menu
zoek

Nieuws Rijpwetering

Twee mannen aangehouden op A15 na woningoverval Rijpwetering

maandag 19 december 2022, 14:09 uur

Op de Pastoor van der Plaatstraat heeft op maandagochtend 19 december een woningoverval plaatsgevonden waarbij een voertuig werd weggenomen. Enige tijd later kon de politie twee verdachten met het gestolen voertuig, aanhouden op de A15 ter hoogte van de Crezeepolderweg in Hendrik-Ido-Ambacht.

Waar: Pastoor van der Plaatstraat in Rijpwetering

Omstreeks 10.30 uur drongen twee nog onbekende mannen de woning binnen. Ze bedreigden de bewoner en mishandelden hem. Vervolgens vluchtten zij in zijn voertuig. Na een achtervolging konden zij dankzij een ANPR-hit, in het gestolen voertuig worden aangehouden op de A15 bij Hendrik-Ido-Ambacht. Het slachtoffer raakte bij de overval gewond en is naar het ziekenhuis vervoerd. Getuigen gezocht De recherche doet onderzoek naar de toedracht en komt graag in contact met getuigen die meer weten. Hebt u informatie of hebt u iets verdachts gezien in de omgeving van de Pastoor van der Plaatstraat in Rijpwetering? Bel dan 0800-6070 of anoniem met M. 0800-7000. Ook kunt u het onderstaande tipformulier invullen. 


» Politie.nl


Kaart nieuws Rijpwetering. Locatie nieuws: 52.18965 / 4.58528 Pastoor van der Plaatstraat
Pastoor van der Plaatstraat in Rijpwetering


maandag 19 december 2022, 12:24 uur
VIDEO: Politie trekt verdachten van overval Rijpwetering uit auto
Omroep WestBij een woningoverval in Rijpwetering is een bewoner maandagochtend gewond geraakt. Twee verdachten drongen rond 10.30 uur het huis binnen en bedreigden de bewoner. Daarna namen zij een auto mee, die later op de A15 bij Hendrik-Ido-Ambacht werd gesignaleerd. Na een korte achtervolging zijn twee verdachten opgepakt.
» Omroep WestFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Omroep West

Meer nieuws uit Rijpwetering

19 december 14:09Twee mannen aangehouden op A15 na woningoverval Rijpwetering
RSS.


Advertentie: Wat is vandaag de stroomprijs per uur?