menu
zoek

Nieuws Orvelte

Overleden persoon in dakkoffer Oranjekanaal Orvelte

dinsdag 8 februari 2022, 15:57 uur

In het water van het Oranjekanaal nabij Orvelte is op maandag 7 februari een dakkoffer gevonden. In deze dakkoffer is een overleden persoon aangetroffen. Onderzoek moet uitwijzen hoe deze persoon om het leven is gekomen.

Waar: Oranjekanaal Noordzijde in Orvelte

Omstreeks 14:00 uur kreeg de politie een melding van een dakkoffer in het water van het Oranjekanaal nabij Orvelte. Er is maandagmiddag een onderzoek gestart. Tijdens dit onderzoek werd een overleden persoon in de dakkoffer aangetroffen. Op basis van het onderzoek tot nu toe is het goed mogelijk dat de dakkoffer al op zaterdag 5 februari in het water terecht is gekomen. Grootschalig onderzoek Op dit moment is er nog erg veel onduidelijk. Een Team Grootschalige Opsporing (TGO) doet onderzoek om er achter te komen wat er precies is gebeurd en hoe deze persoon om het leven is gekomen. Het achterhalen van de identiteit maakt deel uit van het onderzoek. Het lichaam is maandag veiliggesteld en wordt onderzocht door het team Forensische Opsporing (FO). Ook is er maandag onderzoek gedaan op de vindplaats. Dit sporenonderzoek wordt dinsdag voortgezet. Zo zal er worden gedoken op de locatie om te kijken of er onder water nog sporen zijn. Verder is er ook een buurtonderzoek gestart. Een ander en zeer belangrijk onderdeel in het onderzoek is de aangetroffen dakkoffer. Aangetroffen dakkoffer De politie is dan ook dringend op zoek naar mensen die mogelijk meer informatie hebben of meer weten over deze dakkoffer. Zo is de politie specifiek op zoek naar de herkomst van de aangetroffen dakkoffer. Herkent u de dakkoffer of heeft u recent iemand gezien met deze dakkoffer? Als u weet heeft van een soortgelijke gestolen of verloren dakkoffer komt de politie ook graag met u in contact. Wellicht hebt u recent een zelfde dakkoffer van het type GTI Sport 500 verkocht? Laat het de politie weten. Hieronder ziet u een vergelijkbare dakkoffer.

Camerabeelden en getuigen gezocht Als u in de omgeving woont en in bezit bent van camerabeelden, vraagt de politie u deze beelden veilig te stellen en zich te melden. Heeft u zaterdag in de buurt van de vindplaats iets verdachts gezien? Of wellicht heeft u in de dagen daarvoor op die plek iets opvallends gezien, een bepaald voertuig bijvoorbeeld? Wij vragen u contact op te nemen met de politie door te bellen met de Opsporingstiplijn 0800-6070. Wilt u dat liever anoniem doen? Bel dan 0800-7000.


» Politie.nl

Kaart nieuws Orvelte. Locatie nieuws: 52.85135 / 6.68192 Oranjekanaal Noordzijde
Oranjekanaal Noordzijde in Orvelte


