menu
zoek

Nieuws Oranje

Tijjani Reijnders diep teleurgesteld na uitschakeling Oranje: “Blijft nog wel even hangen”

donderdag 11 juli 2024, 00:59 uur

De uitschakeling van Oranje tegen Engeland in de halve finale van het EK is een keiharde dreun in het gezicht van Tijjani Reijnders. Met het Nederlands Elftal zag de 25-jarige middenvelder de Engelsen in de blessuretijd de winnende maken, waardoor de finale aan de neus van Reijnders voorbijgaat: 1-2. "Was liever nog vier dagen langer gebleven."

» RTV Oostwoensdag 10 juli 2024, 23:31 uur
Supporters slikken bittere pil na eliminatie Oranje
Omroep GelderlandHet EK 2024 zit erop voor het Nederlands elftal. Wekenlang leefde iedereen mee met de nationale ploeg, maar woensdagavond kwam de droom ten einde tegen Engeland. In de slotminuten van de halve finale boog Oranje voor de Britten. Zo keek Gelderland naar een wedstrijd die eindigde in ontgoocheling.
» Omroep Gelderland
woensdag 10 juli 2024, 23:10 uur
Limburg treurt om uitschakeling Oranje
1LimburgDoor heel Limburg keken voetbalfans woensdagavond hoopvol naar de wedstrijd van het Nederlands elftal tegen Engeland voor de halve finale van het Europees kampioenschap.
» 1Limburg
woensdag 10 juli 2024, 23:10 uur
Oranje op rapport | Vier spelers met een 7 bij het Nederlands elftal, drie onvoldoendes
de StentorNa de dramatische ontknoping in de halve finale tegen Engeland (2-1 nederlaag) zit het EK voetbal erop voor het Nederlands elftal. Onze verslaggever Mikos Gouka deelde ook deze interland weer rapportcijfers uit en zag vier spelers een prima wedstrijd spelen, maar ook drie internationals door de ondergrens zakken. Dit zijn de rapportcijfers van Oranje.
» de Stentor
woensdag 10 juli 2024, 23:04 uur
Oranje verliest: grote teleurstelling bij Brabantse supporters
Omroep BrabantHet was een enorm spannende avond, maar helaas met een bitter einde. Het Nederlands Elftal speelde de halve finale van het Europees Kampioenschap voetbal tegen Engeland. In dit liveblog hielden we je op de hoogte van hoe Brabanders de avond beleefden. Wil je automatisch updates ontvangen van dit liveblog? Klik dan op het belletje.
» Omroep Brabant
woensdag 10 juli 2024, 23:00 uur
Droomdoelpunt Simons niet voldoende; Oranje uitgeschakeld in halve finale EK
RTV N-HHet is Oranje niet gelukt om voor het eerst sinds 1988 de finale van het EK te halen. Een laat doelpunt van Ollie Watkins dompelde Nederland in de absolute slotfase in rouw: 1-2.  
» RTV N-H
woensdag 10 juli 2024, 22:59 uur
EK-droom Oranje spat uiteen na late treffer van Engeland
Leeuwarder CourantDe EK-droom van het Nederlands elftal is vervlogen. De ploeg van bondscoach Ronald Koeman trok in de halve finale tegen Engeland aan het kortste eind: 2-1 In de slotfase maakte invaller Watkins de winnende treffer voor de Engelsen.
» Leeuwarder Courant
woensdag 10 juli 2024, 22:55 uur
Nederlandse EK-droom in duigen na dramatische ontknoping in halve finale tegen Engeland
PZCEen late goal van invaller Ollie Watkins dompelde Oranje woensdagavond in rouw in Dortmund: 2-1. Op de valreep miste het Nederlands elftal zijn eerste EK-finale sinds 1988. Engeland speelt komende zondag de eindstrijd tegen Spanje.
