menu
zoek

Nieuws Spanbroek

Facebook delen

Getuigenoproep woningoverval

zondag 12 februari 2017, 10:04 uur

Zaterdagavond vond er een overval plaats op een woning aan de Fazant. De bewoners deden rond 22.25 uur de voordeur open nadat er was aangebeld. Twee mannen drongen de woning binnen. Een derde man bleef buiten staan.


Waar: Fazant in Spanbroek

De overvallers gaven aan dat ze geld en de auto wilden en bedreigden de bewoners met een vuurwapen. Er ontstond een worsteling tussen de overvallers en de bewoners, waarbij de bewoonster een hoofdwond opliep. De drie mannen gingen er uiteindelijk zonder buit vandoor en renden weg in de richting van de Lijster. De drie overvallers hadden een licht getint uiterlijk en waren donker gekleed. Eén van hen had een baard en snor en was rond de 30 jaar oud. De man die buiten stond droeg een jas met een capuchon met bont. Het kan zijn dat één van de overvallers letsel heeft opgelopen tijdens de worsteling. Wellicht is dit opgevallen. Verder is de politie op zoek naar getuigen die zaterdagavond iets op of in de omgeving van de Fazant of Lijster gezien hebben dat met deze overval te maken kan hebben. Getuigen kunnen contact opnemen met de recherche in Hoorn op telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief). Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. 2017030370

Getuigenoproep in Spanbroek
Overval in Spanbroek

» Politie.nl
Kaart nieuws Spanbroek. Locatie nieuws: 52.70320 / 4.95255 Fazant


zondag 12 februari 2017, 10:34 uur
Gewonde bij gewapende woningoverval Spanbroek
Noordhollands DagbladSPANBROEK - Drie mannen hebben zaterdagavond een mislukte overval gepleegd op een woning aan de Fazant in Spanbroek. Bij de worsteling die tussen de bewoners en de overvallers ontstond, liep de bewoonster een hoofdwond op. De daders gingen er uiteindelijk zonder buit vandoor.
» Noordhollands DagbladFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Politie.nl

Meer nieuws uit Spanbroek

13 februari 22:09Moedig! Liesbeth en Hans jagen gewapende overvallers uit huis
12 februari 10:34Gewonde bij gewapende woningoverval Spanbroek
RSS.