menu
zoek

Nieuws Oranje

Willem van Hanegem: ‘Justin Bijlow gunt Andries Noppert zijn succes bij Oranje’

woensdag 23 november 2022, 16:00 uur

Reservekeeper Justin Bijlow van het Nederlands Elftal gunt Andries Noppert zijn huidige basisplaats in Oranje, zegt Willem van Hanegem in de nieuwste aflevering van de Willem & Wessel-podcast. ‘Met andere keuzes van de bondscoach had hij meer moeite gehad', meent Van Hanegem, die een goede bekende is van de familie Bijlow.

» BN DeStem
woensdag 23 november 2022, 07:21 uur
Wen er maar aan: ook duels Oranje zullen dit WK een minuut of tien langer duren
BN DeStemNederland - Senegal telde maandag acht minuten blessuretijd. En dat was nog betrekkelijk weinig in het nieuwe beleid van de FIFA. Die wil af van wedstrijden waarin de totale effectieve speeltijd niet eens 45 minuten bedraagt. Hoe kijkt Louis van Gaal daarnaar?
» BN DeStem
dinsdag 22 november 2022, 20:52 uur
Keepersshirts Andries Noppert grif verkocht
Leeuwarder CourantDe keepersshirts van SC Heerenveen worden vlot verkocht. Dat heeft alles te maken met het succes van doelman Andries Noppert, die maandag bij zijn debuut in Oranje indruk maakte. Hoeveel shirts er zijn verkocht, is niet bekend. De shirts zijn over twee weken weer leverbaar.
» Leeuwarder Courant
dinsdag 22 november 2022, 20:51 uur
Dichter Meindert Talma maakt lied over keeper Andries Noppert uit Joure
Leeuwarder CourantDichter/liedjesschrijver en voetbalfanaat Meindert Talma heeft meteen na de gewonnen WK-wedstrijd van Oranje tegen Senegal een lied gemaakt op keeper Andries Noppert.
» Leeuwarder Courant
dinsdag 22 november 2022, 20:45 uur
Dichter Meindert Talma maakt lied voor nieuwe voetbalheld Noppert
Dagblad van het NoordenDichter/liedjesschrijver en voetbalfanaat Meindert Talma heeft meteen na de gewonnen WK-wedstrijd van Oranje tegen Senegal een lied gemaakt op keeper Andries Noppert.
» Dagblad van het Noorden
dinsdag 22 november 2022, 20:21 uur
Van Mikky Kiemeney tot Truus van Gaal: alleen Oranje-keeper Andries Noppert zonder familie in Qatar
Brabants DagbladMet familie welkom op het trainingsveld genoten de spelers van het Nederlands elftal na van de WK-zege op Senegal. Ook naast de wedstrijden volgt Louis van Gaal dus de lijn van het vorige WK onder zijn leiding. Al kan in de semi-bubbel van Oranje nu niet álles meer zoals in 2014.
» Brabants Dagblad
dinsdag 22 november 2022, 20:09 uur
Kroegbaas onthult: dit wist je niet van Oranje-doelman
de TelegraafVerslaggever Hein Keijzer bezoekt het geboortedorp van Oranje-keeper Andries Noppert
» de Telegraaf
dinsdag 22 november 2022, 19:00 uur
Gooise jeugdtrainers glunderen van trots na WK-goal Davy Klaassen: "Typisch Davy"
RTV N-HHet waren de allerlaatste minuten van de wedstrijd tussen Oranje en Senegal, maar de 2-0 van Davy Klaassen werd uitbundig gevierd in Hilversum. De geboren Hilversummer maakte volgens zijn jeugdtrainer van HSV Wasmeer een typische 'Davy-goal'. "Normaal stopt een speler met rennen, maar Davy weet dat alles mogelijk is", zegt Wendy van der Ploeg.
» RTV N-H
dinsdag 22 november 2022, 15:09 uur
Familie van Andries Noppert geniet na: ‘Gevierd met een biertje, maar om zes uur weer op’
de StentorIn het Friese Joure geniet de familie Noppert van het onwerkelijke WK-verhaal van Andries, de meest besproken international van Oranje. Al is snel duidelijk van wie de doelman zijn nuchterheid heeft.
