menu
zoek

Nieuws Schipluiden

Schoten gelost op parkeerplaats; twee aanhoudingen

donderdag 27 januari 2022, 15:02 uur

Vanuit een auto zijn woensdagavond 26 januari op de Kasteellaan meerdere schoten gelost. Hierbij raakte niemand gewond. Later op de avond hield de politie twee Hagenaars aan als verdachten.

Waar: Kasteellaan in Schipluiden

Op de parkeerplaats van de Kasteellaan bevond zich rond 20.45 uur een groep jongeren toen opeens een auto kwam aanrijden met daarin twee personen. De inzittenden spraken de jongeren aan en schoten opeens met een vuurwapen meerdere keren in de lucht en in de bosjes. Hierbij raakte niemand gewond. De verdachten reden vervolgens weg, maar snel aanwezige agenten hielden niet veel later de twee verdachten op de Keenenburgweg in hun auto aan. In de auto, die in beslag is genomen, troffen agenten een vuurwapen aan. Uit onderzoek moet nog blijken of het om een echt of gelijkend vuurwapen gaat. Later op de avond zijn de woningen van de twee Hagenaars (23 en 20 jaar oud) doorzocht. In de woningen troffen agenten een luchtdrukpistool, munitie en verdovende middelen aan. De verdachten zitten op dit moment vast. De recherche onderzoekt het schietincident. Getuigen gezocht De politie komt graag in contact met mensen die iets gezien of gehoord hebben van het schietincident op de parkeerplaats van de Kasteellaan. Heeft u meer informatie of beschikt u over videobeelden? Neem dan contact met ons op.


» Politie.nl

Kaart nieuws Schipluiden. Locatie nieuws: 51.97684 / 4.31878 Kasteellaan
Kasteellaan in Schipluiden


donderdag 27 januari 2022, 17:31 uur
Aanhoudingen na schieten op parkeerterrein
Blik op NieuwsVanuit een auto zijn woensdagavond op de Kasteellaan in Schipluiden meerdere schoten gelost. Hierbij raakte niemand gewond. Later op de avond hield de politie twee Hagenaars aan als verdachten.
» Blik op NieuwsMeer nieuws uit Schipluiden

30 oktober 10:40Ritje in Tesla met kenteken ‘Waterbed’ eindigt op bodem van kanaal
27 januari 17:31Aanhoudingen na schieten op parkeerterrein
5 april 11:42Brand in twee schuren
RSS.