» PZC
woensdag 10 juli 2024, 21:50 uur
Volle pleinen, fakkels en veel spanning: zo keken jullie naar halve finale Oranje
de StentorOost-Nederland leefde de hele avond gespannen mee met de verrichtingen van het Nederlands Elftal op het EK voetbal tegen Engeland. De gekte was in Dortmund al massaal, het Oranjefeestje in deze regio was voor de thuisblijvers minstens zo groot, tot de uitschakeling...
» de Stentor
woensdag 10 juli 2024, 21:00 uur
Nederlandse EK-droom in duigen na pijnlijke ontknoping in halve finale tegen Engeland
Brabants DagbladEen late goal van invaller Ollie Watkins dompelde Oranje woensdagavond in rouw in Dortmund: 2-1. Op de valreep miste het Nederlands elftal zijn eerste EK-finale sinds 1988. Engeland speelt zondag de finale tegen Spanje.
» Brabants Dagblad
woensdag 10 juli 2024, 20:42 uur
EK-droom spat uiteen voor Oranje na late goal Engeland
RTV OostGeen herhaling van 1988. Het sprookje van Oranje met Wout Weghorst en Tijjani Reijnders is voorbij. Engeland was vanavond na een dramatisch slot in de halve eindstrijd van het EK nipt te sterk. De winnende goal viel vlak voor de verlenging via invaller Ollie Watkins: 1-2.
» RTV Oost
woensdag 10 juli 2024, 18:05 uur
LIVE EK 2024 | Drama voor Oranje: Engeland schiet in blessuretijd Nederlandse EK-droom in duigen
BN DeStem
» BN DeStem
woensdag 10 juli 2024, 17:58 uur
Oproep | Hoe kijk jij vanavond naar Oranje? Deel je video met ons
NU.nlHet Nederlands elftal speelt vanavond tegen Engeland in de halve finale van het EK. Hoe kijk jij naar de wedstrijd? Ben jij in Duitsland of sta je in de kroeg? En heb jij gefilmd hoe het publiek reageerde op eventuele doelpunten? Deel ze met de redactie.
» NU.nl
woensdag 10 juli 2024, 16:35 uur
Sportschool leeg, supermarkt sluit eerder: Gelderland valt stil voor Oranje
Omroep GelderlandVoor het eerst sinds 2004 staat Nederland in de halve finale van het EK voetbal. De Oranjekoorts heerst en veel Nederlanders zullen woensdagavond naar de wedstrijd kijken. Ook ondernemers komen in actie: diverse supermarkten sluiten eerder hun deuren, sportscholen verwachten rustige uurtjes, bioscopen reserveren zalen voor de wedstrijd en sommige restaurants plaatsen extra schermen voor tijdens de wedstrijd.
» Omroep Gelderland
woensdag 10 juli 2024, 14:51 uur
Oranje kijken in de kroeg, op een plein of toch liever thuis?
RTV UtrechtIn het hele land wordt vanavond naar de halve finale van het EK voetbal gekeken. Kroegen en pubs vertonen de wedstrijd tussen Oranje en Engeland en in verschillende steden is de wedstrijd te volgen op grote schermen. Op De Hof in de Amersfoortse binnenstad kunnen maximaal 7500 mensen terecht. "Kom op tijd", is het advies.
» RTV Utrecht
woensdag 10 juli 2024, 14:15 uur
Meterkast vliegt in brand bij eetcafé De Lachende Vis, kijken naar halve finale Oranje onzeker
Brabants DagbladDEN BOSCH - De meterkast van eetcafé De Lachende Vis uit Den Bosch is woensdagmiddag in brand gevlogen. Plots kwam er rook uit de kast en bleken de kabels te smeulen. Uiteindelijk konden brandweerlieden voorkomen dat het vuur oversloeg, maar de zaak is wel tijdelijk dicht.
