menu
zoek

Nieuws Spanbroek

Man onder dwang meegenomen in Spanbroek

zaterdag 27 mei 2023, 14:18 uur

De politie is druk bezig met het onderzoek naar de man die vrijdagmiddag rond 14.20 uur onder dwang werd meegenomen in Spanbroek. Op dit moment weet de politie nog niet wie of waar de man nu is.

Waar: Herenweg in Spanbroek

Dit ondanks de vele tips en het publiek dat goed met de politie meedenkt, waarvoor dank. Het slachtoffer werd onder dwang meegenomen in een auto vanaf de Herenweg in Spanbroek. De politie maakt zich ernstige zorgen om de gezondheid van de man. In de nacht van vrijdag op zaterdag zijn in Heerhugowaard twee mannen aangehouden voor mogelijke betrokkenheid. Wat hun rol precies is bij het incident zal nader worden onderzocht. De aanhouding van het tweetal heeft in ieder geval niet geleid tot de identiteit en / of verblijfplaats van de man. Het tweetal zit in beperkingen. Geef informatie door Alle informatie kan de politie op dit moment helpen. Alle informatie is welkom via 0900-8844 en bel bij spoed direct 112. Anoniem informatie doorgeven kan ook via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000. Lees meer informatie... 


» Politie.nl

Kaart nieuws Spanbroek. Locatie nieuws: 52.70071 / 4.94669 Herenweg
Herenweg in Spanbroek


