menu
zoek

Restaurants Ursem

1
De Gouden Karper
InternationaalDe Bavetta en de steak kippenlever smaakten fantastisch! Mals, sappig en goed op smaak. De groente onder de steak kan wat ons betreft apart, of liever nog vervangen worden door een lekkere warme groente. De rode wijnen waren heerlijk van smaak: vol, goede temperatuur. Het nagerecht was smullen. We zoeken een reden om snel weer terug te komen!
12-03-2020 -
Eet.nu: 7,0
http://www.degoudenkarper.nl | Huigendijk 3, Ursem | 0725021282
2
De Snackbar JEM
SnackbarsNa diverse bezoeken aan de snackbar voor wat fastfood, nu de eerste keer chinees gegeten. Erg lekker en zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar. Hiervoor namen we het altijd mee uit Purmerend. Maar nu zeker een goede vervanger gevonden bij Jem.????
08-07-2018 -
Eet.nu: 9,1
Drechterlandsedijk 4, Ursem | 0725021216

3
Dolomiti
PizzaWij zijn met ons gezinnetje in het nieuwe restaurant geweest. Het was werkelijk waar heerlijk eten! Wij zijn ook al een aantal keer in Ursem geweest maar je kan wel merken dat ze het nu meer onder controle hebben, de eigenaars hadden maar 1 persoon bediening, een zeer klantvriendelijke jongen. De eigenaars waren ook zeer klantvriendelijk en de kinderen mochten zelfs hun eigen pizza beleggen terwijl het best wel druk was. Ik kom zeker vaker bij dit restaurant en het is een aanrader om hier heen te gaan. Je kan er trouwens niet alleen eten, je kan je eten afhalen, laten bezorgen voor een euro en je kan er een heel lekker maandmenu halen wat wij zelf ook al een keer hebben geprobeerd, zeker de moeite waard, Groetjes Familie de Vries.
13-01-2010 -
Eet.nu: 7,7
http://pizza-station.nl/ | De leet 28, Ursem | 0725022248Meer restaurants in de omgeving van Ursem