menu
zoek

Restaurants Zonnemaire

1In de Gele Hoed
NederlandsEen hele gezellige avond doorgebracht in de gele hoed. Goede gezellige gastvrouw met verstand van wijn , dat is al het halve werk. Gamba's in een lekker krokant jasje , heerlijke verse tong , op verschillende wijze gebakken aardappeltjes en ook nog goede koffie na. Een aanrader dus.
25-04-2012 -
Eet.nu: 8,3
http://www.indegelehoed.nl | Dijk van Bommenede 40, Zonnemaire | 0111-402055
2d'Ouwe Smisse
NederlandsWat een verrassing en zo dicht bij huis. Geen grote kaart, maar wel een weekmenu van culinaire klasse voor slechts € 27,95 (4 gangen). Heerlijke biologische streekproducten en geweldig opgemaakt. Het vlees wordt gegaard op een houtvuur in de gelagkamer. Fantastische wijnen en een geweldige whiskykaart. Je wordt ontvangen door zeer vriendelijk personeel in een geweldige ambiance; ook is er een mooi terras (uitgeroepen tot mooiste van Schouwen-Duiveland). Als je, net als wij, in de buurt woont, een zaak om je stamrestaurant van te maken.
27-08-2014 -
Eet.nu: 7,8
http://www.deouwesmisse.nl | Breedveld 3, Zonnemaire | 0111402932

3Op d'n Diek
West europeanHeel hartelijk ontvangst bij binnenkomst, erg vriendelijke eigenaresse, je voelt je welkom! Voorgerechten: broodplankje en carpaccio waren goed... Hoofdgerechten: tournedos, was goed van smaak en zacht maar nog ietwat koud van binnen. Spareribs waren goed van smaak, persoonlijk houd ik meer van kruiden en gegrild dus geen gemarineerd. Deze waren flink gemarineerd. Voor de prijs was het te weinig. Vlees was mals. Nagerecht: coupe choco, choco ijs met witte choco saus heerlijk, coupe sorbet; heerlijk sorbetijs in verschillende smaken. Al met al goed gegeten en pluim voor de bediening!!
02-07-2016 -
Eet.nu: 8,4
http://www.opdndiek.nl | Dijk van Bommenede 40, Zonnemaire | 0111402055Meer restaurants in de omgeving van Zonnemaire