» de Stentor
dinsdag 22 november 2022, 10:06 uur
Peesjevee-podcast: Gakpo laat PSV in slaapstand toch genieten
Brabants DagbladDat Cody Gakpo maandag op het WK scoorde, is ook de bemanning van de Peesjevee-podcast niet ontgaan. Journalist Paul Post en PSV-watcher Rik Elfrink praten over zijn ontwikkeling bij PSV in de afgelopen jaren en hoe stabiel die is verlopen. ,,Gakpo hoort gewoon bij de kernspelers van Oranje”, constateert het duo.
» Brabants Dagblad
dinsdag 22 november 2022, 09:54 uur
Marumer wil brug in dorp vernoemen naar Andries Noppert: 'Ónze Andries, past bij onze mentaliteit'
RTV NoordOranje-keeper Andries Noppert hield maandagavond zijn doel schoon tijdens zijn debuut in het Nederlands elftal tegen Senegal (2-0) op het WK in Qatar. In Marum zijn ze zó trots op hun inwoner, dat een brug naar hem vernoemd moet worden: de Andries Noppert Bridge.
» RTV Noord
dinsdag 22 november 2022, 07:07 uur
De plussen en minnen voor Louis van Gaal bij flashback naar WK van 2010
de GelderlanderLouis van Gaal heeft de lat voor Oranje dit WK torenhoog gelegd. Hij wil niks anders dan de wereldtitel. Wat bracht Oranje op weg naar dat doel wel en niet in zijn openingswedstrijd tegen Senegal?
» de Gelderlander
dinsdag 22 november 2022, 06:00 uur
WK Voetbalpodcast | ‘Zakelijk en zonder te sprankelen, er moet nog veel beter bij Oranje’
Brabants DagbladOranje is het WK in Qatar gestart met 2-0 overwinning op Senegal. Cody Gakpo en Davy Klaassen scoorde voor Oranje, maar debutant Andries Noppert was de man die show stal. Over de eerste wedstrijd, de aanvoerdersband, veel minuten blessuretijd en meer praat Etienne Verhoeff met Maarten Wijffels en Sjoerd Mossou.
» Brabants Dagblad
maandag 21 november 2022, 23:13 uur
Oranje op rapport: Cody Gakpo laat zich zien, laagste cijfer voor Matthijs de Ligt
de StentorCody Gakpo verloste Oranje met een kopbal die, in een poule met het zwakke Qatar, al voldoende zou kunnen zijn voor een ticket voor de knock-outfase. Davy Klaassen maakte het karwei keurig af: 2-0.
» de Stentor
maandag 21 november 2022, 21:10 uur
Jáááááááá, Oranje scoort toch nog en Mighty Mike juicht mee in Café Den Braai
Brabants DagbladVLIJMEN - Niet overal lopen ze warm voor het WK, maar wel in Café Den Braai in Vlijmen. Nederland speelde maandag om 17.00 uur tegen Senegal de eerste wedstrijd in Qatar. In het café keken tientallen Oranjesupporters naar de wedstrijd.
» Brabants Dagblad
maandag 21 november 2022, 20:45 uur
Andries Noppert steelt de show bij WK-debuut: ‘Ach, ik doe gewoon mijn dingetje’
BN DeStemDe wereldpers stort zich na het WK-duel met Senegal (2-0 zege) op Andries Noppert, de 28-jarige Fries die ogenschijnlijk vanuit het niets de voetbaltop bestormt. Ook bij Oranje is het alsof hij ergens in een vriendenteam op zondagochtend speelt.
» BN DeStem
maandag 21 november 2022, 20:23 uur
Column Willem van Hanegem | Louis van Gaal heeft gelijk gehad met Andries Noppert, ik heb genoten
BN DeStemDe kop is eraf voor Oranje. Het Nederlands elftal won de eerste WK-wedstrijd met moeite van Senegal. Volgens columnist Willem van Hanegem was de ploeg van Louis van Gaal ‘goed’ begonnen in Qatar, maar er was hem nog meer opgevallen. ‘Als dit het niveau is van Matthijs de Ligt, dan verwacht ik Stefan de Vrij nog wel.’
