menu
zoek

Nieuws Siebengewald

Poging plofkraak geldautomaat

dinsdag 20 juli 2021, 09:40 uur

Vannacht is geprobeerd een geldautomaat aan de Gochsedijk tot ontploffing te brengen.

Waar: Gochsedijk in Siebengewald

Omstreeks 01.57uur krijgt de politie de melding dat er meerdere personen te zien zijn op de Gochsedijk die zich verdacht ophouden bij de geldautomaat. De politiehelikopter wordt  ingezet. Ook de Duitse politie wordt in kennis gesteld en samen met de Duitse politie wordt in het gebied gezocht. Bij de zoekactie worden speurhonden ingezet. Door de speurhonden wordt explosief materiaal aangetroffen. De omgeving wordt afgezet en de Explosieve Opruimingsdienst Defensie komt ter plaatse voor onderzoek. Om 03.20 uur wordt er in de omgeving een 44-jarige verdachte aangehouden. Vanwege de veiligheid worden brandweer en ambulance ingezet. De forensische opsporing van de politie doet op dit moment onderzoek. Er is geen gevaar meer voor de omgeving.
» Politie.nl


Kaart nieuws Siebengewald. Locatie nieuws: 51.64497 / 6.10026 Gochsedijk


dinsdag 20 juli 2021, 14:37 uur
Poging plofkraak geldautomaat in Siebengewald
Blik op NieuwsIn de nacht van maandag op dinsdag is er in het Limburgse Siebengewald geprobeerd een geldautomaat aan de Gochsedijk tot ontploffing te brengen. Dit meldt de politie dinsdag.
» Blik op Nieuws
dinsdag 20 juli 2021, 10:44 uur
Grote zoekactie na nachtelijke poging tot plofkraak in Siebengewald, verdachte (44) aangehouden
de GelderlanderSIEBENGEWALD - Aan de Gochsedijk in Siebengewald is maandagnacht geprobeerd een geldautomaat open te breken door middel van een zogeheten plofkraak. Nederlandse en Duitse politie hielden een grootscheepse zoekactie waarbij een 44-jarige verdachte werd aangehouden.
» de Gelderlander
dinsdag 20 juli 2021, 08:47 uur
Poging tot plofkraak op geldautomaat
HardnieuwsSIEBENGEWALD - Dinsdagmorgen 20 juli rond 2.00 uur heeft mogelijk een poging tot plofkraak plaatsgevonden op een geldautomaat aan de Gochsedijk in Siebengewald.
» Hardnieuws
dinsdag 20 juli 2021, 08:37 uur
Plofkraak op pinautomaat mislukt: verdachte (44) opgepakt
1LimburgEen geldautomaat in Siebengewald is in de nacht van maandag op dinsdag mogelijk het doelwit geweest van een plofkraak. Na een zoekactie met een politiehelikopter en speurhonden werd een verdachte opgepakt
» 1LimburgFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Hardnieuws
Foto: 1Limburg
Foto: de Gelderlander

Meer nieuws uit Siebengewald

20 juli 14:37Poging plofkraak geldautomaat in Siebengewald
30 april 17:41Auto tegen boom in Siebengewald: moeder en kind gewond
RSS.