» Brabants Dagblad
woensdag 10 juli 2024, 12:54 uur
Nog snel boodschappen doen? Supermarkten zijn eerder dicht vanwege wedstrijd Oranje
Omroep WestVeel vakkenvullers en caissières hoeven geen seconde van de EK halve finale te missen, want verschillende supermarkten in de regio sluiten woensdag eerder. Zo krijgt het personeel de mogelijkheid om op tijd thuis te zijn en de wedstrijd van het Nederlands elftal tegen Engeland te kijken, die om 21.00 uur begint.
» Omroep West
woensdag 10 juli 2024, 12:33 uur
Brabanders voor Oranje in Dortmund: 'Wat is het hier geweldig'
Omroep BrabantHet wordt een spannende avond voor het Nederlands Elftal. Als Oranje wint van Engeland, stoten we door naar de finale van het EK voetbal. In dit liveblog houden we je op de hoogte van hoe Brabanders naar de wedstrijd tussen Nederland - Engeland toeleven.
» Omroep Brabant
woensdag 10 juli 2024, 12:02 uur
Waar is dat feestje? Oranje-fans met bus en trein naar Dortmund
RTV UtrechtTwee bussen vol Oranje-supporters uit Oudewater zijn vanochtend naar Dortmund vertrokken. Vanavond speelt Nederland de halve finale tegen Engeland. Ook op Utrecht Centraal is het druk met Oranje-fans die massaal de grens oversteken voor de beslissende wedstrijd.
» RTV Utrecht
woensdag 10 juli 2024, 11:45 uur
Meerdere optredens aangepast aan halve finale Oranje
de TelegraafMeerdere internationale artiesten die vanavond in ons land optreden, hebben het programma vanwege de halve finale op het EK tussen Nederland en Engeland aangepast.
» de Telegraaf
woensdag 10 juli 2024, 10:55 uur
Supermarkten sluiten eerder de deur vanwege Oranje, maar niet allemaal
RTV OostVeel supermarkten sluiten vanavond eerder de deur om het winkelpersoneel de gelegenheid te geven om naar de wedstrijd van het Nederlands elftal te kijken. Oranje staat in de halve finale tegen Engeland en de wedstrijd in Dortmund begint om 21 uur.
» RTV Oost
woensdag 10 juli 2024, 09:00 uur
LIVE | Verslagen supporters druipen af, Dortmund loopt leeg
RTV OostHaalt Oranje voor het eerst sinds het magische toernooi van 1988 de finale van het Europees Kampioenschap voetbal? Vanavond weten we het. Om 21.00 uur trapt Oranje in Dortmund af tegen de Engelsen. Hoe hoog loopt de Oranjekoorts vandaag op in Dortmund en in Overijssel? In dit liveblog houden we je op de hoogte!
» RTV Oost
woensdag 10 juli 2024, 08:29 uur
LIVE | Massale Oranje-uittocht naar Dortmund voor Nederland - Engeland
de TelegraafMatchday! Vanavond om 21.00 uur staat de wedstrijd tussen het Nederlands Elftal en Engeland in Dortmund op het programma. De wedstrijd wordt gespeeld in het Signal Iduna Park, beter bekend als het Westfalenstadion, in Dortmund. Er worden maar liefst 75.000 supporters uit Nederland verwacht.
» de Telegraaf
woensdag 10 juli 2024, 06:55 uur
Wekdienst 10/7: EK-halve finale Oranje tegen Engeland • Tweede dag NAVO-top
NOSGoedemorgen! Vanavond speelt het Nederlands elftal in de halve finale van het EK Voetbal tegen Engeland. En in Washington wordt de tweede dag van de NAVO-top gehouden.
» NOS
woensdag 10 juli 2024, 03:01 uur
Oranje heeft maar één doel en waarschuwt Engelsen: 'Willen nieuwe voetbalgeschiedenis schrijven’
BN DeStemMet hindernissen en vertraging reisde het Nederlands elftal dinsdagavond naar Dortmund voor de halve finale tegen Engeland. Een aanrijding op het treintraject dwong Oranje alsnog het vliegtuig te nemen. ,,Veel invloed op de wedstrijd zal dat vast niet hebben. We spelen pas om 21.00 uur hè.’’