» BN DeStem
maandag 21 november 2022, 20:01 uur
Zien: zo gaat Haagse Oranjestraat los
de TelegraafDe Damasstraat, een van de Oranjestraten in Nederland, ontploft na het winnen van de eerste wedstrijd van Oranje in Qatar. De ploeg van bondscoach Louis van Gaal won met 2-0 van Senegal.
» de Telegraaf
maandag 21 november 2022, 19:41 uur
Davy Klaassen maakt tegen Senegal ‘laatste’ WK-doelpunt ooit voor Oranje
BN DeStemMet zijn doelpunt voor het Nederlands elftal tegen Senegal na 98 minuten en 17 seconden, kroonde Davy Klaassen zich tot de een-na-laatste doelpuntenmaker in de reguliere speeltijd van een WK-duel. Een mooie mijlpaal voor de Ajax-middenvelder, al is het gezien de extreme lengtes van de blessuretijd in Qatar ook weer niet echt verrassend.
» BN DeStem
maandag 21 november 2022, 19:25 uur
Louis van Gaal is Dick Advocaat voorbij: bondscoach met meeste zeges ooit bij Oranje
de StentorLouis van Gaal heeft maandag bij het WK een bijzonder record in handen krijgen. Na de zege van 2-0 op Senegal in de groepsfase, is de 71-jarige Amsterdammer de bondscoach met de meeste zeges met Oranje achter zijn naam, namelijk 38.
» de Stentor
maandag 21 november 2022, 19:25 uur
Louis van Gaal is Dick Advocaat voorbij: bondscoach met meeste zeges ooit bij Oranje
de GelderlanderLouis van Gaal heeft bij het WK een bijzonder record in handen krijgen. Na de zege van 2-0 op Senegal in de groepsfase, is de 71-jarige Amsterdammer de bondscoach met de meeste zeges met Oranje achter zijn naam, namelijk 38.
» de Gelderlander
maandag 21 november 2022, 19:25 uur
Oranje-debutant Andries Noppert voelt vertrouwen van Louis van Gaal: 'We lijken heel erg op elkaar'
de StentorAndries Noppert (28) kende vanavond een zeer verdienstelijk debuut in Oranje. De 2,03 meter lange Fries hield Oranje met een paar goede reddingen op de been in de stroeve wedstrijd tegen Senegal, waarna late goals van Cody Gakpo en Davy Klaassen voor de 2-0 zege zorgde bij de start van het WK in Qatar.
» de Stentor
maandag 21 november 2022, 19:25 uur
Oranje-debutant Andries Noppert voelt vertrouwen van Louis van Gaal: 'We lijken heel erg op elkaar'
BN DeStemAndries Noppert (28) kende vanavond een zeer verdienstelijk debuut in Oranje. De 2,03 meter lange Fries hield Oranje met een paar goede reddingen op de been in de stroeve wedstrijd tegen Senegal, waarna late goals van Cody Gakpo en Davy Klaassen voor de 2-0 zege zorgde bij de start van het WK in Qatar.
» BN DeStem
maandag 21 november 2022, 19:13 uur
Cody Gakpo en Virgil van Dijk kritisch op slordig Oranje: ‘We kunnen veel beter’
BN DeStemMatchwinner Cody Gakpo is blij dat het Nederlands elftal met een overwinning aan het WK voetbal in Qatar is begonnen. Oranje had het allesbehalve makkelijk tegen de Afrikaanse kampioen Senegal, maar boekte uiteindelijk een 0-2 overwinning.
» BN DeStem
maandag 21 november 2022, 19:07 uur
Worstelend Oranje na goals Gakpo en Klaassen in slotfase langs Senegal bij WK-start
de GelderlanderDe weg naar wereldgoud is nog lang, het spel van Oranje was ronduit moeizaam, maar kort voor tijd brak Cody Gakpo alsnog de ban tegen Senegal. Davy Klaassen besliste de wedstrijd in blessuretijd: 2-0. Hoe matig ook, het Nederlands elftal ligt op koers.
