menu
zoek

Nieuws Oudesluis

Twee doden bij ongeluk in Oudesluis; belangrijke getuige gezocht

dinsdag 22 november 2022, 12:12 uur

Bij het verkeersongeluk in Oudesluis zijn maandagochtend een vrouw van 66 jaar en man van 18 jaar beide uit Polen om het leven gekomen. Een 57-jarige vrouw uit Polen raakte zwaargewond en een 51-jarige Poolse vrouw raakte licht gewond. Het ongeluk gebeurde maandagochtend rond 06.40 uur.

Waar: Keinsmerweg in Oudesluis

Het viertal raakte te water na een botsing met een ander voertuig op de Grote Sloot. De bestuurder van de andere auto, een 41-jarige man uit Anna Paulowna, raakte niet gewond. Een vrachtwagenchauffeur met kraan heeft met behulp van omstanders die te water gingen het voertuig uit het water getakeld. Daarna hebben hulpdiensten en burgers op de kant eerste hulp verleend. De slachtoffers zijn met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Daar zijn twee van de vier inzittenden overleden. Belangrijke Getuige De politie is nog altijd op zoek naar een belangrijke getuige. Deze man (blond haar) van rond de 40 jaar heeft de inzittende aangesproken op het voeren van verlichting (deze stond niet aan). Bij de rotonde ter hoogte van het crematorium in Schagen heeft de man het voertuig stil gezet voor de auto van de slachtoffers, is uitgestapt en naar de bestuurder toegelopen. Daarna heeft de bestuurder de verlichting aangezet is zijn beide auto’s verder gereden. De politie is op zoek naar deze specifieke getuige die rijdt in een grijze stationwagen. Deze man wordt verzocht te bellen met 0900-8844 (registratienummer: 2022244272) . 


» Politie.nl

Kaart nieuws Oudesluis. Locatie nieuws: 52.82555 / 4.77231 Keinsmerweg
Keinsmerweg in Oudesluis


dinsdag 22 november 2022, 14:45 uur
Slachtoffers van ongeluk Oudesluis komen uit Polen, bloemen op plek ongeluk
RTV N-HDe twee mensen die gisteren omkwamen bij het ongeluk in Oudesluis komen uit Polen. Het gaat om een vrouw van 66 jaar en een man van 18 jaar. Ook de andere twee inzittenden van de auto die te water raakte, komen daarvandaan. Beiden raakten gewond: een 57-jarige vrouw was zwaargewond, een 51-jarige vrouw lichtgewond.
» RTV N-H
dinsdag 22 november 2022, 12:48 uur
Slachtoffers dodelijk ongeval Oudesluis zijn Poolse man en vrouw
de TelegraafDe twee mensen die maandag om het leven kwamen door een verkeersongeval in Oudesluis (Noord-Holland) zijn een 66-jarige vrouw en een 18-jarige man uit Polen. Een 57-jarige vrouw uit Polen raakte zwaargewond en een 51-jarige Poolse vrouw liep lichte verwondingen op, meldde de politie dinsdag.
» de Telegraaf
maandag 21 november 2022, 15:33 uur
Twee doden en twee gewonden bij zwaar ongeval Oudesluis
de TelegraafBij een zwaar ongeluk tussen twee auto’s in Oudesluis zijn maandag twee doden gevallen. Ook zijn er twee personen gewond geraakt, waarvan een zwaar. Het ongeluk gebeurde in de ochtend, rond 6.40 uur. Halverwege de middag maakte de politie bekend dat de twee slachtoffers zijn overleden in het ziekenhuis.
» de Telegraaf
maandag 21 november 2022, 15:16 uur
Twee slachtoffers overleden na ongeluk Oudesluis, derde zwaargewond
RTV N-HHet ongeluk tussen Schagerbrug en Oudesluis heeft twee mensen het leven gekost. Een derde persoon ligt zwaargewond in het ziekenhuis, een vierde is lichtgewond. Het ongeluk gebeurde vanochtend vroeg op de hoek van de Keinsmerweg met de Grote Sloot.
» RTV N-HFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: RTV N-H
Foto: de Telegraaf
Foto: de Telegraaf
Foto: RTV N-H

Meer nieuws uit Oudesluis

22 november 14:45Slachtoffers van ongeluk Oudesluis komen uit Polen, bloemen op plek ongeluk
21 november 16:22Twee inzittenden overleden na ongeluk waarbij auto in het water belandde
RSS.