menu
zoek

Nieuws Oranje

Niemand in Oranje of Europa kon tippen aan de ongelooflijke cijfers van Memphis Depay

woensdag 17 november 2021, 18:13 uur

Memphis Depay maakte dinsdagavond zijn 38ste doelpunt in het shirt van Oranje. Zijn statistieken van de kwalificatie geven het idee dat de spits eigenhandig Nederland naar het WK heeft geholpen.

Waar: Roon in het veld in Oranje

» PZC

Kaart nieuws Oranje. Locatie nieuws: Roon in het veld
Roon in het veld in Oranje


woensdag 17 november 2021, 18:00 uur
Fans dolblij over Oranje op WK, maar twijfels over reis naar Qatar
NOSHet werd toch nog billenknijpen voor Oranje. Na het 2-2 gelijkspel in Montenegro moest het Nederlands elftal gisteren flink aan de bak tegen Noorwegen. In een spannend duel schoot Steven Bergwijn Oranje in de 84ste minuut alsnog naar het WK voetbal.
» NOS
woensdag 17 november 2021, 11:48 uur
Telstar eist deel succes Oranje op: ‘Graag gedaan meneer Van Gaal’
Brabants DagbladTelstar heeft naar eigen zeggen een groot aandeel gehad in de rechtstreekse kwalificatie van het Nederlands elftal voor het WK van eind volgend jaar in Qatar.
» Brabants Dagblad
woensdag 17 november 2021, 09:49 uur
Buitenlandse media zien hoe Oranje fiasco voorkomt: ‘Met Holland, maar zonder Haaland naar WK’
de GelderlanderHet Nederlands elftal heeft zich verdiend geplaatst voor het WK, zo schrijven de buitenlandse media. Maar onder de indruk van Oranje zijn ze over de grens nog niet bepaald. ,,Blamage voorkomen’’, zo stelt Bild na de 2-0 tegen Noorwegen.
» de Gelderlander
woensdag 17 november 2021, 07:56 uur
‘Kwalificatie telt, maar voetbal zag er niet uit’
de TelegraafHet Nederlands elftal heeft zich geplaatst voor het WK voetbal in Qatar. Dinsdagavond won de ploeg van bondscoach Louis van Gaal met 2-0 van Noorwegen. Chef voetbal Valentijn Driessen vond Oranje niet goed spelen.
» de Telegraaf
woensdag 17 november 2021, 07:23 uur
Oranje verslaat Noorwegen en gaat naar WK in Qatar
RTV OostHet Nederlands elftal gaat eind volgend jaar naar het WK in Qatar. Oranje won de laatste groepswedstrijd van Noorwegen in een lege Kuip (2-0). Steven Bergwijn maakte in de 84e minuut het bevrijdende doelpunt en Memphis Depay trof doel in de slotminuut van de reguliere speeltijd.
» RTV Oost
woensdag 17 november 2021, 06:58 uur
Eindelijk WK voor grote baas Virgil van Dijk: zijn carrière wordt geen voetnoot bij Oranje
de GelderlanderHartslag 180. Maar plaatsing voor het WK is een feit. En het meest blij en opgelucht was de aanvoerder van Oranje, die op zijn 30ste nog altijd wacht op zijn debuut op een eindtoernooi. Virgil van Dijk moest nú laten zien wat hij als leider waard was. Dat is gelukt.
» de Gelderlander
woensdag 17 november 2021, 06:47 uur
Wat vind jij: Het Nederlands elftal gaat voor spek en bonen naar WK in Qatar
RTV DrentheHet Nederlands elftal heeft zich gisteravond geplaatst voor het WK voetbal dat volgend jaar wordt gehouden in Qatar. Het is de elfde keer in de historie dat Oranje zich heeft geplaatst voor een WK. Het is in het verleden wel eens makkelijker gegaan.
» RTV Drenthe
dinsdag 16 november 2021, 23:12 uur
De Ligt pakt met Oranje ticket voor WK
RTV UtrechtABCOUDE - Het Nederlands elftal mag eind volgend jaar naar het WK in Qatar. Oranje won in een zenuwslopende laatste groepswedstrijd van Noorwegen in een lege Kuip (2-0). Abcoudenaar Matthijs de Ligt speelde de hele wedstrijd.
» RTV Utrecht
dinsdag 16 november 2021, 23:09 uur
Bankzitter Flekken plaatst zich met Oranje voor WK voetbal
1LimburgHet kostte de nodige moeite, maar het Nederlands Elftal heeft zich dinsdagavond wel verzekerd van deelname aan het WK voetbal in Qatar aankomend jaar. Noorwegen werd in de Rotterdamse Kuip pas in het slot gevloerd: 2-0.
» 1Limburg
dinsdag 16 november 2021, 23:01 uur
Dit zijn de rapportcijfers van Oranje na nerveuze avond tegen Noorwegen
BN DeStemOranje toonde zich tegen Noorwegen geduldig en secuur (2-0). De Noren moesten ooit een keer ruimte weggeven en toen het moment daar was sloeg Steven Bergwijn toe. Eerst met een droge knal en later als de man die Memphis Depay in stelling bracht. Verslaggever Mikos Gouka legt de elf van Oranje langs de meetlat.
