend vroeg hervat waarbij met meerdere reddingsboten en vrijwilligers gezocht wordt naar het stoffelijk overschot.
» de Telegraaf
zaterdag 1 augustus 2020, 07:36 uur
Zoektocht naar vermiste tiener bij strand Monster hervat
de GelderlanderReddingsdiensten zoeken zaterdagochtend opnieuw naar de vermiste zwemmer bij het strand de Zandmotor bij Monster. De tiener was vrijdagavond met twee vrienden rond 20.50 uur in de problemen geraakt. Nadat een passant alarm had geslagen, konden twee van hen uit het water worden gehaald. De derde zwemmer wordt nog vermist.
» de Gelderlander
vrijdag 31 juli 2020, 22:15 uur
Zoektocht vermiste zwemmer bij Zandmotor na zonsondergang gestaakt
Hart van NederlandReddingsdiensten zijn vrijdagavond een zoekactie begonnen naar een vermiste zwemmer ter hoogte van de Zandmotor bij het Zuid-Hollandse Monster. Meerdere reddingsboten en helikopters zijn ingezet, meldt de Kustwacht.
» Hart van Nederland
vrijdag 31 juli 2020, 21:47 uur
Zoektocht in zee naar vermiste tiener bij strand Monster
NU.nlVoor de kust van Monster, ten zuidwesten van Den Haag, is vrijdagavond een zoektocht gestart naar een vermiste tiener die door de sterke zeestroming in problemen is gekomen. In totaal heeft de Reddingsbrigade vrijdag negen mensen gered die in zee in levensbedreigende situaties terecht kwamen.
» NU.nl
vrijdag 31 juli 2020, 21:46 uur
Menselijke ketting in Katwijk, nieuwe zoekactie bij Monster
de TelegraafUpdate 21.46 uur - De Kustwacht is vrijdag urenlang met man en macht gezocht naar een man die tijdens het zwemmen in de Noordzee, bij Katwijk, in de problemen zou zijn gekomen. Zelfs strandgangers deden mee. Die vormden in de branding een menselijke ketting om de man te zoeken.
» de Telegraaf
vrijdag 31 juli 2020, 21:46 uur
Vermiste zwemmer Monster ’s nachts nog niet gevonden
de TelegraafUpdate 23.35 uur - Reddingsdiensten hebben vrijdag in de zee ter hoogte van het strand de Zandmotor bij Monster gezocht naar een vermiste zwemmer. Meerdere reddingsboten en helikopters zijn ingezet. Ook vormden badgasten in de branding een menselijke ketting om de tiener te vinden.
» de Telegraaf
vrijdag 31 juli 2020, 21:01 uur
Zoekactie naar jongen in zee bij Monster vanochtend verder
NOSIn het water bij de kust van het Zuid-Hollandse Monster is gisteravond urenlang gezocht naar een vermiste tiener. Meerdere reddingsboten en tientallen vrijwilligers waren betrokken bij de zoekactie naar de jongen. Vanochtend wordt de zoekactie rond 06.00 uur hervat.
» NOS
vrijdag 31 juli 2020, 20:47 uur
Zoekactie naar vermiste zwemmer bij Zandmotor hervat
Omroep WestDe zoekactie naar een vermiste tiener voor de kust bij Monster is zaterdagochtend verder gegaan. In de omgeving van de Zandmotor is vrijdagavond al urenlang in zee gezocht. Hulpdiensten kwamen massaal in actie.
» Omroep WestFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Omroep West
Foto: Omroep West
Foto: Politie.nl
Foto: NOS
Foto: de Telegraaf
Foto: NOS
Foto: NU.nl
Foto: de Telegraaf
Foto: de Telegraaf
Foto: NOS
Foto: NU.nl
Foto: de Telegraaf
Foto: NU.nl
Foto: de Telegraaf
Foto: de Telegraaf
Foto: NOS
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland

Meer nieuws uit Monster

5 augustus 11:10De Vries Foundation: 250.000 euro tipgeld in zaak Soares
9 juni 12:34’Eerste stappen naar herstel gezet’ bij Sander Dekker, verdachte val vrij
1 maart 15:19Arantxa Rus simpel door in Lyon
28 januari 15:55Man geen verdachte meer in zaak rond sinds 1995 vermiste Jaïr Soares (7)
6 oktober 17:58Aangespoelde dolfijnen Monster ’hadden jongen’
11 mei 10:13“Monster van de Ardennen” is dood
23 april 08:10Flinke brand in scoutinggebouw
6 april 17:17Hagenaar steelt ’uit verdriet’ grafbeelden, krijgt 150 uur taakstraf
13 oktober 14:48Getuigen gezocht van autobranden in Monster
24 augustus 22:35Net geen verrassing Arantxa Rus tegen Serena Williams
19 augustus 14:43Inbreker past gestolen schoenen en wordt gepakt
13 augustus 16:28‘Lucky loser’ houdt Arantxa Rus uit kwartfinales Praag
2 augustus 09:48Lichaam van vermiste jongen van 15 gevonden
1 augustus 08:16Zoektocht naar vermiste tiener in zee bij Monster gaat zaterdag verder
9 juli 12:02Vreemdgaan-posters in Monster overgeplakt met stickers: 'Werk aan je huwelijk!'
30 maart 12:11Getuigen winkeloverval Monster gezocht
7 februari 19:30Het zit bakker Jurgen niet mee: moorkop mag geen 'roomkop' heten
21 januari 06:36Rus knokt zich naar tweede ronde
20 augustus 21:40Ruim vijftig tips over vermissing Jaïr Soares
11 augustus 17:48Vrijwilligers halen duizenden peuken van strand
RSS.