» de Gelderlander
maandag 21 november 2022, 19:05 uur
Foutloos debuut Andries Noppert bij Oranje, dat eerste groepsduel met 2-0 wint van Senegal
Leeuwarder CourantAndries Noppert kende een foutloos debuut bij het Nederlands elftal, dat dankzij een late treffers van Cody Gakpo en Davy Klaassen won van Senegal op het WK: 2-0.
» Leeuwarder Courant
maandag 21 november 2022, 19:03 uur
Oranje in slotfase langs Senegal, geen speeltijd voor Weghorst
RTV OostHet Nederlands elftal is het WK in Qatar begonnen met een 2-0 zege op Senegal. De treffers van Cody Gakpo en Davy Klaassen vielen pas in de slotfase van het duel.
» RTV Oost
maandag 21 november 2022, 19:02 uur
Heel Brabant juicht na overwinning van Oranje op Senegal
Omroep BrabantUitzinnige vreugde maandagavond in de kroegen en bij veel Brabanders thuis op de bank na de overwinning van Oranje op Senegal. Duizenden fans keken naar de eerste wedstrijd van Oranje op het WK in Qatar, waarbij Cody Gakpo van PSV het Nederlands elftal in de laatste minuten op voorsprong bracht. “Hup Holland hup, laat de leeuw niet in z’n hempie staan”, galmt het maandagavond uit de speakers in de Old Dutch Sports Bar in Breda.
» Omroep Brabant
maandag 21 november 2022, 19:02 uur
'Meer mensen dan verwacht' kijken in Rotterdamse cafés naar eerste wedstrijd van Oranje op het WK
RTV RijnmondHoewel de oranjekoorts niet echt in Nederland heerst, heeft de Rotterdamse horeca over de animo voorlopig weinig te klagen. De cafés waren maandag redelijk tot goed gevuld tijdens de eerste WK-wedstrijd van het Nederlands elftal tegen Senegal.
» RTV Rijnmond
maandag 21 november 2022, 18:59 uur
Invaller Klaassen pikt goaltje mee bij stroeve zege van Oranje op WK in Qatar
RTV N-HMet slechts drie Ajacieden in de basis heeft het Nederlands elftal vanavond de eerste WK-wedstrijd tegen Senegal gewonnen. Vlak voor tijd maakte Cody Gakpo met een rake kopbal in een moeizaam verlopen wedstrijd de 0-1. Diep in blessuretijd bepaalde Davy Klaassen met zijn tiende treffer voor Oranje de eindstand op 0-2.
» RTV N-H
maandag 21 november 2022, 17:30 uur
LIVE WK voetbal | Cody Gakpo zet Oranje kort voor tijd op voorsprong tegen Senegal met fraaie kopbal
de GelderlanderOranje is begonnen aan de eerste WK-wedstrijd sinds 12 juli 2014. Het team van Louis van Gaal en de debuterende doelman Andries Noppert start het WK in Qatar met de poulewedstrijd tegen Senegal. Volg hier ons liveblog.
» de Gelderlander
maandag 21 november 2022, 16:34 uur
Avondspits begint eerder door voetbalwedstrijd Oranje-Senegal
Dagblad van het NoordenDe avondspits is maandag iets eerder op gang gekomen dan gemiddeld, vermoedelijk vanwege de voetbalwedstrijd van Oranje die om 17.00 uur begint, aldus Rijkswaterstaat.
» Dagblad van het Noorden
maandag 21 november 2022, 15:56 uur
Oranje start met Andries Noppert, Matthijs de Ligt en Steven Berghuis tegen Senegal
Dagblad van het NoordenHet Nederlands elftal begint om 17.00 uur met Matthijs de Ligt aan het eerste groepsduel met Senegal op het WK. De centrale verdediger van Bayern München, de laatste interlands vaak wisselspeler, krijgt de voorkeur boven Jurriën Timber.
» Dagblad van het Noorden
maandag 21 november 2022, 15:15 uur
LIVE WK voetbal | Van Dijk probeert onrustig Oranje aan te sturen, pass Gakpo op Bergwijn te hard
de GelderlanderOranje speelt voor het eerst 12 juli 2014 een wedstrijd op het WK. Het team van Louis van Gaal begint met de poulewedstrijd tegen Senegal. Bij Oranje staat de Friese doelman Andries Noppert (2,03 meter) onder de lat. De aftrap is om 17.00 uur, volg hier ons liveblog.