» BN DeStem
dinsdag 9 juli 2024, 22:19 uur
’Engeland speelt angsthazenvoetbal eerste klas’
de TelegraafChef voetbal Valentijn Driessen en Pim Sedee nemen de dag van Oranje door bij het spelershotel, en ze zien de bus met de internationals na een lange vertraging arriveren. De trein ging niet, dus namen ze in de avond het vliegtuig. Driessen is trouwens positef: de chef voetbal denkt dat Oranje de finale haalt
» de Telegraaf
dinsdag 9 juli 2024, 22:17 uur
Deze Brabanders zijn onderweg naar Dortmund om te juichen voor Oranje
Omroep BrabantDe oranjekoorts blijft oplopen nu Nederland de halve finale van het EK heeft bereikt. Woensdagavond neemt Oranje het in Dortmund op tegen Engeland. Daar willen veel Brabanders natuurlijk bij zijn.
» Omroep Brabant
dinsdag 9 juli 2024, 19:50 uur
Deze fans sjezen Oranje achterna: ‘Een matras op de achterbank en dan maar gewoon gaan rijden’
de GelderlanderHet gaat los om de hoek woensdagavond. Nou ja, bijna om de hoek: Nederland-Engeland in Dortmund. Je bent gek als je de kans niet grijpt om erbij te zijn, reageerden tientallen lezers van De Gelderlander op onze vraag: wie gaat er naar de halve finale? Kaartje? Bijzaak.
» de Gelderlander
dinsdag 9 juli 2024, 17:49 uur
Botte pech voor Oranje: trein valt uit door aanrijding met beest, alsnog per vliegtuig naar Dortmund
de StentorDe selectie van het Nederlands elftal reist alsnog per vliegtuig naar Dortmund voor de halve finale van het EK tegen Engeland, zo is dinsdagmiddag duidelijk geworden. Oranje zou vanuit thuisbasis Wolfsburg over het spoor naar het westen van Duitsland reizen, maar de treinrit kwam te vervallen.
» de Stentor
dinsdag 9 juli 2024, 12:15 uur
LIVE Oranje | Àlleen huldiging als Oranje Europese titel grijpt, drie fanzones in Dortmund
Brabants DagbladHet Nederlands elftal plaatste zich zaterdagavond ten koste van Turkije (2-1 zege) voor de halve finales van het EK. Daarin is Engeland komende woensdag de tegenstander. In aanloop naar de kraker in Dortmund blijf je in ons liveblog op de hoogte van alle ontwikkelingen!
» Brabants Dagblad
dinsdag 9 juli 2024, 07:00 uur
Oranje-volksverhuizing naar Dortmund: zo bereik jij het stadion vanuit Noord-Holland
RTV N-HNa de zwaarbevochten overwinning in Berlijn staan de Oranje Leeuwen woensdag klaar voor de clash tegen Engeland. De KNVB voorspelt een massale oranje polonaise met meer dan 75.000 fans richting Dortmund. Hoe kan je het snelst die kant op om mee te hossen in de fanzone?
» RTV N-H
maandag 8 juli 2024, 20:45 uur
Dortmund is klaar voor Oranje invasie, maar de reis vanuit Limburg is wel wat gepuzzel
De LimburgerDortmund maakt zich op voor de Oranje invasie. Nederland speelt woensdagavond in de halve finale van het EK in het stadion van Borussia Dortmund tegen Engeland. Een voorverkenning langs stadion, fanzones en binnenstad.
» De Limburger
maandag 8 juli 2024, 15:48 uur
Ook veel fans zonder kaartje naar Dortmund: 'We willen dicht bij Oranje zijn'
NOSRuim 10.000 Nederlanders hebben een kaartje bemachtigd voor het EK-duel woensdagavond van Oranje tegen Engeland in Dortmund. Maar er zijn veel fans die geen kaartje hebben en toch naar de stad komen. De KNVB verwacht zo'n 75.000 Nederlanders in Dortmund.
