menu
zoek

Restaurants Tubbergen

1
Shalom
ItaliaansNa een uitstapje met familie, zijn we bij Shalom wezen eten. Mijn moeder had een pizza met tonijn gambas & uien, mijn zus en ik kozen voor de Shashlick schotel. Mijn broertje koos voor een broodje doner waarbij turksbrood zat, heerlijk! Hartstikke lekker, we hebben genoten kan ik je vertellen !Hier komen wij zeker terug. Verder was de kwaliteit prijsverhouding prima, nette tent en goed geholpen door de vriendelijke bediening.
22-11-2011 -
Eet.nu: 7,7
http://www.shalomtubbergen.nl/ | Molenstraat 3, Tubbergen | 0546623368
2
Toscana
ItaliaansTot nu toe pas een recensie voor deze eetgelegenheid. Dat ga ik verdubbelen... Gisteren toevallig hier verzeild geraakt. Een sober ingerichte pizzeria, maar met sfeer. Prettige en attente bediening, open keuken. Je kunt er rustig en op je gemak zitten. Italiaanse radiomuziek op de achtergrond, leuk, dat vind ik erbij horen. De smaak van de pizza's en calzones is uitstekend. Helaas kon ik er geen fles rode wijn bij bestellen, maar uiteraard wel glazen rode wijn. Een extra karaf met kraanwater was geen enkel probleem. Vriendelijke prijsstelling. Kortom: aanrader!
07-03-2015 -
Eet.nu
http://www.toscana-tubbergen.nl/ | Waldeckstraat 15, Tubbergen | 0546624550Meer restaurants in de omgeving van Tubbergen