» de Gelderlander
maandag 21 november 2022, 15:00 uur
Talentjes van Jong Holland blikken vooruit op Senegal - Nederland: 'Het wordt 11-4'
RTV N-HHet WK voetbal barst nu echt los. Vanavond speelt Oranje zijn eerste wedstrijd tegen Senegal. Samen met de voetballertjes van de Alkmaarse voetbalclub CSV Jong Holland blikken we vooruit. Wie gaat er vanmiddag scoren en worden we wereldkampioen? Onze kakelverse analisten zullen de aankomende weken hun licht laten schijnen op het toernooi.
» RTV N-H
maandag 21 november 2022, 13:42 uur
Hoe hard kan Senegal nog brullen en bijten zonder Leeuwenkoning Sadio Mané?
de StentorAanvoerder, talisman en rolmodel. Oranje heeft vanavond geen last van de beste speler en de grootste ambassadeur van het Afrikaanse continent. Wat is Senegal waard zonder Sadio Mané? ,,Als coach wil je het spel via je beste speler laten lopen, maar dit verandert niet alles.”
» de Stentor
maandag 21 november 2022, 12:52 uur
Verrassing in opstelling Nederlands elftal: Matthijs de Ligt in basis tegen Senegal
Dagblad van het NoordenLouis van Gaal komt met nóg een grote verrassing in zijn opstelling vanavond tegen Senegal. Matthijs de Ligt (23) heeft zich op de valreep in de basis van Oranje geknokt.
» Dagblad van het Noorden
maandag 21 november 2022, 12:24 uur
LIVE WK voetbal | Oranje opent tegen Senegal, Virgil van Dijk ziet noodgedwongen af van statement
de StentorOranje speelt vandaag voor het eerst 12 juli 2014 een wedstrijd op het WK voetbal. Het team van bondscoach Louis van Gaal begint met de poulewedstrijd tegen Senegal. Bij Oranje staat debutant Andries Noppert onder de lat. De aftrap is om 17.00 uur Nederlandse tijd.
» de Stentor
maandag 21 november 2022, 10:08 uur
Friese Oranje-doelman Noppert zorgt voor Gronings WK-tintje: 'Het is fantastisch'
RTV NoordZoek niet naar een Groningse speler in het Nederlands elftal tijdens het WK voetbal in Qatar, want die is niet geselecteerd. Maar dankzij de Friese doelman Andries Noppert zijn 'we' er toch een beetje bij. Noppert woont namelijk in Marum.
» RTV Noord
maandag 21 november 2022, 09:14 uur
Avondspits begint eerder vanwege wedstrijd Oranje
Omroep GelderlandHet wordt maandagmiddag al vroeg druk op de weg. Dat voorspellen de ANWB en Rijkswaterstaat. Het Nederlands elftal speelt om 17.00 uur tegen Senegal en het vermoeden is dat mensen daarom eerder weggaan van hun werk.
» Omroep Gelderland
maandag 21 november 2022, 08:00 uur
LIVE WK voetbal | Nederlands elftal begint WK in Qatar tegen Senegal, Andries Noppert onder de lat
BN DeStemOranje speelt vandaag voor het eerst 12 juli 2014 een wedstrijd op het WK voetbal. Het team van bondscoach Louis van Gaal begint in het Al-Thumama Stadium in Doha (40.000 plekken) met de poulewedstrijd tegen Senegal, dat het moet doen zonder de geblesseerde sterspeler Sadio Mané. Bij Oranje staat debutant Andries Noppert onder de lat.
» BN DeStem
maandag 21 november 2022, 08:00 uur
Sadio Mané spreekt Senegal moed in voor duel met Oranje: ‘Zullen boven zichzelf uitstijgen’
BN DeStemSadio Mané heeft het Senegalese voetbalelftal moed ingesproken voor de wedstrijd tegen Nederland op het WK in Qatar. ,,Ik weet zeker dat de leeuwen boven zichzelf zullen uitstijgen en alle wedstrijden als een echte finale zullen benaderen”, schreef Afrika’s voetballer van het jaar op Instagram.