» BN DeStem
dinsdag 16 november 2021, 22:56 uur
Captain Van Dijk trots op Oranje: ‘Uitstekend gereageerd na Montenegro’
PZCLang was het spannend in de Kuip, maar daar waren in de slotfase dan toch de bevrijdende treffers van achtereenvolgens Steven Bergwijn en Memphis Depay. Aanvoerder Virgil van Dijk was trots op de manier waarop het Nederlands elftal zich tegen Noorwegen (2-0) verzekerde van deelname aan het WK in Qatar. ,,Ik kan niet wachten om deze groep jongens te leiden en iets moois neer te zetten.”
» PZC
dinsdag 16 november 2021, 22:56 uur
Captain Van Dijk trots op Oranje: ‘Uitstekend gereageerd na Montenegro’
BN DeStemLang was het spannend in de Kuip, maar daar waren in de slotfase dan toch de bevrijdende treffers van achtereenvolgens Steven Bergwijn en Memphis Depay. Aanvoerder Virgil van Dijk was trots op de manier waarop het Nederlands elftal zich tegen Noorwegen (2-0) verzekerde van deelname aan het WK in Qatar. ,,Ik kan niet wachten om deze groep jongens te leiden en iets moois neer te zetten.”
» BN DeStem
dinsdag 16 november 2021, 22:53 uur
Zo werd Memphis hoofdrolspeler van Oranje in WK-kwalificatie: ‘Ik ben helemaal leeg’
de GelderlanderMemphis Depay heeft een belangrijke rol gespeeld voor het Nederlands elftal in het kwalificatietoernooi voor het WK van eind volgend jaar in Qatar. De 27-jarige aanvaller scoorde maar liefst twaalf keer, waaronder vanavond, en werd topscorer van de kwalificatiereeks.
» de Gelderlander
dinsdag 16 november 2021, 22:53 uur
Zo werd Memphis hoofdrolspeler van Oranje in WK-kwalificatie: ‘Ik ben helemaal leeg’
PZCMemphis Depay heeft een belangrijke rol gespeeld voor het Nederlands elftal in het kwalificatietoernooi voor het WK van eind volgend jaar in Qatar. De 27-jarige aanvaller scoorde maar liefst twaalf keer, waaronder vanavond, en werd topscorer van de kwalificatiereeks.
» PZC
dinsdag 16 november 2021, 22:40 uur
Oranje plaatst zich in lege Kuip voor WK, Noorwegen klaar door treffer Kökcü
RTV RijnmondHet Nederlands elftal heeft zich verzekerd van plaatsing voor het WK voetbal van 2022 in Qatar. Door treffers van Steven Bergwijn en Memphis Depay in de laatste tien minuten werd directe concurrent Noorwegen met 2-0 verslagen.
» RTV Rijnmond
dinsdag 16 november 2021, 22:38 uur
Nederland in Qatar voor 11de keer actief op WK
Brabants DagbladHet Nederlands elftal heeft zich dinsdagavond tegen Noorwegen (2-0) voor de 11de keer in de historie geplaatst voor het WK voetbal. Na het mislopen van het WK van 2018 in Rusland is Oranje eind volgend jaar in Qatar weer present sinds 2014 in Brazilië. Onder Louis van Gaal werd bijna acht jaar geleden het brons gewonnen.
» Brabants Dagblad
dinsdag 16 november 2021, 22:37 uur
Ajacieden Blind en Klaassen zien Bergwijn Oranje naar WK poeieren
RTV N-HHet Nederlands elftal heeft zich vanavond geplaatst voor het WK 2022 in Qatar. Oranje won van Noorwegen met 2-0 en dat was meer dan genoeg voor kwalificatie. Ajacieden Davy Klaassen en Daley Blind kregen een basisplaats en zagen Steven Bergwijn en Memphis Depay de doelpunten maken. 
» RTV N-H
dinsdag 16 november 2021, 22:30 uur
Oranje is er weer bij: WK-ticket binnen na zenuwslopende avond tegen Noorwegen
PZCHet kostte wat zenuwen, maar in een surrealistische setting plaatste Oranje zich gisteravond alsnog voor het WK in Qatar. Met Louis van Gaal in een rolstoel leidde het nerveuze duel met Noorwegen tot een benauwd, maar uiteindelijk dik verdiend resultaat: 2-0.
» PZC
dinsdag 16 november 2021, 21:00 uur
Nieuws gemist? Billenknijpen om Oranje en Zevenheuvelenloop tóch geschrapt
de GelderlanderIs het je vandaag niet gelukt al het nieuws te volgen? Geen probleem! De Gelderlander zet elke dag de belangrijkste berichten op een rij. Dit is een selectie van het nieuws van dinsdag 16 november.
» de Gelderlander
dinsdag 16 november 2021, 20:50 uur
Oranje is er weer bij: WK-ticket binnen na zenuwslopende avond tegen Noorwegen