woensdag 9 februari 2022, 12:11 uur
38 tips over lichaam in dakkoffer Drents Oranjekanaal
de TelegraafDe Drentse politie meldt 38 tips te hebben ontvangen over het levenloze lichaam dat maandagmiddag in een dakkoffer in het water van het Oranjekanaal nabij het dorp Orvelte is gevonden. Vooral de herkomst van de dakkoffer is van belang in het onderzoek, aldus een politiewoordvoerder.
» de Telegraaf
woensdag 9 februari 2022, 12:08 uur
Politie ontvangt 38 tips over lichaam in dakkoffer in Drents kanaal
NU.nlDe politie heeft inmiddels 38 tips ontvangen over het lichaam dat maandagmiddag in een dakkoffer in het water van het Oranjekanaal nabij het Drentse dorp Orvelte is gevonden, zo is woensdag bevestigd na berichtgeving van RTV Drenthe. Vooral de herkomst van de dakkoffer is van belang in het onderzoek, aldus een politiewoordvoerder.
» NU.nl
woensdag 9 februari 2022, 10:51 uur
Politie krijgt 38 tips over lichaam in dakkoffer bij Orvelte
RTV DrentheIn het televisieprogramma Opsporing Verzocht werd gisteravond aandacht aan de zaak besteed.
» RTV Drenthe
dinsdag 8 februari 2022, 21:59 uur
Overleden persoon aangetroffen in gedumpte dakkoffer in Oranjekanaal
HardnieuwsORVELTE - Dinsdagavond 8 februari rond 21.45 uur doet de politie een oproep in de hoop in contact te komen met getuigen nadat een dakkoffer werd aangetroffen in het Organjekanaal aan de Oranjekanaal Noordzijde in Orvelte.
» Hardnieuws
dinsdag 8 februari 2022, 18:12 uur
Lichaam in dakkoffer in kanaal gedumpt
CrimesiteIn het water van het Oranjekanaal nabij Orvelte (Drenthe) is maandag een dakkoffer met daarin een stoffelijk overschot aangetroffen. De politie is onderzoek begonnen naar hoe deze persoon om het leven is gekomen. Omstreeks 14.00 kreeg de politie een melding over een dakkoffer in het water van het Oranjekanaal. Toen de politie de koffer onderzocht bleek […] Het bericht Lichaam in dakkoffer in kanaal gedumpt verscheen eerst op Crimesite.
» Crimesite
dinsdag 8 februari 2022, 17:50 uur
Gevonden lichaam in Drents kanaal zat in dakkoffer auto
de GelderlanderHet lichaam dat gistermiddag werd gevonden in Orvelte bevond zich in een dakkoffer. Dit bevestigt de politie vandaag.
» de Gelderlander
dinsdag 8 februari 2022, 16:59 uur
Lichaam dat maandag werd gevonden in Drents Oranjekanaal zat in dakkoffer
NU.nlHet lichaam dat maandag in het Oranjekanaal nabij het Drentse Orvelte is gevonden, was opgeborgen in een dakkoffer. Vermoedelijk is de dakkoffer zaterdag al in het water terechtgekomen, meldt de politie dinsdag.
» NU.nl
dinsdag 8 februari 2022, 16:46 uur
Politie deelt foto’s: in deze dakkoffer lag lichaam in Drents kanaal
de TelegraafDe politie heeft beelden gedeeld van de dakkoffer waarin maandagmiddag in het Oranjekanaal bij het Drentse Orvelte een lichaam werd gevonden. Na een melding van de koffer in het water, werd een overleden persoon gevonden. Het lichaam lag in de koffer van het type GTI Sport 500. De identiteit van het slachtoffer is nog niet achterhaald.
» de Telegraaf
dinsdag 8 februari 2022, 16:36 uur
Overleden persoon in water Orvelte lag in dakkoffer
RTV DrentheDe politie wil meer weten over de dakkoffer, een GTI Sport 500, waarin het slachtoffer lag.
» RTV Drenthe
dinsdag 8 februari 2022, 13:35 uur
’Stinkende koffer’ leidde tot vondst dode in Drents kanaal
de TelegraafDe lugubere vondst van een dode persoon in het Oranjekanaal nabij Orvelte houdt de gemoederen dinsdag flink bezig. De politie doet nog altijd volop onderzoek in het landelijke Drentse gebied.
» de Telegraaf
dinsdag 8 februari 2022, 11:54 uur
Koffer en lichaam in Drents kanaal: duikers op zoek naar sporen
de TelegraafIn het Oranjekanaal bij het Drentse Orvelte is maandagmiddag een koffer en een lichaam gevonden. Na een melding van een koffer in het water, werd een overleden persoon gevonden. Het is niet duidelijk of het lichaam in de koffer of bij de koffer lag. Ook is niet duidelijk of het om een man of vrouw gaat.
» de Telegraaf
dinsdag 8 februari 2022, 09:27 uur
Politie onderzoekt vondst lichaam in dakkoffer in Oranjekanaal
Blik op NieuwsIn het Drentse Orvelte is de politie maandagmiddag op het lichaam van een overleden persoon gestuit in het Oranjekanaal.
» Blik op Nieuws
maandag 7 februari 2022, 23:50 uur
Politie vindt lichaam bij zoektocht naar koffer in Drentse Oranjekanaal
NOSDe politie heeft vandaag een lichaam gevonden bij het Oranjekanaal in het Drentse dorp Orvelte. De persoon is "onder verdachte omstandigheden aangetroffen", laat de politie op Twitter weten.
» NOS
maandag 7 februari 2022, 23:08 uur
Koffer en lichaam gevonden in Drents kanaal: ‘Verdachte omstandigheden’
de StentorBij het Oranjekanaal in het Drentse dorp Orvelte is maandag het lichaam van een overleden persoon gevonden. De politie laat weten dat de persoon ‘onder verdachte omstandigheden is aangetroffen’ en doet onderzoek naar de toedracht van het overlijden.
» de Stentor
maandag 7 februari 2022, 22:55 uur
Lichaam 'onder verdachte omstandigheden' gevonden in kanaal bij Orvelte
RTV DrentheNa een melding over een koffer in het water werd er een onderzoek gestart.
» RTV Drenthe
maandag 7 februari 2022, 22:42 uur
Politie Drenthe treft lichaam aan tijdens zoektocht naar koffer in Oranjekanaal
NU.nlDe politie in Drenthe heeft maandagmiddag een lichaam aangetroffen tijdens een actie in het Oranjekanaal nabij Orvelte. Agenten waren afgekomen op een melding dat er een koffer in het water lag. Volgens de politie is het lichaam "onder verdachte omstandigheden" aangetroffen.
» NU.nl
maandag 7 februari 2022, 22:38 uur
Koffer en lichaam gevonden in Drents kanaal
de TelegraafIn het Oranjekanaal bij het Drentse Orvelte is maandagmiddag een koffer en een lichaam gevonden, meldt de politie Drenthe op Twitter. Na een melding van een koffer in het water, werd een overleden persoon gevonden. Het is niet duidelijk of het lichaam in de koffer of bij de koffer lag. Ook is niet duidelijk of het om een man of vrouw gaat.
» de TelegraafFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Hardnieuws
Foto: Politie.nl
Foto: de Telegraaf
Foto: NU.nl
Foto: RTV Drenthe
Foto: NU.nl
Foto: RTV Drenthe
Foto: de Telegraaf
Foto: de Telegraaf
Foto: NOS
Foto: RTV Drenthe
Foto: NU.nl
Foto: de Telegraaf
Foto: de Stentor

Meer nieuws uit Orvelte

24 november 17:08Man veroordeeld voor doodslag en verbergen van lichaam in dakkofferzaak
9 februari 12:1138 tips over lichaam in dakkoffer Drents Oranjekanaal
13 juni 18:23Professor Pannenkoek wil met zijn ambacht een landelijk bekend merk worden
RSS.