» BN DeStem
maandag 21 november 2022, 07:36 uur
LIVE WK 2022 | Oranje begint aan elfde WK, Van Gaal kan record pakken
de GelderlanderHet Nederlands elftal speelt vandaag tegen Senegal zijn eerste wedstrijd op het WK in Qatar. Volg al het WK-nieuws in ons liveblog.
» de Gelderlander
maandag 21 november 2022, 07:30 uur
Column Sjoerd Mossou | Andries Noppert in de basis bij Oranje is niet meer dan logisch
BN DeStemColumnist Sjoerd Mossou kan heel goed begrijpen waarom Louis van Gaal heeft gekozen voor Andries Noppert als doelman tegen Senegal, hij voorspelde het namelijk al in 2017. ,,Ook nadat Noppert in zijn eerste drie potjes bij NAC tien doelpunten om zijn oren kreeg, had ik eerlijk gezegd geen spoortje twijfel.”
» BN DeStem
maandag 21 november 2022, 07:02 uur
Oranje is klaar voor eerste WK-duel in acht jaar
Brabants DagbladHet Nederlands elftal is klaar voor zijn eerste WK-wedstrijd in acht jaar. Louis van Gaal stuurt vandaag tegen Senegal een ploeg het veld op met maar één speler (Daley Blind) die het brons van 2014 meemaakte in Brazilië. Keeper Andries Noppert is de verrassing onder de lat, voor Matthijs de Ligt gloort een plek in de verdediging.
» Brabants Dagblad
maandag 21 november 2022, 06:06 uur
WK Voetbalpodcast | 'Andries Noppert is niet de enige verrassing bij Oranje'
de StentorDe eerste wedstrijd op het WK is gespeeld. Qatar verloor van Ecuador met 0-2. Oranje komt vandaag om 17.00 uur in actie met Andries Noppert als doelman. En bij die verrassing blijft het niet. Etienne Verhoeff bespreekt het allemaal met Mikos Gouka en Maarten Wijffels.
» de Stentor
maandag 21 november 2022, 05:30 uur
Vermoedelijke opstelling Oranje: Matthijs de Ligt na Andries Noppert andere verrassing tegen Senegal
de GelderlanderLouis van Gaal laat Andries Noppert zijn interlanddebuut maken tegen Senegal en hij hintte op een basisplaats voor Cody Gakpo. In welke linies zijn er nog keuzes te maken? Ook voor Matthijs de Ligt gloort na deze trainingsweek een basisplaats in een vermoedelijke opstelling.
» de Gelderlander
maandag 21 november 2022, 05:00 uur
Stelling van de dag | Andries Noppert is de terechte eerste doelman van Oranje op het WK
Dagblad van het NoordenAndries Noppert uit Marum staat maandag onder de lat als doelman van Oranje, als de ploeg van bondscoach Louis van Gaal het WK aftrapt tegen Senegal. Vind jij het terecht dat de doelman van SC Heerenveen zijn debuut maakt op het allerhoogste niveau? Reageer op de Stelling van de dag.
» Dagblad van het Noorden
maandag 21 november 2022, 03:43 uur
Vroege avondspits verwacht door WK-wedstrijden Oranje
BN DeStemDe WK-wedstrijden van het Nederlands elftal zorgen de komende week waarschijnlijk voor een vroegere avondspits. De aftrap maandag van de wedstrijd van Nederland tegen Senegal is om 17.00 uur. Rijkswaterstaat Verkeersinformatie verwacht dat het daarom al vroeger dan anders druk wordt op de weg.
» BN DeStem
zondag 20 november 2022, 18:07 uur
Noppert in plaats van Bijlow onder de lat bij Oranje? 'Het is heel apart'
RTV RijnmondZeer waarschijnlijk wordt niet Feyenoord-doelman Justin Bijlow maar sc Heerenveen-keeper Andries Noppert de eerste keuze bij Oranje op het WK Voetbal in Qatar. Voormalig doelman Joop Hiele en Feyenoord-watcher Dennis van Eersel zagen dit niet aankomen.
