menu
zoek

Nieuws Nederhemert

Politie zoekt informatie over onbekende overleden man

maandag 18 december 2023, 17:52 uur

Op zaterdag 16 december rond 09.30 uur kregen we de melding dat er een lichaam van een man was gevonden in de uiterwaarden langs het Heusdensch Kanaal. Uit onderzoek blijkt dat de man door een misdrijf om het leven is gekomen. Na uitvoerig forensisch onderzoek is het niet gelukt de identiteit van de man vast te stellen.

Foto ter illustratie De recherche wil de identiteit van de man achterhalen, zodat onderzocht kan worden waar hij vandaan komt en zodat zijn familie ingelicht kan worden. Daarnaast onderzoeken we wie er verantwoordelijk is voor zijn dood. Het lichaam lag vermoedelijk al enige tijd in het water, waardoor het niet meer toonbaar is. De recherche hoopt dan ook dat mensen de man herkennen op basis van zijn kleding. Herkent u hem, of mist u iemand in uw omgeving? Neem dan contact op via onderstaand tipformulier of met 0900 - 8844. Vermeld daarbij dit zaaknummer: 2023577962. Signalement en kleding De man is ongeveer 1,60 meter lang Kort haar Vermoedelijk tussen de 20 en 40 jaar oud Hij had een slecht gebit met rotte tanden Hij droeg: een grijs T-shirt met borstzakje twee zwarte zwangerschapsleggings over elkaar zwarte kuitwarmers zwarte leren sneakers met witte zool van het merk Puma De foto's van de schoenen en kleding staan hier. 2023577962 MB/JS


» Politie.nl

Kaart nieuws Nederhemert. Locatie nieuws: 51.75874 / 5.15139


maandag 18 december 2023, 19:40 uur
Dode man in Heusdensch Kanaal door misdrijf om het leven gebracht
CrimesiteDe dode man die zaterdagochtend werd gevonden in het Heusdensch Kanaal in Nederhemert (Gelderland) is door een misdrijf om het leven gebracht. Dat blijkt maandag uit onderzoek van de politie. Na uitvoerig forensisch onderzoek is het de politie niet gelukt de identiteit van de man vast te stellen.
» Crimesite
maandag 18 december 2023, 19:07 uur
Dode man bij het water blijkt te zijn vermoord
Gelre NieuwsNEDERHEMERT – De recente vondst van een overleden persoon in de uiterwaarden nabij het Heusdensch Kanaal is door de politie bevestigd als een misdrijf. Deze ontdekking werd afgelopen zaterdag gedaan, en de politie heeft dit nieuws maandag bekendgemaakt. De identiteit van de betrokken persoon is momenteel nog onbekend.
» Gelre Nieuws
maandag 18 december 2023, 18:23 uur
Dode man in kanaal van Nederhemert is door misdrijf om het leven gebracht
Brabants DagbladNEDERHEMERT-ZUID - De dode man die zaterdag werd gevonden bij het Heusdensch Kanaal in Nederhemert-Zuid is door een misdrijf om het leven gekomen. Dat blijkt maandag uit onderzoek van de politie.
» Brabants Dagblad



Foto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Brabants Dagblad

Meer nieuws uit Nederhemert

18 december 19:40Dode man in Heusdensch Kanaal door misdrijf om het leven gebracht
16 december 12:59Dode gevonden vlak bij kanaal in Gelders dorp
30 december 07:39Autobanden in brand gestoken bij voordeur brandweerkazerne
RSS.