menu
zoek

Nieuws Poeldijk

Tieners schieten met boot te hulp bij grote brand: 'Blij dat wij wél positief konden bijdragen'

zondag 4 februari 2024, 06:00 uur

Terwijl sommige mensen het in hun hoofd halen om de brandweer te bekogelen tijdens het blussen van de grote brand in Poeldijk, zijn het drie tieners die de brandweer juist te hulp schieten. De 17-jarige Robbie Schornagel haalde snel met zijn vrienden een boot en hielp de brandweer het water over om aan de achterkant van het brandende pand te kunnen komen. 'We zijn blij dat we hebben kunnen helpen.'

Waar: Jupiter in Poeldijk

» Omroep West

Kaart nieuws Poeldijk. Locatie nieuws: 52.01991 / 4.20825 Jupiter
Jupiter in Poeldijk


zaterdag 3 februari 2024, 09:00 uur
Roetdeeltjes in omgeving na grote brand, sportwedstrijden afgelast
Omroep WestDoor de zeer grote brand die vrijdagavond heeft gewoed in een bedrijfspand in Poeldijk, zijn alle buitenactiviteiten op een sportpark aan de andere kant van het dorp zaterdag afgelast. Dat meldt de gemeente. Door de brand liggen in de wijde omgeving roetdeeltjes, ook op de sportvelden.
» Omroep West
zaterdag 3 februari 2024, 07:01 uur
Grote brand in bedrijfspand in het Westland onder controle
de TelegraafDe grote brand die vrijdagavond uitbrak bij een loods in Poeldijk in het Westland is onder controle. Dat meldde de brandweer even na 02.00 uur in de nacht van vrijdag op zaterdag op X. Volgens de brandweer zal het nablussen nog enkele uren duren. Ook worden nog sloopwerkzaamheden uitgevoerd om de brand helemaal te doven.
» de Telegraaf
zaterdag 3 februari 2024, 06:51 uur
Grote brand in Poeldijk onder controle, brandweer belaagd en bekogeld
NU.nlDe grote brand die vrijdag uitbrak in Poeldijk in het Westland is onder controle. Bij het blussen werden brandweerlieden door omstanders belaagd, bekogeld en belemmerd in hun werk.
» NU.nl
zaterdag 3 februari 2024, 01:33 uur
Brandweer belaagd bij grote brand Poeldijk, hele dorp ligt vol roetdeeltjes
NOSDe brandweer is gisteravond bekogeld en belaagd tijdens bluswerkzaamheden in Poeldijk, meldt de politie. Uiteindelijk kwam de ME eraan te pas om 'grote groepen mensen' terug te dringen. Vooralsnog is niemand opgepakt.
» NOS
zaterdag 3 februari 2024, 00:30 uur
Grote uitslaande brand Poeldijk onder controle, ME ingezet: brandweer bekogeld door omstanders
de StentorBij een botenloods in Poeldijk - een dorp in het Westland - is vrijdagavond een grote, uitslaande brand uitgebroken. Er werd zelfs een NL-Alert verstuurd vanwege de flinke rookontwikkeling in de wijde omgeving. Een deel van het pand is ingestort en de brand is ook overgeslagen naar naastgelegen panden, waaronder een bouwmaterialenopslag.
» de Stentor
zaterdag 3 februari 2024, 00:30 uur
Grote uitslaande brand Poeldijk onder controle, ME ingezet: brandweer bekogeld door omstanders
PZCBij een botenloods in Poeldijk - een dorp in het Westland - is vrijdagavond een grote, uitslaande brand uitgebroken. Er werd zelfs een NL-Alert verstuurd vanwege de flinke rookontwikkeling in de wijde omgeving. Een deel van het pand is ingestort en de brand is ook overgeslagen naar naastgelegen panden, waaronder een bouwmaterialenopslag.
» PZC
vrijdag 2 februari 2024, 23:10 uur
