menu
zoek

Nieuws Twijzelerheide

Drie verdachten aangehouden wegens voorbereiden brandstichting

woensdag 30 december 2020, 13:37 uur

De politie heeft woensdag 30 december drie mannen uit Twijzelerheide aangehouden van 33, 36 en 37 jaar. Ze worden er van verdacht dat ze plannen hebben gemaakt om brand te stichten tijdens de jaarwisseling.

Bij hun woningen is beslag gelegd op een hoeveel brandbare materialen. Bij de politie was informatie bekend dat de drie het plan zouden hebben om brand te veroorzaken in hun woonplaats, waarbij gevaar voor mensen en hun woonomgeving zal ontstaan. Jaarwisseling Politiechef Marjan de Ruiter-Abma van het basisteam Noordoost Fryslân: ’Met deze aanhoudingen en ook veel ander werk doen we er samen met de gemeente en met de inwoners van Twijzelerheide alles aan om de jaarwisseling goed te laten verlopen.’

Brand in Twijzelerheide

» Politie.nl
woensdag 30 december 2020, 18:04 uur
Verdachten opgepakt wegens voorbereiden brandstichting tijdens jaarwisseling
Blik op NieuwsWoensdag heeft de politie drie mannen uit het Friese Twijzelerheide aangehouden van 33, 36 en 37 jaar. 'Ze worden er van verdacht dat ze plannen hebben gemaakt om brand te stichten tijdens de jaarwisseling', zo laat de politie woensdag weten.
» Blik op Nieuws
woensdag 30 december 2020, 13:59 uur
Drie mannen aangehouden voor voorbereiden brandstichting in Twijzelerheide
Leeuwarder CourantDe politie heeft woensdag drie mannen uit Twijzelerheide van 33, 36 en 37 jaar aangehouden. Volgens de politie zouden ze plannen hebben gemaakt om brand te stichten tijdens de jaarwisseling.
» Leeuwarder CourantFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Leeuwarder Courant

Meer nieuws uit Twijzelerheide

30 december 18:04Verdachten opgepakt wegens voorbereiden brandstichting tijdens jaarwisseling
RSS.