menu
zoek

Nieuws Ouddorp

Vermist meisje na redding uit water en reanimatie overleden

zondag 19 maart 2023, 12:15 uur

Zaterdagavond werd een 19-jarig Pools meisje vermist gemeld door haar vriendin nadat zij samen op het strand van Ouddorp waren geweest. Na een zoekactie werd het meisje terug gevonden in de waterlijn van het strand in Ouddorp. Reanimatie mocht helaas niet meer baten.

Een 21-jarige Italiaanse deed zaterdagavond melding van de vermissing van een meisje waarmee ze samen op het strand geweest. De meisjes waren zaterdagmiddag rond een uur of vijf naar het strand gegaan en hebben daar op het strand alcohol genuttigd. Het 21-jarige meisje werd later op de avond wakker op het strand zonder haar vriendin. Zij is naar de weg gelopen waar zij om hulp heeft geroepen. Na een zoekslag op het strand is de vriendin, een 19-jarig meisje uit Polen, gevonden. De man die haar vond, belde gelijk 112 en startte een reanimatie. Deze is door de hulpdiensten overgenomen. Het meisje is nog per helikopter naar het ziekenhuis overgebracht, maar daar helaas alsnog overleden. De politie doet onderzoek naar de aanleiding. Uit de eerste bevindingen, van onder andere de FARR arts, lijkt geen sprake van een misdrijf. Het is zeer aannemelijk dat het meisje is verdronken.


» Politie.nl


Kaart nieuws Ouddorp. Locatie nieuws: 51.79829 / 3.88885


zondag 19 maart 2023, 14:33 uur
Vermiste jonge vrouw (19) na redding uit water en reanimatie overleden
Blik op NieuwsZaterdagavond werd een 19-jarig Pools meisje vermist gemeld door haar vriendin nadat zij samen op het strand van Ouddorp waren geweest. 'Na een zoekactie werd het meisje terug gevonden in de waterlijn van het strand in Ouddorp. Reanimatie mocht helaas niet meer baten', zo meldt de politie zondag.
» Blik op Nieuws
zondag 19 maart 2023, 13:37 uur
Pools meisje (19) bij Ouddorp in zee verdronken
de TelegraafEen 19-jarig meisje uit Polen is zaterdag in het Zuid-Hollandse Ouddorp door verdrinking om het leven gekomen. Ze werd na een zoekactie langs de waterlijn aangetroffen en overleed in het ziekenhuis.
» de Telegraaf
zondag 19 maart 2023, 12:53 uur
Poolse vrouw (19) verdronken in zee bij Ouddorp
PZCEen 19-jarige vrouw uit Polen is zaterdagavond overleden nadat zij gevonden was in de waterlijn van het strand bij Ouddorp. Het slachtoffer was eerder op de avond vermist geraakt na een afspraak met een vriendin op het strand.
» PZC
zondag 19 maart 2023, 12:41 uur
Poolse vrouw (19) verdronken in Ouddorp na middag op het strand met Italiaanse vriendin
RTV RijnmondEen 19-jarige Poolse vrouw is zaterdagavond gevonden in de waterlijn van het strand van Ouddorp, nadat ze eerder die dag als vermist werd opgegeven. De vrouw is gereanimeerd en per helikopter naar het ziekenhuis gebracht. Daar is ze later overleden.
» RTV RijnmondFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: de Telegraaf
Foto: RTV Rijnmond
Foto: PZC

Meer nieuws uit Ouddorp

19 maart 14:33Vermiste jonge vrouw (19) na redding uit water en reanimatie overleden
RSS.