menu
zoek

Nieuws Ooltgensplaat

Drie verdachten aangehouden voor poging doodslag

maandag 31 augustus 2020, 15:47 uur

De politie hield afgelopen weekend drie verdachten aan voor poging doodslag. Vrijdagavond werd een 41-jarige man uit Oegstgeest met een hakbijl bewerkt op de parkeerplaats aan de Steigerdijk. Hij is met zware verwondingen opgenomen in het Maasstad Ziekenhuis.

Waar: Steigerdijk in Ooltgensplaat

Rond half negen meldden getuigen dat er in een auto, die geparkeerd stond op de parkeerplaats aan de Steigerdijk een zwaar gewonde man zat. Gearriveerde agenten troffen in zijn auto de 41-jarige man aan. Drie mannen hadden hem aangevallen met een hakbijl. Door zijn arm als afweermiddel te gebruiken was deze op verschillende plekken doorboord. In het ziekenhuis bleek dat ook zowel zijn ellepijp als spaakbeen gebroken waren. Direct werd een onderzoek ingesteld naar de verdachten. Zondag zijn drie mannen, allen afkomstig uit Ooltgensplaat in de leeftijd van 22, 28 en 32 jaar aangehouden. Zij worden woensdag voorgeleid aan de Officier voor Justitie. Het onderzoek richt zich verder op de aanleiding van dit incident.    

Geweld/Mishandeling/Bedreiging in Ooltgensplaat

» Politie.nl


Kaart nieuws Ooltgensplaat. Locatie nieuws: Steigerdijk
Steigerdijk in Ooltgensplaat


maandag 31 augustus 2020, 17:23 uur
Man geslagen met hakbijl op parkeerplaats in Ooltgensplaat
RTV RijnmondDrie mannen uit Ooltgensplaat zijn zondag opgepakt op verdenking van poging tot doodslag. De politie denkt dat ze afgelopen vrijdagavond een 41-jarige man met een hakbijl hebben geslagen op een parkeerplaats aan de Steigerdijk.
» RTV Rijnmond
maandag 31 augustus 2020, 16:42 uur
Man (41) op parkeerplaats door drietal met hakbijl mishandeld
Blik op NieuwsDe politie hield afgelopen weekend drie verdachten aan voor poging doodslag. Afgelopen vrijdagavond werd een 41-jarige man uit Oegstgeest met een hakbijl bewerkt op de parkeerplaats aan de Steigerdijk in Ooltgensplaat. 'Hij is met zware verwondingen opgenomen in het Maasstad Ziekenhuis', zo meldt de politie maandag.
» Blik op NieuwsFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: RTV Rijnmond
Foto: Politie.nl

Meer nieuws uit Ooltgensplaat

9 november 11:29Man opgepakt omdat hij beschermd natuurgebied snoeide en wietplanten plaatste
3 oktober 14:59Man (30) omgekomen bij frontale botsing op N59, tegenligger gewond naar ziekenhuis
1 december 16:3011.000 liter chemicaliƫn voor synthetische drugs gepakt
31 augustus 17:23Man geslagen met hakbijl op parkeerplaats in Ooltgensplaat
RSS.