Grote brand bij bedrijf Poeldijk, ME ingezet om toeschouwers weg te krijgen
NU.nlIn Poeldijk in het Westland is vrijdagavond een grote brand uitgebroken in een bedrijfspand. De politie heeft de ME ingezet omdat toeschouwers de bluswerkzaamheden hinderden. Dat bevestigt de politie aan NU.nl na berichten in regionale media.
» NU.nl
vrijdag 2 februari 2024, 22:38 uur
Grote brand in bedrijfspand in het Westland: brandweer belaagd, ME ter plaatse
de TelegraafIn Poeldijk in het Westland is vrijdagavond een grote brand uitgebroken bij een loods van een botenbedrijf aan de Jupiter. De brand is daarna overgeslagen naar een bouwmaterialenhandel, meldt de brandweer. Er komt veel rook vrij die ook over Den Haag trekt. Vanwege de rookontwikkeling is een NL-Alert verstuurd.
» de Telegraaf
vrijdag 2 februari 2024, 22:37 uur
Brandweer belaagd en bekogeld bij zeer grote brand, ME grijpt in
Omroep WestDe Mobiele Eenheid heeft vrijdagavond op moeten treden tegen omstanders die op de zeer grote brand in Poeldijk waren afgekomen. 'Brandweerlieden werden belaagd, bekogeld en belemmerd in hun werk', zegt een politiewoordvoerster.
» Omroep West
vrijdag 2 februari 2024, 22:25 uur
ME ingezet bij grote uitslaande brand in Poeldijk: omstanders bekogelen brandweer tijdens blussen
de StentorEr is vrijdagavond een NL-Alert verstuurd in Poeldijk en omstreken vanwege een grote uitslaande brand bij een botenloods. De brand is overgeslagen naar enkele naastgelegen panden, waaronder een bedrijf met bouwmaterialen. Het is nog niet bekend of er gewonden zijn gevallen.
» de Stentor
vrijdag 2 februari 2024, 22:25 uur
Grote brand in Zuid-Holland onder controle, ME ingezet: brandweer bekogeld door omstanders
BN DeStemBij een botenloods in Poeldijk - een dorp in het Westland - is vrijdagavond een grote, uitslaande brand uitgebroken. Er werd zelfs een NL-Alert verstuurd vanwege de flinke rookontwikkeling in de wijde omgeving. Een deel van het pand is ingestort en de brand is ook overgeslagen naar naastgelegen panden, waaronder een bouwmaterialenopslag.
» BN DeStem
vrijdag 2 februari 2024, 21:27 uur
Enorme vlammenzee bij brand in bedrijfspand, loods ingestort
Omroep WestIn een bedrijfspand in Poeldijk is een grote brand uitgebroken. Vlammen sloegen uit het gebouw waarin onder andere boten liggen opgeslagen. Rond middernacht stortte een deel van het gebouw in.
» Omroep West
vrijdag 2 februari 2024, 20:55 uur
Zeer grote brand in bedrijfspand
HardnieuwsPOELDIJK - Vrijdagavond 2 februari rond 20.55 uur was een zeer grote uitslaande brand ontstaan in een bedrijfspand aan de Jupiter in Poeldijk.
» Hardnieuws



Foto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Hardnieuws
Foto: Omroep West
Foto: Omroep West
Foto: de Telegraaf
Foto: NU.nl
Foto: NOS
Foto: NU.nl
Foto: Omroep West
Foto: Omroep West
Foto: BN DeStem

Meer nieuws uit Poeldijk

4 februari 06:00Tieners schieten met boot te hulp bij grote brand: 'Blij dat wij wél positief konden bijdragen'
15 maart 14:00Getuigen gezocht na dodelijk ongeval
6 maart 15:05Vrouw gewond na ’duw van balkon’ in Poeldijk
2 december 18:38Twee mannen opgepakt na vondst 4000 kilo illegaal vuurwerk
17 mei 10:49Ramkraak juwelier, politie zoekt getuigen
RSS.