menu
zoek

Nieuws Tzummarum

Twee personen gewond bij steekincident

woensdag 5 juli 2023, 15:58 uur

Dinsdagavond 4 juli rond 23:00 uur kreeg de politie een melding van een steekincident op een camping in Tzummarum. Er zou na een conflict tussen drie personen met een mes zijn gestoken. De verdachte van het steekincident is direct na het incident gevlucht, mogelijk in een blauwe Fiat Punto.

Waar: Vogels' tún in Tzummarum

Bij het steekincident raakten twee mannen gewond. Het gaat om een 70-jarige uit Feanwâlden en een 46-jarige man uit de gemeente Tietjerksteradeel. De beide slachtoffers zijn naar een ziekenhuis vervoerd waar ze aan hun verwondingen behandeld zijn. De hulpdiensten kwamen snel ter plaatse en de politie is meteen een onderzoek gestart. Daarbij zijn meerdere getuigen gehoord. Ook vandaag zal er verder onderzoek worden gedaan naar wat zich precies heeft afgespeeld. Onderzoek U kunt ons helpen met het onderzoek. We zijn nog op zoek naar de bestuurder van de blauwe Fiat Punto.  De bestuurder is waarschijnlijk in de richting van de Buorren weggereden. Misschien heeft u beelden van een webcam of een deurbelcamera die ons kunnen helpen in het onderzoek. Of misschien heeft u andere informatie, bijvoorbeeld over de verblijfplaats van de verdachte. Laat het ons weten. Dat kan via 0900-8844. Tips doorgeven kan ook anoniem via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000. Ook kunt u onderstaand tipformulier gebruiken.


» Politie.nl

Kaart nieuws Tzummarum. Locatie nieuws: 53.23557 / 5.55008 Vogels' tún
Vogels' tún in Tzummarum


woensdag 5 juli 2023, 08:34 uur
Verdachte aangehouden vanwege betrokkenheid bij steekincident op camping Vogels'tun in Tzummarum
Leeuwarder CourantBij een steekincident op een camping aan de Vogels’tun in Tzummarum zijn dinsdagavond twee mensen gewond geraakt. Woensdagavond werd een 25-jarige man uit Drachten aangehouden.
» Leeuwarder Courant
dinsdag 4 juli 2023, 22:55 uur
Gewonden bij steekpartij op camping
HardnieuwsTZUMMARUM - Dinsdagavond 4 juli tegen 22.55 uur heeft een steekincident plaatsgevonden op een camping aan de Vogels' tún in Tzummarum.
» Hardnieuws



Foto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Hardnieuws

Meer nieuws uit Tzummarum

5 juli 15:58Twee personen gewond bij steekincident
11 maart 06:58Dode en gewonde in Friesland bij eenzijdig ongeval Tzummarum
18 februari 09:58Grote brand in Tzummarum
5 juni 08:4469-jarige man uit Waadhoeke overleden bij ongeluk Tzummarum
RSS.