menu
zoek

Restaurants Baambrugge

1
De Punt
NederlandsPrima ! Meerdere malen heel goed gegeten en gedronken in een hele goeie sfeer. Top vlees en aparte gerechten die je in zo'n zaak misschien niet direct zou verwachten. In de keuken hebben ze er gewoon zin in. Dat gaat dan wel vanzelf als het er vaak best druk en heel gezellig is. Goeie wijnen, veel soorten bier, pracht terras en een uitzicht.... Test het zelf maar uit ! Wij zijn enthousiast, dat is duidelijk.
23-07-2014 -
Eet.nu: 7,9
https://www.caferestaurantdepunt.nl/ | Rijksstraatweg 12-14, Baambrugge | 02942912922
Pino Pizza's
PizzaIk heb hier van de week besteld. En de pizza's waren echt top! Binnen een half uur had ik ze al thuis en de prijs viel mij ook mee! Ik heb veel pizza's gegeten en dit zijn zonder twijfel 1 van de lekkerste. De shoarma is overigens ook erg lekker! Een aanrader dus. Mvg Jesse Vermeij.
06-06-2011 -
Eet.nu
Zuwe 1a, Baambrugge | 0294295297

3
Lindenhoff Horeca
NederlandsLindenhoof is een marche waar je op donderdag vrijdag en zaterdag als particulier kunt inkopen. Geen restaurant dus. Wij gaan er regelmatig inkopen doen, de mooiste kazen, groentes en kruiden. Scharrelvlees van superieure kwaliteit. Echt een aanrader om daar je inkopen voor het weekend te doen. Regelmatig activiteiten, gezellig om te winkelen. Het is een boerderij aan de kant van de we, wel even opletten dus zodat je er niet voorbij rijdt. Ook leuk met kinderen, zij kunnen een kijkje in de stallen nemen. Is wel wat duurder dan bij de slager, maar je proeft de kwaliteit.
21-06-2009 -
Eet.nu
https://www.lindenhoff.nl/ | Rijksstraatweg 21, Baambrugge | 0294291409Meer restaurants in de omgeving van Baambrugge