menu
zoek

Nieuws Oudewater

Montfoort, Oudewater - Politie sms’t drugsgebruikers in Montfoort en Oudewater

donderdag 26 oktober 2017, 10:12 uur

Tachtig inwoners van Montfoort en Oudewater ontvangen vanavond (donderdag 26 oktober) om 19.00 uur een sms-bericht van de politie. Daarin staat dat hun telefoonnummer is aangetroffen in de dealertelefoons van twee drugsdealers die recent werden aangehouden.


De ontvangers van het bericht worden verwezen naar de website van hun gemeente, waarop meer informatie is te vinden over de gevolgen van drugsgebruik voor de maatschappij in zijn algemeenheid en de volksgezondheid in het bijzonder. De actie is en samenwerking van de politie en de gemeenten Montfoort en Oudewater. Meer hierover is te lezen in het persbericht op de website van de gemeente Montfoort of de site van de gemeente Oudewater.

Drugs in Oudewater

» Politie.nl
Kaart nieuws Oudewater. Locatie nieuws: 52.03621 / 4.95186


donderdag 26 oktober 2017, 16:15 uur
Politie stuurt sms-bom aan drugsklanten
Hart van NederlandEen opmerkelijke actie van de politie in Utrecht. Die gaat tachtig vermeende klanten van twee opgepakte drugsdealers per sms waarschuwen voor de gevolgen van drugsgebruik. De inwoners van Montfoort en Oudewater ontvangen donderdagavond een berichtje waarin de politie meldt dat hun nummer in de contactlijst van de ‘werktelefoon’ van een dealer staat.
» Hart van Nederland
donderdag 26 oktober 2017, 11:44 uur
Politie waarschuwt klanten drugsdealer per sms
de TelegraafDe politie in Utrecht gaat tachtig vermeende klanten van twee opgepakte drugsdealers per sms waarschuwen voor de gevolgen van drugsgebruik. De inwoners van Montfoort en Oudewater ontvangen donderdagavond een berichtje waarin de politie meldt dat hun nummer in de contactlijst van de ’werktelefoon’ van een dealer staat. Vervolgens wordt verwezen naar een website van de gemeente over de risico’s van drugsgebruik.
» de TelegraafFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Hart van Nederland

Meer nieuws uit Oudewater

3 oktober 15:5434-jarige man uit Oudewater omgekomen bij healingsessie in Zeeland
13 juli 18:31Wimbledon: Diede de Groot in enkel- en dubbelfinale
10 juni 14:45Oudewater rouwt om overleden Lars (3): "onbevattelijk verdriet"
16 mei 20:54Steden ondertekenen opnieuw Eerste Vrije Statenvergadering
26 oktober 16:15Politie stuurt sms-bom aan drugsklanten
24 juli 16:55Wimbledon-winnares Diede de Groot gehuldigd in Oudewater
1 juni 18:16Vrachtwagen botst op lijnbus
RSS.