Brabants DagbladHet kostte wat zenuwen, maar in een surrealistische setting plaatste Oranje zich gisteravond alsnog voor het WK in Qatar. Met Louis van Gaal in een rolstoel leidde het nerveuze duel met Noorwegen tot een benauwd, maar uiteindelijk dik verdiend resultaat: 2-0.
» Brabants Dagblad
dinsdag 16 november 2021, 17:30 uur
LIVE | Spanning loopt op: pakt Oranje tegen Noorwegen alsnog het WK-ticket?
PZCNederland liet zaterdag in Montenegro een mooie kans op het WK-ticketliggen. Vanavond krijgt de ploeg van de geblesseerde bondscoach Louis van Gaal een herkansing tegen Noorwegen. Een punt is voldoende. Volg de kraker in een lege Kuip vanaf 18.30 uur in ons liveblog. Volg hier tegelijkertijd het duel van Turkije in Montenegro.
» PZC
dinsdag 16 november 2021, 16:55 uur
Geen Erling Haaland, maar hou deze Noren vanavond in de gaten
BN DeStemNatuurlijk is het ontbreken van superspits Erling Haaland een meevaller voor Oranje. Maar hij was niet de enige voor wie het Nederlands elftal vanavond moet uitkijken?
» BN DeStem
dinsdag 16 november 2021, 16:32 uur
'Oranje wint van Noorwegen', Michel van de Korput weet het zeker
Omroep Brabant“Ze moeten het gewoon afmaken”, zegt oud international Michel van de Korput uit Wagenberg. Met het Nederlands Elftal speelde hij in 1985 een soortgelijke wedstrijd. In de Kuip liep Oranje toen op de valreep de WK-kwalificatie mis.
» Omroep Brabant
dinsdag 16 november 2021, 12:55 uur
De Peiling: Ik hoop dat Oranje naar het WK gaat, ondanks roep om boycot Qatar
RTV N-HHet is erop of eronder voor het Nederlands Elftal vanavond: dwingt de ploeg van Van Gaal in een lege Kuip tegen Noorwegen kwalificatie aan het WK in Qatar af? De discussie over mensenrechten in Qatar is niet nieuw, maar door de eindfase van de kwalificatie wel weer actueel, net als de oproep om het toernooi om die reden te boycotten. Wat vind jij? Moet Oranje bij kwalificatie 'gewoon' naar het Midden-Oosten? 
» RTV N-H
dinsdag 16 november 2021, 11:01 uur
Turkije gaat voor zege op Montenegro en hoopt op stunt Noren in de Kuip
Brabants DagbladTwee maanden geleden kreeg Turkije een pak slaag van Oranje (6-1), maar de ploeg van de Duitse bondscoach Stefan Kuntz leeft nog altijd. Als Noorwegen vanavond stunt in de Kuip kunnen de Turken bij een zege in en tegen Montenegro alsnog een WK-ticket pakken. Volg de hoogtepunten in ons liveblog.
» Brabants Dagblad
dinsdag 16 november 2021, 09:35 uur
Billenknijpen op slotavond WK-kwalificatie: dit zijn de scenario's voor Oranje
BN DeStemHet wordt erop of eronder vanavond in de Kuip voor de ploeg van Louis van Gaal. Na de remises van het Nederlands elftal (tegen Montenegro) en Noorwegen (tegen Letland) is ook Turkije weer in beeld voor het WK-ticket in Groep G. Wordt het alles of niets voor Oranje? Of resteert een troostprijsje in de vorm van de play-offs? Dit zijn de scenario's.
» BN DeStem
dinsdag 16 november 2021, 09:31 uur
Beslissende wedstrijd voor Oranje: Mag Nederland naar het WK?
NOSHet is erop of eronder voor Oranje. De mannen voetballen vanavond tegen Noorwegen en daar hangt veel vanaf. Als ze winnen, is Nederland gekwalificeerd voor het WK voetbal in Qatar. Maar als ze verliezen, is het nog maar de vraag of ze het WK gaan halen.
» NOS
dinsdag 16 november 2021, 07:00 uur
Vergoossen: 'Gelijkspel Oranje was mentale kwestie'
1LimburgOud-voetbaltrainer Sef Vergoossen vindt dat het gelijkspel van het Nederlands elftal tegen Montenegro een mentale kwestie was. Vergoossen verwacht ook dinsdagavond tegen Noorwegen geen eenvoudige wedstrijd.
» 1Limburg
dinsdag 16 november 2021, 00:57 uur
Billenknijpen op slotavond WK-kwalificatie: dit zijn de scenario's voor Oranje
Brabants DagbladHet wordt erop of eronder vanavond in de Kuip voor de ploeg van Louis van Gaal. Na de remises van het Nederlands elftal (tegen Montenegro) en Noorwegen (tegen Letland) is ook Turkije weer in beeld voor het WK-ticket in Groep G. Wordt het alles of niets voor Oranje? Of resteert een troostprijsje in de vorm van de play-offs? Dit zijn de scenario's.
» Brabants Dagblad



