menu
zoek

Nieuws Oud-Beijerland

Zes aanhoudingen na aantreffen drugslab

zaterdag 30 december 2023, 14:32 uur

Na een tip is in de nacht van vrijdag op zaterdag op de Zinkweg in Oud-Beijerland een drugslab gevonden. Zes mannen zijn aangehouden.

Waar: Zinkweg in Oud-Beijerland

Foto: stockfoto politie De politie ontving vrijdagavond een tip dat er mogelijk in een pand aan de Zinkweg in Oud-Beijerland een drugslab zou zitten. Agenten die naar aanleiding van deze tip naar het pand gingen, zagen een auto wegrijden met daarin twee mannen. Op de Oud-Cromstrijensedijk Westzijde in Klaaswaal zijn deze mannen aangehouden. In de auto zaten een 64-jarige Belg en een 25-jarige man uit Veldhoven.  Vervolgens is door het arrestatieteam een instap gedaan in de loods op de Zinkweg. Tijdens de instap probeerden twee mannen weg te vluchten. Eén kon ter plekke worden aangehouden, de andere ontkwam, maar is korte tijd later alsnog aangehouden toen hij stond te liften langs de N217. In de woning behorend bij de loods waren nog twee mannen aanwezig. Ook zij zijn in het kader van nader onderzoek aangehouden. De liftende man die werd aangehouden langs de N217 is een 27-jarige man uit Somalië. De aanhoudingen bij de loods en woning betroffen een 35-jarige man uit Maasdam, een 31-jarige man uit Oud-Beijerland en een man waarvan de identiteit onbekend is.  in de loods werd inderdaad een in werking zijnd drugslab gevonden. De loods stond vol grondstoffen en apparatuur voor de productie van synthetische drugs. Met behulp van specialistische bedrijven wordt het drugslab ontmanteld. De politie doet nader onderzoek.  Melden helpt In drugslabs wordt gewerkt met gevaarlijke chemische stoffen die vaak in de omgeving worden gedumpt. Ook geven drugslabs kans op brand en explosies en trekken zij criminelen aan die het gebruik van geweld niet schuwen. Tips over mogelijke drugslabs worden door de politie altijd onderzocht. Zo houden we samen onze straten en woonwijken veilig. Heeft u vermoedens van een drugslab? Bijvoorbeeld vanwege stankklachten, bedekte, afgeplakte ramen of ziet u verdachte bewegingen rondom een pand of een pand waarbij iemand op de uitkijk staat? Bel 0900-8844 of bij heterdaadsituaties 112. U mag ook altijd anoniem melden via M. op 0800-7000.


» Politie.nl

Kaart nieuws Oud-Beijerland. Locatie nieuws: 51.80229 / 4.38883 Zinkweg
Zinkweg in Oud-Beijerland


zaterdag 30 december 2023, 16:10 uur
Zes aanhoudingen na vondst drugslab in loods
RTV RijnmondDe politie heeft zes verdachten aangehouden na de vondst van een drugslab. Het lab is in de nacht van vrijdag op zaterdag opgerold in een loods aan de Zinkweg in Oud-Beijerland.
» RTV Rijnmond
zaterdag 30 december 2023, 15:34 uur
Liftende verdachte aangehouden na vondst drugslab (UPDATE)
CrimesiteIn Oud-Beijerland is in de nacht van vrijdag op zaterdag een drugslab gevonden. Ook werden er zes verdachten aangehouden. Eentje daarvan werd gearresteerd, toen hij op de vlucht stond te liften.
» Crimesite
zaterdag 30 december 2023, 12:05 uur
Drugslab ontdekt in loods Oud-Beijerland, zes aanhoudingen
NOSIn een loods in het Zuid-Hollandse Oud-Beijerland heeft de politie gisteravond een drugslab ontdekt. Vervolgens werden er zes personen aangehouden.
» NOS
zaterdag 30 december 2023, 11:22 uur
Zes aanhoudingen na ontdekking drugslab Oud-Beijerland
de TelegraafDe politie is vrijdagavond na een tip een loods met daarin een drugslab op de Zinkweg in Oud-Beijerland, in Zuid-Holland, binnengevallen. Daarbij zijn zes verdachten aangehouden, meldt de politie zaterdag. Het drugslab wordt ontmanteld. De loods stond vol grondstoffen en apparaten die worden gebruikt bij de productie van synthetische drugs.
» de Telegraaf



Foto's bij dit nieuwsbericht
Foto: RTV Rijnmond
Foto: NOS
Foto: de Telegraaf

Meer nieuws uit Oud-Beijerland

5 januari 15:00Boffen: Patricia kocht nét voor oud en nieuw een lot en kreeg direct Gaston aan de deur
30 december 16:10Zes aanhoudingen na vondst drugslab in loods
4 september 13:52Man aangehouden voor drugshandel aan minderjarigen
1 september 17:27Blok coke en duizenden euro’s in Oud-Beijerland, bewoner aangehouden
1 september 13:15Bejaarde dame gewond bij inbraak
9 juni 22:32Grote stroomstoring in Oud-Beijerland door kapotte kabel
RSS.