menu
zoek

Nieuws Muiden

Aanhouding na schietincident

vrijdag 28 april 2023, 14:50 uur

Een 28-jarige verdachte werd Koningsdag in Muiden aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een schietincident dat aan het einde van de middag plaatsvond. Een man raakte daarbij gewond.

Waar: Weesperstraat in Muiden

Foto © hulpverleners in het gooi Kort na 18.00 uur kreeg de politie meerdere meldingen van een schietincident dat op of nabij de Herengracht had plaatsgevonden. Hulpdiensten die snel ter plaatse waren, verleenden eerste hulp aan het slachtoffer. De man die aanspreekbaar was werd overgebracht naar een ziekenhuis en daar geopereerd. In de directe omgeving werd in een woning aan Weesperstraat een 28-jarige man aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het schietincident. Vrijdagochtend verrichtte de politie nog een tweede aanhouding waarbij een 31-jarige verdachte werd aangehouden. De politie onderzoekt het incident en de betrokkenheid daarbij van de nu aangehouden verdachte. Getuigen van het incident, die nog niet met de politie hebben gesproken of personen die wellicht beelden hebben gemaakt van de locatie waar het incident plaatsvond, worden verzocht die te delen met de politie via onderstaand tipformulier. Bellen kan uiteraard via 0900-8844.


» Politie.nl

Kaart nieuws Muiden. Locatie nieuws: 52.32914 / 5.06701 Weesperstraat
Weesperstraat in Muiden


vrijdag 28 april 2023, 20:59 uur
Man (28) aangehouden na schietincident op Koningsdag in Muiden
Blik op NieuwsDe politie heeft op Koningsdag een 28-jarige verdachte in Muiden aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een schietincident dat aan het einde van de middag plaatsvond in het centrum van Muiden. Hierbij raakte een man gewond.
» Blik op Nieuws
vrijdag 28 april 2023, 15:28 uur
Tweede verdachte schietpartij Muiden aangehouden
RTV N-HDe politie heeft vandaag een tweede verdachte aangehouden, die betrokken zou zijn geweest bij het schietincident op gisteren in Muiden. Bij de schietpartij op Koningsdag in het centrum van Muiden raakte één iemand gewond. Drie verdachten sloegen daarna op de vlucht, van hen is er nog één voortvluchtig. 
» RTV N-HFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: RTV N-H

Meer nieuws uit Muiden

14 oktober 18:09Boot met 7 kinderen slaat om bij eiland Pampus bij Muiden
3 oktober 11:42Groot politieonderzoek in Muiden na vondst dode in water
28 april 20:59Man (28) aangehouden na schietincident op Koningsdag in Muiden
27 april 18:43Schietpartij in Muiden, meerdere verdachten op de vlucht
27 maart 21:12Auto op de kop bij zwaar ongeval op A1 bij Muiden, traumaheli landt op snelweg
4 november 14:51Jongetje op fiets zwaargewond geraakt bij botsing met bouwverkeer in Muiden
RSS.