Foto's bij dit nieuwsbericht
Foto: RTV Rijnmond
Foto: RTV Oost
Foto: RTV Drenthe
Foto: NOS
Foto: de Telegraaf
Foto: 1Limburg
Foto: RTV N-H
Foto: RTV N-H
Foto: NOS
Foto: 1Limburg
Foto: Brabants Dagblad

Meer nieuws uit Oranje

26 april 13:53Vier koninklijke onderscheidingen in de gemeente Oldambt. 'Wat is dit nou den?'
26 april 13:00Twaalf Heerlenaren ontvangen koninklijke onderscheiding
22 april 14:02EK op de tocht voor Frenkie de Jong: Oranje-international mist rest van seizoen bij FC Barcelona
22 april 08:21Nieuw keurmerk voor influencers: moeten jaarlijks cursus volgen over online promoten van producten
18 april 22:00Deceptie voor Michael van Gerwen: warm Oranje-bad eindigt wéér met koude douche in winderig Ahoy
18 april 10:59PET-scan expert Jan Pruim van UMC Groningen benoemd tot Officier in Orde van Oranje Nassau
12 april 21:06Handbalsters met Abbingh zeker van plaatsing Spelen na ruime zege op Tsjechië (update)
11 april 20:49Eerste kennismaking met de nieuwe td van FC Den Bosch: ‘We gaan het repareren met elkaar’
11 april 12:00ASML-topman komt met hoge onderscheiding in een uniek rijtje
9 april 22:45Oranjevrouwen herstellen zich tegen Noren van nederlaag in Italië
6 april 07:35Andries Jonker weigert Oranje te bestempelen als subtopper: ‘Er is helemaal niets aan de hand’
3 april 17:10Kruip in de huid van Ronald Koeman: welke 23 spelers moeten met Oranje mee naar het EK?
27 maart 07:47Geslaagde comeback Memphis Depay, maar wie moet naast Frenkie? De plussen en minnen bij Oranje
27 maart 03:00Voetbalpodcast | ‘Met dit Oranje ga je niet op het puntje van je stoel zitten’
27 maart 00:01Oranje-opponenten Oostenrijk en Frankrijk winnen in oefeninterlands
26 maart 23:33Bart Verbruggen ging verhaal halen na tegentreffer: ‘Nou ja, een chip liegt kennelijk niet’
26 maart 22:45Oranje buigt in slotfase van oefenduel voor Duitsland
23 maart 19:18Geen spektakel bij topper tussen HZVV en WVV
23 maart 19:13Tygo Land loopt met Oranje Onder 19 EK mis: Fransen in Assen te sterk
23 maart 04:34In een Oranje zonder automatismen blinkt Tijjani Reijnders nog steeds uit terwijl anderen worstelen
RSS.