menu
zoek

Nieuws Rijsenhout

Drugslab aangetroffen in Rijsenhout

zaterdag 17 februari 2024, 15:35 uur

In een pand aan de Aalsmeerderweg in Rijsenhout is zaterdagochtend een drugslab aangetroffen. Politie en brandweer gingen naar het pand na een melding van een brandgerucht.

Waar: Aalsmeerderweg in Rijsenhout

Drie personen in het pand zijn door de politie naar buiten gepraat en aangehouden. Daarna heeft een arrestatieteam (DSI) het pand gecontroleerd. Vervolgens is het pand overgedragen aan de Landelijke Faciliteit Ontmantelen (LFO). In het pand werd een grote hoeveelheid vaten aangetroffen. LFO zal de inhoud onderzoeken en daarna zorgdragen voor de ontmanteling. Door het politieonderzoek was de omgeving enige tijd afgesloten, waaronder de milieustraat Rijsenhout. Nadat de afzetting beperkt werd tot het perceel, is ook de milieustraat en de Aalsmeerderweg weer opengegaan. Om wat voor soort drugslab het gaat, zal nog onderzocht worden. De drie aangehouden mannen zitten vast op het politiebureau voor verhoor en onderzoek. Hun identiteit is nog niet officieel vastgesteld. 2024035298


» Politie.nl

Kaart nieuws Rijsenhout. Locatie nieuws: 52.24297 / 4.68210 Aalsmeerderweg
Aalsmeerderweg in Rijsenhout


zondag 18 februari 2024, 16:12 uur
Drietal nog vast na vondst drugslab Rijsenhout op plek legale wietkwekerij
NU.nlDe drie verdachten die zaterdag werden opgepakt bij de ontdekking van een drugslab aan de Aalsmeerderweg in Rijsenhout zitten zondagmiddag nog vast. Het gaat om een 34-jarige man uit Den Haag en twee personen zonder vaste woon- of verblijfplaats.
» NU.nl
zaterdag 17 februari 2024, 19:00 uur
Buurt niet verbaasd over drugslab in loods: "Vaak dure auto's, maar gebeurde niet veel"
RTV N-HDe vondst van een drugslab in Rijsenhout en de aanhouding van drie mannen maakt de tongen in het dorp los. "Eerst zag ik één politieauto voorbij komen", vertelt buurtbewoner Johan Daalman, "toen twee, drie, vier, vijf, zes, zeven, acht. Dan weet je dat er echt iets aan de hand is." 
» RTV N-H
zaterdag 17 februari 2024, 17:33 uur
Drugslab aangetroffen in loods in Rijsenhout
Blik op NieuwsZaterdagochtend is in een pand aan de Aalsmeerderweg in Rijsenhout een drugslab aangetroffen. 'Politie en brandweer gingen naar het pand na een melding van een brandgerucht', zo meldt de politie zaterdag.
» Blik op Nieuws
zaterdag 17 februari 2024, 16:41 uur
Drugslab Rijsenhout op plek toekomstige legale wietkwekerij
de TelegraafDe politie heeft zaterdagochtend in een pand aan de Aalsmeerderweg in Rijsenhout een drugslab gevonden. Het is op de plek waar een legale wietkwekerij staat gepland, zegt een woordvoerster van de gemeente Haarlemmermeer.
» de Telegraaf
zaterdag 17 februari 2024, 16:16 uur
Haarlemmermeer: groot drugslab ontdekt
CrimesiteVlak bij Schiphol is zaterdag door de politie een drugslab ontdekt. Dat gebeurde aan de Aalsmeerderweg in Rijsenhout. Politie en brandweer gingen naar het pand toe na een melding over brand.
» Crimesite
zaterdag 17 februari 2024, 14:21 uur
Drugslab aangetroffen op terrein in Rijsenhout waar legale wietkwekerij komt
NU.nlDe politie heeft zaterdag een drugslab aangetroffen in het Noord-Hollandse Rijsenhout. Op hetzelfde terrein moet binnenkort een legale wietkwekerij komen. Drie personen die in het pand aanwezig waren, zijn aangehouden.
» NU.nl
zaterdag 17 februari 2024, 11:42 uur
Drugslab gevonden op terrein bestemd voor legale wietkwekerij Rijsenhout
RTV N-HAan de Aalsmeerderweg in Rijsenhout is vanmorgen een drugslab ontdekt. De politie is in groten getale aanwezig en doet onderzoek naar de vondst. Het gaat om hetzelfde terrein waarop binnenkort een legale wietkwekerij zou worden ingericht. 
» RTV N-H



Foto's bij dit nieuwsbericht
Foto: NU.nl
Foto: RTV N-H
Foto: de Telegraaf
Foto: NU.nl
Foto: RTV N-H

Meer nieuws uit Rijsenhout

18 februari 16:12Drietal nog vast na vondst drugslab Rijsenhout op plek legale wietkwekerij
6 juni 14:24Wapenonderzoek leidt naar bekende crimineel Sjaak B.
23 december 09:21Noodkreet omwonenden om Tweede Kaagbaan
23 december 09:00Vijf auto's verwoest door brand in Rijsenhout, politie sluit brandstichting niet uit
RSS.