» RTV Rijnmond
zondag 20 november 2022, 14:49 uur
Kaartvrienden van Louis van Gaal vertellen over de échte Louis: ’Hij kan niet toneelspelen’
de TelegraafLouis van Gaal gelooft dat Oranje een goede kans op de wereldtitel heeft. „En dat is geen toneelstukje van hem”, zeggen zijn kaartvrienden. „Hij kan namelijk helemaal niet toneelspelen.” Zijn kaartvrienden Ger, Henny en Ruud kennen Van Gaal al veertig jaar door en door.
» de Telegraaf
zondag 20 november 2022, 13:21 uur
Ongelooflijk maar waar: Andries Noppert uit Marum wordt de eerste doelman van Oranje op WK in Qatar
Dagblad van het NoordenGeen penaltykiller, maar de volle mep. Het is echt waar: Andries Noppert wordt de eerste doelman van het Nederlands elftal op het WK in Qatar. De doelman uit Marum van SC Heerenveen maakt maandag tegen Senegal (17.00 uur) zijn debuut voor Oranje.
» Dagblad van het Noorden
zondag 20 november 2022, 13:15 uur
Bondscoach Senegal over Oranje: ‘We weten dat we een goed team tegenover ons krijgen’
BN DeStemSenegal houdt zich maandag bij de start van het wereldkampioenschap voetbal tegen Oranje vast aan de vorige twee WK-deelnames, in 2002 en 2018. In beide gevallen won het Afrikaanse land de eerste wedstrijd, van respectievelijk Frankrijk (1-0) en Polen (2-1).
» BN DeStem
zondag 20 november 2022, 13:07 uur
'Remko Pasveer moet zich schikken in rol als reservedoelman op WK in Qatar'
RTV OostRemko Pasveer zal morgen tegen Senegal niet onder de lat staan, zo melden meerdere bronnen rondom het kamp van Oranje. Oud-Eagle Andries Noppert gaat naar alle waarschijnlijkheid het doel van Oranje verdedigen.
» RTV Oost
zondag 20 november 2022, 12:55 uur
LIVE Oranje | Louis van Gaal kiest tegen Senegal voor Andries Noppert onder de lat
Brabants DagbladBondscoach Louis van Gaal kiest tegen Senegal voor Andries Noppert onder de lat. Volg in ons liveblog de persconferentie.
» Brabants Dagblad
zondag 20 november 2022, 12:54 uur
Ongelooflijk maar waar: Andries Noppert uit Joure wordt de eerste doelman van Oranje op WK in Qatar
Leeuwarder CourantGeen penaltykiller, maar de volle mep. Het is echt waar: Andries Noppert wordt de eerste doelman van het Nederlands elftal op het WK in Qatar. De Jouster doelman van SC Heerenveen maakt maandag tegen Senegal (17.00 uur) zijn debuut voor Oranje.
» Leeuwarder Courant
zondag 20 november 2022, 12:51 uur
Andries Noppert verdedigt Oranje-doel tegen Senegal bij WK in Qatar
BN DeStemAndries Noppert verdedigt morgenmiddag tegen Senegal het doel van Oranje. Na maanden speculeren komt daarmee een antwoord op de vraag wie de doelman van het Nederlands elftal gaat zijn op het WK in Qatar.
» BN DeStem
zondag 20 november 2022, 12:51 uur
Louis van Gaal verrast met keuze voor Oranje-doelman: Andries Noppert keept tegen Senegal
de GelderlanderAndries Noppert verdedigt morgenmiddag tegen Senegal het doel van Oranje. Na maanden speculeren komt daarmee een antwoord op de vraag wie de doelman van het Nederlands elftal gaat zijn op het WK in Qatar.
» de Gelderlander
zondag 20 november 2022, 12:51 uur
Andries Noppert verdedigt Oranje-doel tegen Senegal bij WK in Qatar
Brabants DagbladAndries Noppert verdedigt morgenmiddag tegen Senegal het doel van Oranje. Na maanden speculeren komt daarmee een antwoord op de vraag wie de doelman van het Nederlands elftal gaat zijn op het WK in Qatar.