maandag 29 mei 2023, 15:25 uur
In Spanbroek ontvoerde man aangetroffen in Beverwijk
CrimesiteDe man die vrijdag werd ontvoerd in het Noord-Hollandse dorp Spanbroek is maandagmiddag na diverse meldingen van getuigen aangetroffen in Beverwijk. De politie zegt dat hij eerst medisch onderzocht wordt en daarna verhoord. Verward Volgens getuigen maakte de man in Beverwijk een ‘verwarde indruk’ maar is hij ongedeerd.
» Crimesite
maandag 29 mei 2023, 14:36 uur
Verdwenen man Spanbroek zegt in verhoor ontvoerd te zijn
RTV N-HDe man die afgelopen vrijdag in Spanbroek mee werd genomen, is inderdaad ontvoerd geweest. Dat zegt hij in het politieverhoor. Tegen NH meldt een woordvoerder van de politie dat de man onder dwang mee werd genomen.
» RTV N-H
maandag 29 mei 2023, 14:02 uur
Verdwenen man Spanbroek gevonden in Beverwijk: ‘Enigszins verward'
RTV N-HDe man die afgelopen vrijdag vermoedelijk werd ontvoerd in Spanbroek is vanmiddag na tips aangetroffen in Beverwijk, zo'n 40 kilometer van het Spanbroekse centrum vandaan. De politie laat weten dat ze met hem in verhoor gaan, nadat hij medisch is onderzocht. 
» RTV N-H
maandag 29 mei 2023, 13:37 uur
In Spanbroek ontvoerde man na drie dagen aangetroffen in Beverwijk
NU.nlDe man die vrijdagmiddag in het Noord-Hollandse Spanbroek door twee mannen is ontvoerd, is maandag gevonden. Hij is na diverse meldingen aangetroffen in Beverwijk.
» NU.nl
maandag 29 mei 2023, 13:00 uur
Wie en waar is de man die in Spanbroek is ontvoerd?
NU.nlOver de man die vrijdag in het Noord-Hollandse Spanbroek onder dwang is meegenomen in een auto, is nog maar weinig bekend. De politie hoorde maandagochtend dat de man mogelijk rondloopt bij station Beverwijk, maar heeft hem nog niet gevonden. Wat weten we op dit moment wel over deze zaak?
» NU.nl
maandag 29 mei 2023, 12:23 uur
Wat weten we tot nu toe over de mysterieuze ontvoering in Spanbroek?
NU.nlOver de man die vrijdagmiddag in het Noord-Hollandse Spanbroek onder dwang is meegenomen in een auto, is nog heel weinig bekend. De politie heeft maandag meldingen binnengekregen dat de man mogelijk rondloopt bij station Beverwijk, maar hij is nog niet gevonden. Wat weten we op dit moment wel over deze zaak?
» NU.nl
maandag 29 mei 2023, 12:20 uur
Man onder dwang meegenomen in Spanbroek
Blik op NieuwsDe politie is druk bezig met het onderzoek naar de man die vrijdagmiddag rond 14.20 uur onder dwang werd meegenomen in Spanbroek. Op dit moment weet de politie nog niet wie of waar de man nu is. Dit ondanks de vele tips en het publiek dat goed met de politie meedenkt.
» Blik op Nieuws
maandag 29 mei 2023, 08:23 uur
Mogelijk in Spanbroek ontvoerde man liep op sokken, politie deelt nieuwe foto
NU.nlDe man die vrijdag mogelijk is ontvoerd in het Noord-Hollandse Spanbroek wordt nog altijd vermist. De politie heeft zondag een nieuwe foto van hem gepubliceerd.
» NU.nl
maandag 29 mei 2023, 08:04 uur
Mogelijk ontvoerde man Spanbroek liep op sokken, politie deelt nieuwe foto
NU.nlDe politie zoekt nog altijd naar de man die vrijdagmiddag mogelijk is ontvoerd in het Noord-Hollandse Spanbroek en heeft zondag een nieuwe foto van hem gepubliceerd. De man stond een klein uur voor de vermoedelijke ontvoering op zijn sokken bij het winkelcentrum en de bushalte aan de Herenweg in Spanbroek, blijkt uit politieonderzoek.
» NU.nl
zondag 28 mei 2023, 21:10 uur
Politie deelt nieuwe foto in onderzoek ontvoering Spanbroek
RTV N-HDe politie is nog druk bezig met het onderzoek naar de man die vrijdagmiddag onder dwang werd meegenomen in Spanbroek. Het is nog onduidelijk waar de man nu is. De politie deelt nu een nieuwe foto van de man eerder in de bus. 
» RTV N-H
zondag 28 mei 2023, 19:35 uur
Politie publiceert nieuwe foto van ontvoerde man in Spanbroek
CrimesiteDe politie heeft zondagavond een nieuwe foto vrijgegeven van de vermiste man die vrijdagmiddag rond 14.20 onder dwang werd meegenomen in Spanbroek (Noord-Holland). De politie maakt zich ernstige zorgen om de gezondheid van de man. Twee arrestaties Het slachtoffer werd ontvoerd in een auto vanaf de Herenweg in Spanbroek.
» Crimesite
zondag 28 mei 2023, 12:00 uur
Vrijgezellenfeest of toch een ontvoering? Mysterie houdt aan rondom 'ontvoerde' man in Spanbroek