» NOS
maandag 8 juli 2024, 12:41 uur
Files naar Dortmund en uitverkochte treintickets verwacht door halve finale Oranje
NU.nlAls je voor de halve finale van Oranje op het EK tegen Engeland naar Dortmund wil afreizen, moet je rekening houden met drukte op de wegen, meldt de ANWB. Ook de treinkaartjes richting Dortmund zijn bijna uitverkocht.
» NU.nl
maandag 8 juli 2024, 11:41 uur
ANWB waarschuwt voor drukte op A12: 80.000 fans Oranje verwacht in Dortmund
de GelderlanderAutomobilisten moeten dinsdag en woensdag rekening houden met extra drukte op onder meer de A12 van Arnhem richting de Duitse grens. Nederland speelt woensdagavond vlak over de grens in Dortmund de halve finale tegen Engeland op het EK voetbal.
» de GelderlanderFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: RTV Oost
Foto: Omroep Gelderland
Foto: 1Limburg
Foto: RTV N-H
Foto: Leeuwarder Courant
Foto: RTV Oost
Foto: NU.nl
Foto: Omroep Gelderland
Foto: RTV Utrecht
Foto: Omroep West
Foto: RTV Utrecht
Foto: de Telegraaf
Foto: RTV Oost
Foto: RTV Oost
Foto: de Telegraaf
Foto: NOS
Foto: de Telegraaf
Foto: RTV N-H
Foto: De Limburger
Foto: NOS
Foto: NU.nl
Foto: de Gelderlander

Meer nieuws uit Oranje

17 juli 16:20Oranje Leeuwinnen wacht pittige loting voor EK van 2025 in Zwitserland
16 juli 14:23René van der Gijp krijgt ‘boete’ voor afwezigheid bij VI: ‘Gaat helemaal nergens over’
15 juli 11:30Column Hugo Borst | Ronald Koeman stopt ermee na het WK 2026, maar dat is twee jaar te laat
12 juli 23:00Miedema verzuimt met Oranje EK-ticket tegen Italië veilig te stellen
11 juli 17:13Bart liet EK-winst Oranje tatoeëren dankzij tattooshop in Geleen: geen spijt
11 juli 13:00Oranjefans kijken terug op mooi feest in Dortmund ondanks uitschakeling
11 juli 09:42Verbazing in Engeland over strafschop tegen Oranje: ‘Dit was een schandelijke beslissing’
11 juli 01:41Kater voor Oranjefans in Nederland en Dortmund, waar 26 mensen zijn opgepakt
11 juli 00:59Tijjani Reijnders diep teleurgesteld na uitschakeling Oranje: “Blijft nog wel even hangen”
11 juli 00:10Zo beleefde Brabant de halve finale van Oranje: van extase naar grote teleurstelling
10 juli 23:40‘Memphis Depay grootste teleurstelling dit EK’
10 juli 12:33Heel Brabant kleurt oranje voor het Nederlands Elftal
10 juli 12:00Deze Nederlanders zijn tijdens halve finale van Oranje aan het werk: ’Patiënt gaat altijd voor’
9 juli 16:27Dinsdag 16 juli huldiging in Amsterdam als Oranje Europees kampioen wordt
9 juli 10:31'Ronald Koeman is een betere bondscoach dan Louis van Gaal'
8 juli 18:17Mooi nieuws voor Estavana Polman: handbalster gaat ondanks blessures naar Olympische Spelen
8 juli 13:56Met Zirkzee heeft amateurclub Spartaan'20 derde international op EK: 'Trots'
8 juli 11:02Ga jij naar Dortmund voor de halve finale van Oranje?
7 juli 13:24Gejuich voor Oranje tijdens Vrijthofconcert: 'Ze hebben gewonnen?'
7 juli 12:19Rellen in Eindhoven na winst Oranje
RSS.