» Brabants Dagblad
zondag 20 november 2022, 12:24 uur
LIVE Oranje | Maakt Louis van Gaal bekend wie er tegen Senegal onder de lat staat?
Brabants DagbladBondscoach Louis van Gaal blikt om 12.45 uur vooruit op het WK-duel van Oranje met Senegal. Wie staat er maandag om 17.00 uur onder de lat: Justin Bijlow, Andries Noppert of Remko Pasveer? Wellicht geeft hij in de persconferentie al duidelijkheid. Volg het hier.
» Brabants Dagblad
zondag 20 november 2022, 12:24 uur
LIVE Oranje | Maakt Louis van Gaal bekend wie er tegen Senegal onder de lat staat?
de GelderlanderBondscoach Louis van Gaal blikt om 12.45 uur vooruit op het WK-duel van Oranje met Senegal. Wie staat er maandag om 17.00 uur onder de lat: Justin Bijlow, Andries Noppert of Remko Pasveer? Wellicht geeft hij in de persconferentie al duidelijkheid. Volg het in ons liveblog.
» de GelderlanderFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Leeuwarder Courant
Foto: Dagblad van het Noorden
Foto: de Telegraaf
Foto: RTV N-H
Foto: RTV Noord
Foto: de Telegraaf
Foto: Leeuwarder Courant
Foto: RTV Oost
Foto: RTV Rijnmond
Foto: RTV N-H
Foto: Dagblad van het Noorden
Foto: Dagblad van het Noorden
Foto: RTV N-H
Foto: Dagblad van het Noorden
Foto: RTV Noord
Foto: Omroep Gelderland
Foto: Dagblad van het Noorden
Foto: RTV Rijnmond
Foto: de Telegraaf
Foto: Leeuwarder Courant
Foto: RTV Oost
Foto: de Gelderlander

Meer nieuws uit Oranje

1 februari 22:42Bayern München wint met ruime cijfers bij debuut Daley Blind
29 januari 14:06Brinkman en Janssen leiden Oranje naar brons op WK hockey
28 januari 21:06Arnaut Danjuma beleeft droomdebuut bij Tottenham Hotspur
27 januari 19:53Weer nekken shoot-outs Oranje in duel met België, maar nu na een heerlijk en open hockeygevecht
27 januari 10:30Prinses Amalia trapt reis langs Caribisch deel koninkrijk vandaag af met ouders op Bonaire
25 januari 16:58Ronald Koeman krijgt met Frankrijk en Kroatië in korte tijd goed inzicht in kracht en zwakte Oranje
25 januari 15:40Begeerde Arnaut Danjuma zet carrière voort bij Tottenham Hotspur: ‘Kan niet wachten’
23 januari 19:43Handballers sluiten sterk WK af met verliespartij tegen Servië
23 januari 14:58Koeman over systeem Oranje op WK: ‘Denk dat het anders kan’
20 januari 21:48Daley Blind wacht nog op debuut voor Bayern München na gelijkspel tegen RB Leipzig
20 januari 19:06Diego Simeone ziet in Memphis Depay zijn nieuwe Diego Costa: ‘Ik heb een vechtersmentaliteit’
19 januari 12:39Mark Flekken vol ongeloof na mislopen WK: ‘Niet teleurgesteld, maar boos’
19 januari 12:21Oranje-hockeyers schrijven geschiedenis met grootste WK-zege ooit
18 januari 20:01Memphis Depay naar Atlético Madrid, Barcelona ontvangt een paar miljoen voor Oranje-spits
14 januari 17:22Oranje boven in Gdansk: dubbel goud Suzanne Schulting en eerste titel voor Jens van ‘t Wout
13 januari 19:39Oranje handballers boeken historische eerste zege op WK
7 januari 14:11‘Liverpool heeft Teun Koopmeiners in vizier, international moet minimaal 40 miljoen euro kosten’
7 januari 12:17Antoinette Rijpma-de Jong slaat toe op 500 meter EK allround, podium helemaal Oranje
4 januari 16:06KNVB verrast: Nigel de Jong (38) nieuwe directeur topvoetbal
27 december 16:30Daley Blind per direct weg bij Ajax
RSS.