RTV N-HTwee dagen nadat in het West-Friese Spanbroek een man een auto in werd gesleurd, is het incident nog altijd in nevelen gehuld. Wie is de man die wordt meegetrokken, en wie zijn de twee mannen die diezelfde avond worden aangehouden? De politie is volgens een woordvoerder 'druk met het onderzoek' en laat nog altijd niets los. 
» RTV N-H
zaterdag 27 mei 2023, 20:46 uur
Onbekende man op klaarlichte dag ontvoerd in Spanbroek
Blik op NieuwsDe politie is druk bezig met het onderzoek naar de man die vrijdagmiddag rond 14.20 uur onder dwang werd meegenomen in Spanbroek. 'Op dit moment weten we nog niet wie of waar de man nu is', zo meldt de politie zaterdag.
» Blik op Nieuws
zaterdag 27 mei 2023, 14:57 uur
Twee mannen opgepakt voor mogelijke ontvoering in Spanbroek
NU.nlDe politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag twee mannen aangehouden voor mogelijke betrokkenheid bij het onder dwang meenemen van een man uit het Noord-Hollandse Spanbroek. Dat gebeurde vrijdagmiddag. De politie weet nog niet wie de ontvoerde man is.
» NU.nl
zaterdag 27 mei 2023, 13:50 uur
Twee mannen aangehouden voor ontvoering Spanbroek, politie weet nog niet wie slachtoffer is
de GelderlanderDe politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag twee mannen aangehouden voor mogelijke betrokkenheid bij het onder dwang meenemen van een man uit het Noord-Hollandse Spanbroek. Die ontvoering vond vrijdagmiddag plaats. De politie weet nog niet wie de ontvoerde man is.
» de Gelderlander
zaterdag 27 mei 2023, 13:23 uur
Arrestaties na ontvoering man in Noord-Hollands dorpje (UPDATE2)
CrimesiteIn het West-Friese plaatsje Spanbroek is vrijdag een man in een auto gesleurd en ontvoerd. De politie heeft bevestigd dat er rond 14.20 iemand in een auto is afgevoerd en zegt zich zorgen te maken over het slachtoffer. Er zijn arrestaties verricht, maar de ontvoerde man is nog niet terecht.
» Crimesite
zaterdag 27 mei 2023, 12:35 uur
Nina zag ontvoering Spanbroek gebeuren: "Met harde schreeuw auto ingeduwd"
RTV N-HHet is de 'talk of the town' vanmorgen, de ontvoering van een man gister op klaarlichte dag in het centrum van Spanbroek. Nina was gisteren aan het werk in een kledingwinkel, toen ze alles in een flits zag gebeuren. 
» RTV N-H
zaterdag 27 mei 2023, 08:45 uur
Man onder dwang meegenomen in auto
HardnieuwsSPANBROEK - Zaterdagmorgen 27 mei heeft de politie bekendgemaakt dat aan de Herenweg in Spanbroek mogelijk een man is ontvoert.
» Hardnieuws
zaterdag 27 mei 2023, 06:17 uur
Man auto ingesleurd in Spanbroek, 'volledige urgentie' voor politie
RTV N-HEen man is gistermiddag in Spanbroek in een auto geduwd. De politie maakt zich ernstig zorgen om de gezondheid van deze man. "We tasten volledig in het duister", zegt de politie.
» RTV N-H
zaterdag 27 mei 2023, 01:19 uur
Politie zoekt informatie over man uit Spanbroek die mogelijk ontvoerd is
NU.nlDe politie is op zoek naar informatie over een man uit Spanbroek die mogelijk is ontvoerd. Hij is vrijdag rond 14.20 uur onder dwang meegenomen in een auto vanaf de Herenweg in deze Noord-Hollandse plaats.
» NU.nl
zaterdag 27 mei 2023, 01:00 uur
Grote zorgen over veiligheid: politie deelt foto van mogelijk ontvoerde man
de StentorDe politie weet nog niet wie de man is die vrijdagmiddag vermoedelijk onder dwang is meegenomen vanuit het Noord-Hollandse Spanbroek. In de nacht van vrijdag op zaterdag deelde de politie een foto van de man.
» de Stentor
zaterdag 27 mei 2023, 01:00 uur
Politie deelt foto van man in Spanbroek die mogelijk ontvoerd is
Brabants DagbladDe politie heeft aan het begin van de nacht van vrijdag op zaterdag een foto gedeeld van een man in Spanbroek. Die is vrijdag rond 14.20 uur onder dwang meegenomen in een auto vanaf de Herenweg in deze Noord-Hollandse plaats.
» Brabants DagbladFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Hardnieuws
Foto: RTV N-H
Foto: RTV N-H
Foto: NU.nl
Foto: NU.nl
Foto: NU.nl
Foto: NU.nl
Foto: RTV N-H
Foto: RTV N-H
Foto: RTV N-H
Foto: NU.nl
Foto: Brabants Dagblad

Meer nieuws uit Spanbroek

4 september 13:41Ontvoerd op klaarlichte dag in Spanbroek, maar waarom?
30 mei 10:17Vermoedelijk ontvoerde man Spanbroek werd gevonden via conductrice
29 mei 15:25In Spanbroek ontvoerde man aangetroffen in Beverwijk
27 mei 22:19Politie plaatst onderzoeksposten, nog geen spoor van ontvoerde man: ‘Hij liep op sokken’
RSS.