menu
zoek

Nieuws Strijbeek

Politie zoekt getuigen ernstige mishandeling

maandag 14 februari 2022, 14:44 uur

De politie van het team Markdal is op zoek naar getuigen van een ernstige mishandeling die zondag 13 februari jl. omstreeks 09.30 uur plaatsvond op een fietspad nabij de parkeerplaats van een bosperceel op de Ericaweg. Een 61-jarige man uit Poppel (B) werd zonder enige aanleiding door een nog onbekende man zwaar mishandeld.

Waar: Ericaweg in Strijbeek

Het slachtoffer parkeerde naast een andere auto en liep daarna via een fietspad het bos in. Na enkele minuten zag hij dat een man op hem af kwam lopen. De man brabbelde iets met een Brabants accent over zijn auto en gaf de aangever vrijwel direct enkele vuistslagen in het gezicht. Het slachtoffer belandde daardoor op de grond. Hierna werd hij door zijn belager nog enkele keren geschopt. De dader liep weg in de richting van de parkeerplaats. Het slachtoffer is naar zijn auto gestrompeld. In het ziekenhuis bleek dat onder meer zijn onderkaak en oogkassen gebroken waren. Hij moest dezelfde middag nog worden geopereerd. Oproep De politie is op zoek naar getuigen van het incident en naar mensen die zondagmorgen de dader wellicht in de bossen zijn tegen gekomen. Het zou gaan om een blanke man met een slank postuur. Hij heeft bruin haar en droeg een pet achterstevoren. Heeft u iets gezien, bel dan met de politie van het team Markdal op nummer 0900-8844 vermeld zaak nummer 2022-039728. Anoniem uw informatie doorgeven kan via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.


» Politie.nl

Kaart nieuws Strijbeek. Locatie nieuws: 51.50991 / 4.80360 Ericaweg
Ericaweg in Strijbeek


maandag 14 februari 2022, 15:59 uur
Gebroken onderkaak en oogkassen na mishandeling, dader is gevlucht
Omroep BrabantEen man (61) uit het Belgische Poppel is zondagmorgen zonder enige aanleiding ernstig mishandeld in Strijbeek, door een nog onbekende man. De politie heeft dit maandagmiddag bekend gemaakt. Het slachtoffer liep onder meer een gebroken onderkaak en oogkassen op.
» Omroep Brabant
maandag 14 februari 2022, 15:36 uur
Belg (61) breekt zijn onderkaak en oogkassen bij zware mishandeling in Strijbeek
BN DeStemSTRIJBEEK - De politie zoekt naar getuigen van een ernstige mishandeling die zondagochtend plaatsvond. Een 61-jarige man uit het Belgische Poppel werd volgens de politie mishandeld op een fietspad aan de Ericaweg. In het ziekenhuis bleek dat onder meer zijn onderkaak en oogkassen gebroken waren.
» BN DeStem



Foto's bij dit nieuwsbericht
Foto: BN DeStem

Meer nieuws uit Strijbeek

29 februari 20:04Shanne Braspennincx dacht al maanden aan stoppen: 'Geeft me rust'
14 oktober 19:50Nederlandse en Belgische brandweer halen gewonde uit auto in sloot, na ongeluk net over de grens
21 juli 16:18Boer Vindt Vrouw: Annette trekt in bij boer Hans uit Strijbeek
14 februari 15:59Gebroken onderkaak en oogkassen na mishandeling, dader is gevlucht
RSS.