menu
zoek

Nieuws Oosthuizen

Flinke schade na explosie woning Dordrecht

woensdag 23 augustus 2023, 11:46 uur

Bij een woning aan de Fregatstraat ontplofte in de vroege woensdagochtend een zwaar explosief. Niemand raakte gewond, maar de schade is groot. Een 21-jarige man uit Schiedam is na een korte achtervolging aangehouden. Hij wordt verdacht van betrokkenheid.

Waar: Fregatstraat in Oosthuizen

Foto politie Even voor 03:30 uur was het raak. Na de explosie was een flinke rookpluim te zien, waarna de enorme schade goed zichtbaar was. Gelukkig raakten de bewoners niet gewond. Zij zijn buiten door hulpverleners opgevangen. Direct na de explosie startten agenten een onderzoek in de omgeving. Daarbij wilden ze de bestuurder van een auto controleren. Die ging er vandoor en na een korte achtervolging werd de man tot stoppen gedwongen in Ridderkerk. De 21-jarige Schiedammer is aangehouden en zit vast. Getuigen Er is al met veel mensen gesproken. Om de toedracht goed in kaart te brengen, blijft alle hulp welkom. Was u getuige en heeft u nog niet met de politie gesproken? Neem dan contact met ons op via onderstaande mogelijkheden. Dat kan ook anoniem.


» Politie.nl

Kaart nieuws Oosthuizen. Locatie nieuws: 51.79462 / 4.65332 Fregatstraat
Fregatstraat in Oosthuizen


woensdag 23 augustus 2023, 14:35 uur
Flinke schade na nachtelijke explosie bij woning in Dordrecht
Blik op NieuwsIn de nacht van dinsdag op woensdag ontplofte in Dordrecht bij een woning aan de Fregatstraat een zwaar explosief. 'Niemand raakte gewond, maar de schade is groot. Een 21-jarige man uit Schiedam is na een korte achtervolging aangehouden. Hij wordt verdacht van betrokkenheid', zo meldt de politie woensdag.
» Blik op Nieuws
woensdag 23 augustus 2023, 11:10 uur
Ontploffingen in Dordrecht en Oosthuizen (UPDATE)
CrimesiteIn de nacht van dinsdag op woensdag is in Dordrecht een ontploffing geweest bij een woning. Dat gebeurde even na 03.25 op de Fregatstraat in Dordrecht. Volgens de politie liep de woning flinke schade op, maar raakte niemand gewond.
» Crimesite
woensdag 23 augustus 2023, 10:50 uur
Explosie in volksbuurt in Dordrecht, verdachte na achtervolging aangehouden in Ridderkerk
RTV RijnmondIn de Fregatstraat in Dordrecht is vannacht rond 03:30 uur een ontploffing geweest bij de voordeur van een huis. Volgens de politie is de schade aan het huis groot, zowel aan de voor- als achterkant. Niemand raakte gewond.
» RTV Rijnmond
woensdag 23 augustus 2023, 03:30 uur
Schade na explosie bij woning
HardnieuwsDORDRECHT - Woensdagmorgen 23 augustus omstreeks 03.30 uur heeft een explosie plaatsgevonden bij een woning aan de Fregatstraat in Dordrecht.
» Hardnieuws



Foto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Hardnieuws
Foto: RTV Rijnmond

Meer nieuws uit Oosthuizen

20 maart 08:38Vrachtwagen kantelt tijdens werkzaamheden IJsselmeerdijk, een gewonde
23 augustus 14:35Flinke schade na nachtelijke explosie bij woning in Dordrecht
23 augustus 10:29Ontploffing en brand bij woning in Oosthuizen
17 januari 10:43Auto spoorloos na botsing met trein in Oosthuizen: "Had heel anders kunnen aflopen"
1 juni 08:35Golfkampioenen Johnson en Oosthuizen zwichten voor lucratief aanbod van nieuwe Saoedische tour
RSS.