menu
zoek

Nieuws Nieuwveen

Man gewond door aanrijding provinciale weg

maandag 29 januari 2024, 15:59 uur

Een 46-jarige man uit De Hoef raakte zondagavond 28 januari zwaar gewond toen hij op de provinciale weg bij Nieuwveen werd aangereden door een auto. De man liep op de provinciale weg en stak plotseling over op het moment dat de auto passeerde.

Een automobilist zag omstreeks 18.15 uur op de N231 een man in de berm zitten en is gestopt om te kijken of de man hulp nodig had. Terwijl zij met elkaar in gesprek waren, kwam er een auto aan. Vlak voordat deze het tweetal passeerde, was de voetganger opgestaan en stak plotseling de weg over. De passerende automobilist kon de man niet meer ontwijken waardoor de voetganger door de auto geschept werd. Een mobiel medisch team kwam ter plaatse waarna de zwaargewonde voetganger naar het ziekenhuis vervoerd werd. Van de bestuurder van de auto is een verklaring opgenomen, evenals van de getuige. De afdeling Verkeer kwam ter plaatse voor onderzoek.


» Politie.nl

Kaart nieuws Nieuwveen. Locatie nieuws: 52.20496 / 4.76531


maandag 29 januari 2024, 17:05 uur
Man zwaargewond nadat hij wordt aangereden op provinciale weg
Omroep WestOp de N231 in Nieuwveen is zondagavond een 46-jarige man gewond geraakt door een aanrijding. De man zat langs de provinciale weg, stond op en stak plotseling over op het moment dat een auto langsreed. Het slachtoffer is er slecht aan toe.
» Omroep West



Foto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Omroep West

Meer nieuws uit Nieuwveen

29 januari 17:05Man zwaargewond nadat hij wordt aangereden op provinciale weg
RSS.